Debate, ki niso vezane na ostala področja...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Kaj je s folkom?

Napisal/-a xandrej Če avg 26, 2004 12:27 pm

Zjutraj se peljem v službo in prehitim eno cordobo z SG registracijo (jaz MB), in oni začne trobit pa blendat pa krilit, sem milil, da je kaj narobe v tistem prvem trenutku pol pa sem videl, da ga je motilo moje prehitevanje pri njegovi vožnji 50 pri omejitvi 70 in kaj.... Sem v službi nakar pride en sovaščan (star okoli 50) in m pravi: Andrej, da tega več ne narediš... Pa jaz :shock: kaj? Pa pravi, da me več ne prehitevaš tam in, da sem ga ogrožal in ne vem kaj vse a po enem kilometru pri meni v vzvratnem ogledalu 3 drugi avtomobili se pravi, da so ga še 3 prehiteli... In oni pride meni v SLUŽBO ker me pozna in zgleda ve kje delam in avto stoji pred službo. Jaz človeka nisem videl v avto pa še SG registracija me je zmotila...In kaj?

Da me je prijavil policiji (njegov sin policaj), da sem ga ogrožal (2 kilometra nobenega avtomobila) in nevemkaj vse in, da me bo mojemu očetu še povedal , ko ga vidi pa take jajce. In da ima 30 let že izpit itd itd... (sem ga vprašal, če ga v 30 letih nihče ni prehiteval) no in potem gre... Pa jaz sem mislil, da bom skup padel....

Kaj je ljudem? Kaj ima od tega sedaj? To, da ga ne j***m 5% pa ko ga vidim bruham al kaj? Ne vem scene... Kaj če bi trobil pa žuga enemu idiotu ko bi avto usavil pa ga zbincal pa prefukaj ko idiota.... Ljudje nič ne mislijo. Pa naj me prehiti pa zaradi mene če se v drevo zaleti pa tusi spremljam če me kdo prehiteva pa malo zavirač če vidim, da bo kriza pa nevem kaj vse... Sorry sem moral nekje spovedat samo ljudje nimajo vsehčistih v glavi.... Pa brez zamere...

robcon
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a robcon Če avg 26, 2004 12:33 pm

drugic ko ga bos vidu ga prehit pa pred njega ful na zavoro :lol:
bo takoj manj pamtn :evil:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 26, 2004 12:34 pm

Jao ej kakšen pacient. :roll: :lol:

Ubistvu ma srečo da že 30 let vozi takole pa ga še noben ni po pi**i.

Kr nej te prijavi, pa fotru pove. Policija ti nima kej, fotr te bo pa menda že razumel. Eni so pa res pesniki, ni kej. Njihov problem je da so Egoisti, ker mislijo da morajo vsi tako vozit kot oni.

Če bo pa še kej sikal mu pa povej kar mu gre, da s svojo prepočasno vožnjo povzroča zastoje na cesti in bi blo bolje da proda avto in uniči vozniško. Niso vedno tahitri krivi za nesreče, včasih kakšen počasen, kar pomeni da se tudi v drugih situacijah ne znajde najbolje, lahko povzroči katastrofo.
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če avg 26, 2004 12:35 pm

Požri to in stisni zobe...... :x . če je znanec se nima smisla kregat. Naj misli, da ima prav.... ga bo že kdo drug naučil pameti.. sem prepričan :twisted: Mene je isto neki stari ata izsilil in potem pred mano vozli 40!!!! Nisem ga mogel prehitet :evil: ... Naj omenim, da mu niso gorele luči, cincal je v nulo... potem pa ga prehitim ko je bil izven naselja (še vedno je vozil 40 :evil: ) pa mi začne trobit, ko sva bila vštric in žugat, ter blendat :shock: :shock: ... trobil sem mu nazaj in se ga hvalabogu rešil. Če bi me dobil bi me zihr skloftal... Ne vem kaj je folku, res ne.... :roll:
Zadnjič spremenil pugi405, dne Če avg 26, 2004 12:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Gost

Napisal/-a Gost Če avg 26, 2004 12:35 pm

robcon je napisal/-a:drugic ko ga bos vidu ga prehit pa pred njega ful na zavoro :lol:

:ne :ne :ne

nesmeš tko

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če avg 26, 2004 12:39 pm

a z očetom se ne moreš normalno zmenit? ti mu prvi povej kaj je blo, pa lahko pol oče njemu tut kaj pove. drugače bo oče sam :shock: ker mu ne bo nč jasn, pa še un dedi bo ziher ful pretiraval!
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če avg 26, 2004 12:39 pm

Taxi je napisal/-a:
robcon je napisal/-a:drugic ko ga bos vidu ga prehit pa pred njega ful na zavoro :lol:

:ne :ne :ne

nesmeš tko

meglenke zadnje vpal pa bo mislo da si bremzo stisno :D

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Če avg 26, 2004 1:02 pm

Pa moj foter se je samo smejal ko sem mu pravil je rekal, da ne more vrjet... Moj fater je pa itak alergičn na take samo pri njemu tega ne vidiš v avtu je že zgleda imun na take stvari... Ima že ene 1.5 mio kilometrov... Pa dolgo izpit...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 26, 2004 1:17 pm

Če ti bo še kej sikal ga vpraši če je bla še Avstro-ogrska ko je on izpit delal, če zarad tega vozi tko počas ker je še na lesena kolesa pa na konjske vprege na cesti navajen. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če avg 26, 2004 1:17 pm

Heh...sem se spomnu zdele ene štorije...
Včeraj sem se pelu iz Ljubljane v smeri Litije, in malo po Kresnicah, tam kjer je zdaj nova cesta je pred ovinkom en tip s Hondo Civic prehitel ene 4 avtomobile...do tu vse lepo in prav, videlo se je dost daleč, prehitel je kar se da hitro...
AMPAK, ko je prehiteval zadnji avtomobil, jaz sem bil 3...je nasproti iz ovinka :shock: pripeljal pravilno avto katerega znamke nisem ujel in pa vštric njega na "našem" pasu moder Golf IV...Torej sta v obeh smereh prehitevala v škarje...če bi prišlo do trčenja bi v hipu čelno trčila 4 vozila :shock: Jaz sem jih že videl skupaj ampak so nekako zmotali...golf je srečno prehitel tisti avto, oni s Hondo je pa zadnjega torej četrtega pustil in se vrinil za njega :shock: Jaz sem samo reku punci...o šit lej kak bo usekalo :shock: Pa hvala bogu ni...No tega nisem pisal iz jeze, ker itak nism bil nič ogrožen...k sreči! Ampak tisti z Golfom je pa res delal bedarijo...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če avg 26, 2004 1:26 pm

mnja... pr prehitevanju ti sam pazi na varnost pa bo vse vredu... ce ti kdo peni da si ga ustrasu ko si ga prehiteval... pol si al res debilno prehiteval al pa tip nima vseh kolesckov... recimo... zadnc je bla huda nesreca... en privatnik z audijem prehiteval cez polno crto, bil je pa bojda kak meter za tovornjakom, ko je skocu na drug pas... nasprot je pa prpelu en golf. golf je razbil po celi cesti, da so mogl tipa rezat ven, onmu z audijem pa je spredi masko pa kiler sesul, on pa seveda cel ostal... js sm pa recimo kak mesec nazaj sou u cjele pa sm, ker se mi je mal mudil enega lokalnega frajerja v starem mercedezu prehiteval na eni dolgi ravnini (v sentvidu, ce je kdo celjskega okolisa)... ker pa je poba star nekje 25 let mu to ni disalo in se mi je koj ko sm ga prehitel prlepu na rit... tak na cca pol metra... sj js bi ga pol cez ovinke se tisal... ampak ker sm meu omladino v avtu nism upal tvegat... pac.. nekteri pac ne tolerirajo prehitevanj... tak ko men recimo smrdi cigaretni dim... kaj pa vem... sam sekiraj se ne
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Če avg 26, 2004 1:27 pm

Naslednič ko ga vidiš se pel vštric ga lepo pozdravi(sej veš kok)pa na polno naprej.

Jaz sem meu en primer.

Pelem se z avtom iz šole. Pa pridem do enga križišča, kjer se je ravno prižgala oranžna. Js skočm nahitr skoz pa začne en tip s puntičam k je bil pred mano vse 4
žmigavce pržigat pa neki mahat. To mi je blo ful čudn k mu nism nč naredu pa še poznal ga nism. Se pelemo naprej kjer je omejitev 90 pa tip fura 50. Js ga seveda prehitim in ti vidiš njega čist se mi prlima za rit pa blenda pa cel cajt je mel meglenke
pržgane sred belga dne. Uglavnem sfuzlal se mu je. Se prpelem do doma pa tip za mano skoč vn iz avta pa reče kva si mislem de sm pa kva se grem po cest itd, itd.
In pol vidiš on se pizdi pa se policaji mim prpelejo, tip skoč v avto ful na hitr pa ga že tut ni blo pr men. LOL. NEVEM KA JE S FOLKU NAROBE???!!!

Lp
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Če avg 26, 2004 1:31 pm

Nekateri pač preveč verjamejo pregovoru "počasi se daleč pride" in se pač pi... če jim nekdo kvari užitek pri vožnji :wink:

LP :hi

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Če avg 26, 2004 1:37 pm

Tako in tako policija ne bo naredila nič, ker v takem primeru ne morejo nič. Sem imel podoben primer, ko mi je tip prehiteval nasproti in še vedno ustrajal, čeprav je videl da ne bo šlo. Potem, pa ko sem moral popilit polovico gum in zj...t nove zavorne ploščice sem zdivjal za njim ter mu prisegu, da ga bom prijavi pandurjem. Ko sem se pogovarjal s stricem moje punce, ki je policaj je reku, da ne morem nič naredit, ker ni bilo materjalne škode in tudi če bi ga prijavu, ne bi morali nič naredit.

Tako da..........ne sekiraj se!!!!!!!!!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Če avg 26, 2004 1:37 pm

Eni zjutraj ob 7 uživajo v vožnji 95% voznikov pa se zjutraj vozimo 30 kilometrov v SLUŽBO!!! On naj v nedeljo uživa po cestah al kaj... nikoli ne pretiravam, nikoli ne prehitevam na pamet ali v škarje al kaj takega pol pa mi ta teži ej, da bi mu j***a vtrgal...

Nea rečem bi rekel, en sem se vstrašil al kaj pa sem blendal pa to ne pa, da mi pride grozit in to v SLUŽBO, pa teke scene pa njegov sinček policaj pa take finte ej... Če me bo kdo ali pa njegov sin zajebaval na cesti jih bom tožil bando prokleto... In tudi pozam avtomobil, ki je vozil za mano preden sem ga prehiteval pa mi je lahko priča... Kaki butli so eni ljudje.... Sem jezn, da či šel kr trenekaratirat, da bi mu malo jajce zvil... :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če avg 26, 2004 1:38 pm

star pregovor pravi: živi in pusti živeti, js pa pravim prehiti in pusti prehiteti :D ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Če avg 26, 2004 3:19 pm

Loopz je napisal/-a:star pregovor pravi: živi in pusti živeti, js pa pravim prehiti in pusti prehiteti :D ...

Tem besedam ne gre nič dodajati.

Xandrej, tebi pa lahko samo rečem, da te popolnoma razumem in tudi menim, da nisem edini. Kako se že reče temu....D...DI...aja DISKRIMINACIJA :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če avg 26, 2004 4:40 pm

Če bi bil svet popoln, bi bilo zakonito, da ga razsuješ ko staro kanto. Js tko jezn ratam ko berem tole!!! Js bi mu odtrgal roko in mu z njo polomu vse zobe! Prekleti starci zajebani, sej se vas spomnemo še iz šole!!! Enkat vas bo že doletel, kar ste sami iskal!!!! :? :x :evil:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če avg 26, 2004 5:00 pm

Pugi ti si ze na polovici zivcnega zloma... Bolj na easy dej :lol:

Uporabniški avatar
GUSAR
Nov uporabnik

Kraj: morje

Napisal/-a GUSAR Če avg 26, 2004 5:35 pm

to tudi mene pogreje! enkrat ko sm po ovinkasti cesti vozil za šleperjem me je neko govno šlo prehitevat. čez polno črto v popolno nepregleden ovinek v desno. in kaj se zgodi nasproti pripelje en avto in jaz sem skoraj gume pusti na asfaltu ko sem bremzal da je lahko prišel med mene in šleper. prekleta svinja neumna oprostite psovkam :evil: no potem sem mu potrobil in pokazal prst pa je še začel nekaj krilit in mi žugat. mislim seveda se je potem cijazil za šleperjem še en čas ga sploh ni hotel prehitet ne vem ali je bil osran al me je hotel zajebavat. skratka boli me če mislijo nekateri bit goveda samo če me mislijo spravit v nevarnost jih bom enkrat res premikastu! :twisted: 8)
Slika
Heja bumbarasa
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov