Moby je napisal/-a:Tista zažgana je pa bla verjetno iz Brežc pomoje če je rdeče barve seveda. Jo je mel edn pa so mu je pred blokom zažgal baje.
Slide je napisal/-a:Hmmm...jz sm recimo za Supro navušen že od enga 8 razreda ko sm špilal Need for speed 1(tako je enko)...Naviju sm pa za Senno, zdej pa pač za nikogar, še najmanj pa za Šumija...tak da, ne nas vse tiste, k nam je všeč ta avto v en koš metat
![]()
LP
INFINITI je napisal/-a:Tole je 100% nateg; cena je absolutno preniska, če ne takoj prodam kupeja, mal dodam in jo grem iskat.
Anyway men so supre ble bomba že odkar je ta linija prišla ven -se spomnim prve ki sm jo vidu u živo srebrno; porši so takrat zgledal ko stare kante (sorry fans)
GUSAR je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Hmmm...jz sm recimo za Supro navušen že od enga 8 razreda ko sm špilal Need for speed 1(tako je enko)...Naviju sm pa za Senno, zdej pa pač za nikogar, še najmanj pa za Šumija...tak da, ne nas vse tiste, k nam je všeč ta avto v en koš metat
![]()
LP
no saj tako je prav tut jaz poznam supro vsaj od need for speed 1pa za sennada sm tut jaz navijal dokler se ni...
na živce mi gredo sam tisti ko so videli ta film pa so fani ratal al pa ko gledajo formulo pa šumi zmaguje pa da kr fani na suho a veš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov