takojci skočim ven iz avta, pogledam zadnji odbijač, se primem za glavo in poskušam ne-pasti okol zaradi videnih grozot. letim do babe, jo naderem kot najbolj zanikrnega psa, ona pa gleda kot zmeden in precej zadet zajec in reče prav mirno: "...ja oprosti..."
gremo potem na parkirišče, baba pokliče moža in se pritoži da sem zelo tečen (?!!? WTF, baba razbila si mi AVTO!?). pride mož, gleda: "ja pa saj se skoraj nič ne pozna....to ni nič, saj je samo pleh"
mu silno razkurjem povem, da sem eno leto iskal ohranjenega in z dobrim plehom ....on pa jebivetrsko:"pa to ti klepar vse zrihta ...." in da :"avto je itak star", mu povem da to ni navadna 21ka, da taki avtomobili ne ležijo za vsakim vogalom in da ga nerazsutega in brez rje ni za dobit, nakar celo izdavi začuden in zdolgočasen "aja" in skomigne z rameni
torej avto imam zjeban, cela zadnja stena je premaknjena naprej in komplet z odbijačem krepko gor(se vidi po izpuhu), zlomljena je luč, zvit in udrt je odbijač.
luštno
19ka je utrpela sesut prednji odbijač, razbite luči, maska, hauba, ampak lastnici se po moje sladko j**e ker ga bo popravila s plastelinom in selitejpom ter pobarvala s flumastrom (vsaj tako je bilo videti z njenega avta, ves v luknjah in doma poflikan)
zdaj grem pa preklinjat svet
kako moreš spregledati RDEČ avto na ravni cesti s prižganimi štoplampami, ki stoji na mestu sto let?!
še par slabih slik katastrofe