Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Kraje

Napisal/-a Misak Pe avg 27, 2004 6:33 pm

Torej stvar je sledeca...

Pridem nic hudega slutec ob 15.00 do svojega avta, ki je bil parkiran na zelo obljudenem mestu v ljubljani ob gradscici (pred trnovsko cerkvijo) odklenem avto in mojega tako zelo priljubljenega radia nikjer vec. Prva rekcija :shock: :shock: :?: :shock: :shock: :!: :!: :idea: :!: Vlomil so mi...

NAslednja reakcija :evil: :evil: :cry:... Seveda se dotikal nicesar, klical polcijo, prisla ena ful facasta teta :], k avto konkretno pregledala, poprschkala in celo najdla en prstni odtis na zgornjem levem robu vrat (tu je bilo tudi vlomljeno - hvala bogu vsaj cez klucavnco, tut radio je bil "strokovno" vzet in ni poskodb), kar je blo tko like :bow :bow :-P Nasledn moment me postavi na realna tla in mi razlozi d zna bit to od mojga sopotnika, kar mi seveda najprej ni kapnl :roll: . Spet :cry: :cry: . No mojemu sopotniku so potem na postaji vszel odtise (smeha polhn - sam skoda ni mu hotla dt lisic gor pa mi pustit d bi ga sliku :?. Stvar se na tem mestu zakluci. Vsaka cast polcijski postaji Vic, kjer so tud drugi polcaji bli zelo cloveski in nadvse bodrilni (kar v danem momentu zelo pomaga) in dobil sem obljubo, da ce ga dobijo, da se bo revez za 5 min znajdu z lisicam na rokah sam z mano, ko se bodo ostali diskretno obrnili stran :twisted: :twisted: :twisted: Revezhu cist ne prvoscm.. Ali pac :/:o:/ :/:o:/ :-:o ... :twisted: ...

Sej radio sam po seb ni prevec vredna stvar ampak po drugi strani pa se mi zdi blazno za malo, ker nekateri se trudimo, delamo in po 73 urah tezkega fizicnega dela pridelamo po borih 750 sit pridelamo neko stvar, ki naj bi bila za naso duso in nato v priblizno 3 minutah ostano brez nje, ker nekdo rabi dozo... To se mi zdi direktno nespostovanje do truda osebe, ki je ne poznas :? ... Take ljudi treba pustit z oskodovancem samim in naj se zmenita po svoje - zob za zob, kri za radio!!! :twisted:

Btw, ce kdo slisi kje, da se najde rabljen Pioneer DEH - P3500MP brez papirjev, po moznosti v okolici ljubljane - bi lepo prosu za informacijo. Hvala :).

Vase mnenje o takih ticih, podobnih primerih, pa mal tolazilne besede , k sm ful bogi k morm zdj poslusat kaj vse v mojmu avtu narobe dela :cry: ...

LP #miha#
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 27, 2004 6:38 pm

upam da ga bojo dobil :(

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Napisal/-a Misak Pe avg 27, 2004 6:46 pm

Jz za njegovo sreco upam d ga bojo dobil pred mano.. Jst se bom pa fajn potrudu d ga najdem. To je pa 1 x 1. Pedra hudicevga...
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Pe avg 27, 2004 7:05 pm

jeba za radio sam moj odgovor je
kupi nov radio in pozabi na tega :!: :cry:
jebat ga men so lansk let sred centra ob 12.30 se prav sred dneva, k je povhn folka okol plunl kolo.a misliš da so ga kdej najdl polcaji :x
veš kva so mi rekl: "ja vemo da se tle ful krade" pa nevem še en plac pove pa jst rečem če nebi pol mal bl gledal okol al kej podobnga pa ni blo odgovora!
no kolesa nisem več videl :cry:
tko ti je to kot si rekel eni delamo drugi kradejo polcaji majo pa druzga dela dost (recimo kasirat prehitre, napačno parkirane-v glavnem služt)
no maš saj mal sreče da ti niso še avta zjebal (ključavnice) tko kot kolegici.
Če pa lopova slučajn najdeš pa sam :/:o:/ ker si zasluž!!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Napisal/-a Misak Pe avg 27, 2004 7:11 pm

Seveda si zasluzi, s tem d bomj zvedu kje zvi in bom se njemu kej pajsnu - nej vid kako je ce ti kej spizdijo. (Sam problem k tak bo to vrjetn kje drgje spet spizdu nazaj :? )
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe avg 27, 2004 7:16 pm

Jst sm dobu lih en radio za prodat, pa če se ne motim je ravno pioneer... Sam mi je un k mi ga je prnesu obljubu, da ta ni ukraden... Kupiš? :P

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Napisal/-a Misak Pe avg 27, 2004 7:21 pm

Peder! :P Kok dnarja 8)
In ženskam bencin!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe avg 27, 2004 7:49 pm

Če bi dal še serijsko številko radija bi verjetno prej vedeli da je ukraden ker takih pionerjev je po moje ogromno
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Napisal/-a Misak So avg 28, 2004 12:35 am

Ja ma sej serisko sm dal polcajem in tocn model in vse... Ampak tut ce klele napisem bo bl mal pomagal... Mas ljudi kot je naprimer Pager, ki si se svoje registrske ne more zapomnt pol tut serijska ne pomaga :P
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So avg 28, 2004 1:27 am

Ja ma sej serisko sm dal polcajem in tocn model in vse... Ampak tut ce klele napisem bo bl mal pomagal... Mas ljudi kot je naprimer Pager, ki si se svoje registrske ne more zapomnt pol tut serijska ne pomaga

:rofl :EE :bow

Hehe...

Bejž že enkrat spat!!!!!
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov