Torej stvar je sledeca...
Pridem nic hudega slutec ob 15.00 do svojega avta, ki je bil parkiran na zelo obljudenem mestu v ljubljani ob gradscici (pred trnovsko cerkvijo) odklenem avto in mojega tako zelo priljubljenega radia nikjer vec. Prva rekcija

Vlomil so mi...
NAslednja reakcija

... Seveda se dotikal nicesar, klical polcijo, prisla ena ful facasta teta
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
, k avto konkretno pregledala, poprschkala in celo najdla en prstni odtis na zgornjem levem robu vrat (tu je bilo tudi vlomljeno - hvala bogu vsaj cez klucavnco, tut radio je bil "strokovno" vzet in ni poskodb), kar je blo tko like

Nasledn moment me postavi na realna tla in mi razlozi d zna bit to od mojga sopotnika, kar mi seveda najprej ni kapnl

. Spet

. No mojemu sopotniku so potem na postaji vszel odtise (smeha polhn - sam skoda ni mu hotla dt lisic gor pa mi pustit d bi ga sliku

. Stvar se na tem mestu zakluci. Vsaka cast polcijski postaji Vic, kjer so tud drugi polcaji bli zelo cloveski in nadvse bodrilni (kar v danem momentu zelo pomaga) in dobil sem obljubo, da ce ga dobijo, da se bo revez za 5 min znajdu z lisicam na rokah sam z mano, ko se bodo ostali diskretno obrnili stran

Revezhu cist ne prvoscm.. Ali pac

...

...
Sej radio sam po seb ni prevec vredna stvar ampak po drugi strani pa se mi zdi blazno za malo, ker nekateri se trudimo, delamo in po 73 urah tezkega fizicnega dela pridelamo po borih 750 sit pridelamo neko stvar, ki naj bi bila za naso duso in nato v priblizno 3 minutah ostano brez nje, ker nekdo rabi dozo... To se mi zdi direktno nespostovanje do truda osebe, ki je ne poznas

... Take ljudi treba pustit z oskodovancem samim in naj se zmenita po svoje - zob za zob, kri za radio!!!
Btw, ce kdo slisi kje, da se najde rabljen Pioneer DEH - P3500MP brez papirjev, po moznosti v okolici ljubljane - bi lepo prosu za informacijo. Hvala

.
Vase mnenje o takih ticih, podobnih primerih, pa mal tolazilne besede , k sm ful bogi k morm zdj poslusat kaj vse v mojmu avtu narobe dela

...
LP #miha#