Snuff je napisal/-a:Tnx za to, sam k nekje pise da ma 13 sekund dizl nekje da gre bols od bencinarja pa tko....., rabm pa dizla k se skoz vozm v avstrijo pa tko, sam rad pa bi vidu da gre vsaj tok dobr po pospeskih pa po koncni k bencinar. lahka ga dam dizla cipat, sam k*** k ne bo kesa....
maky je napisal/-a:to je boljše. cenejša registracija
Pugi je napisal/-a:1.6 HDI je popolnoma nova masina, ki ima najnovejso tehnologijo in ni zato nic slabsa. Sej majo zdj tud bencinarji 1.6 ze 160KM oziroma povprecno 110, ko so mel se en cajt nazaj 75, pa niso zato nic slabsi od takratnih 2.0, ki so mel 110km.
Osebno ce gledam - moje krpelo gre gladko mimo kalibre 2.0...
Drugac pa navor ni nujno nizji... Ti motorji majo celo vgrajen overboost, ki ti da dodaten navor, ko je sila...![]()
Ma ne da se mi spet pisat, lej kok je ze ura...
zupi13 je napisal/-a:pa kaj vi nč ne spite?!?!?
McLaren je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:1.6 HDI je popolnoma nova masina, ki ima najnovejso tehnologijo in ni zato nic slabsa. Sej majo zdj tud bencinarji 1.6 ze 160KM oziroma povprecno 110, ko so mel se en cajt nazaj 75, pa niso zato nic slabsi od takratnih 2.0, ki so mel 110km.
Osebno ce gledam - moje krpelo gre gladko mimo kalibre 2.0...
Drugac pa navor ni nujno nizji... Ti motorji majo celo vgrajen overboost, ki ti da dodaten navor, ko je sila...![]()
Ma ne da se mi spet pisat, lej kok je ze ura...
Ja sej če gledaš motorje v 407.
V 407 ma ta novi 1.6 HDI lih tolko konjev kot 2.0 hdi v 406(110).
Pa pol folk govori da je 1.6 prešvoh za tak avtoŠportni vožnji lih ni namenjen (to je bolj V6
) ampak za normalno vožnjo, ki jo večina vozijo ljudje katerim je 407 namenjen ( okol 40 let in več) je pa čist dost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov