axa je napisal/-a:no ta zadevo mam doma in sm spoliral avto 4dni nazaj in efekt je 100% bols kot na roko!!!
Ni nobenih crt ne krogov in krpa se vrti ekscentricno!!!
jerdna86 je napisal/-a:ja za poleranje lahko kupiš kej bl enostavnga! npr. Kupš nastavk za na bor mašino pa je pa še pence se da menat tko d ni problema! Pa vse ti spolera k vidm pr sep tko d ni panike (sam pol morš met še tapravo poler pasto za tako barva k maš avto)k res stem še pršparaš na času pa še kešu pol kseti nemore nč zjebat!
LaserJaMM je napisal/-a:V merkurju prodajajo excentrično vrtečo polirmašino za 3.990 sit. Firme NU-POWER.. dve novi krpici staneta 590sit. Groba in mehka. Priporočam da polirno pasto z roko nanesete na avto in ne z grobo krpico.
Jaz z roko nanesem prvo sonaxovo polirpasto, potem pa počakam da se malo posuši potem pa z mehko krpo poliram dol. Efekt je zelo dober. Sem zelo zadovoljen, čeprav je trotelziher polirka.
JELO je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Za kok spoliras Skodo Favorit in za kok Fiat Tempro ? Cigav material ?
Evo zadeva je sledeča,jaz vedno naredim komplet avto,se pravi čiščenje zunaj in znotraj +poliranje.Cena je odvisna od velikosti in "zanemarjenosti" vozila,se pa giblje okoli 10 tisočakov!
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov