Malo sem se pozabaval s podatki zgodovino in spet nepristransko lahko napišem, da tudi po par letih motorji od Hyundaja še zdaleč niso zastareli, kot primer lahko navedem test, ki sem ga prebral se ne spomnim točno avtorja....da to čujete.

........... test je bil getz1,3 in C3 1,4 seveda podrobnosti ne bi ampak samo to, češ da je pov. poraba bila pri getzu na testu 7,2 l pri C3 pa 9 l in ta umetnik izjavi na koncu, da bi lahko pri getzu bila poraba še nekoliko nižja ...zato pa so ti testi, ki jih objavljajo več ali manj pristranski.
Oblike avtomobilov so stvar okusa, če bi napr. ker imamo ravno Hyundaja v obdelavi kateri model bil sličen golfu bi rekli da je kopija golfa itd. Koliko vem so Hyundaji že v osnovi zelo dobro opremljeni, mislim da še marsikdo pri "znani" firmi" kurbla" šipe na roko za mnogo več denarja.
Lahko rečem da sem vozil že veliko avtomobilov-do pred nekaj let samo evropske firme(franc) in brez natolcevanja lahko rečem, da od kar vozim toyoto (čeprav sem se tudi stežka prepričal za vhodnjaka), ki tudi ni v rosnih letih še si nisem umazal rok.....kaj pa je bilo prej ...

ops: zato je pri avtu zame najbolj važna zanesljivost, če tega ni ti na servisih ne pomaga kup uporabnih stvari, oblika, nevemkolko airbagov itd.
Ker ne rabim druž. avta se malo spogledujem z novim Coupejem .........kaj pravite ni slabo? :P