Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To avg 31, 2004 5:07 pm

odlična izbira...in cena?
GTI
ITR
E30

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To avg 31, 2004 5:11 pm

wgaf :roll: :roll: :roll:

sicer pa najprej se pizdiš kako visoko živiš pa oh in sploh jebeš ježa pozimi pol pa vzameš avto z zadnjim pogonom :? :? :? :?

mah brezveze še kej razlagat...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To avg 31, 2004 5:13 pm

no sej vem da se o denarju ne spodobi :) ...

...ampak če je tako, potem si res dobil maksimalno avtomobila za ta denar...tudi sam bi veliko raje vzel staro sedmico, že zaradi neprimerno (pomojem da ne bo frk) lepše oblike...upam da ti bo dobro služila, pa čimprej slikce obesit, sploh notranjosti, ker ta kombinacija se mi zdi res ubitačna...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik To avg 31, 2004 5:14 pm

pozim pa zna bit tezava :?
drugace je pa tok elektronke da sploh neves ket je pogon (baje) :P

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To avg 31, 2004 5:16 pm

Zakon! Moj sanjski avto stari!! Če ga ne boš preveč uniču ti ga čez 6 let odkupim če ga boš prodajal :wink:

Prejšnja generacija 7ke je po moje eden najlepših BMWjev kar so jih kdaj naredli. Ko sem bil letos na morju sem ob eni dobesedno obstal in bulu da me je mogu kolega butnt da sm se zbudu! Res ko pravi pacient sm obstal in bulu. čist avtomatsko :P
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To avg 31, 2004 5:19 pm

SAFRANE je napisal/-a:
maky je napisal/-a:wgaf :roll: :roll: :roll:

sicer pa najprej se pizdiš kako visoko živiš pa oh in sploh j**eš ježa pozimi pol pa vzameš avto z zadnjim pogonom :? :? :? :?

mah brezveze še kej razlagat...

hehe...mah pišuka nism si mogu ej, itak se bom zej preselu v Kranj , pa tko je da neki z fotrom študirava da bi on vzel enga rabljenega ML-a 270 CDI pa ša Passata ma na 4pogon, tko da če bi bla kdaj lih ful kriza bi pa pač enga od teh takrt vzel.
Povej mi kako ste vi kej zadovoljni z ML-om ? ker gledava tud X5 ...

LP
JOHNY 8)

smo zadovoljni ampak ga bomo počasi prodali. mamo sicer 320 ampak vseeno. avto je navajen šume in vožnje v extremnih pogojih :twisted: sedi se visoko ampak leder ful drsi. prtlažnik je hudo velk, mamo ragistreranga za 7 osebkov (+2 zica v prtlažniku), potegne dobro, avtomatik dela ok, volan kar mehek,klima tko tko (mal čudn sistem)...
SlikaSlika

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy To avg 31, 2004 5:30 pm

No, avto je sicer prva liga .. ampak a nisi v eni prejsnjih debat fantaziral, ze kako je E39 zastarel, da se mu poznajo leta, omenil celo, da ga vozi "omejen" krog ljudi, sanjaril o volvotu ... ipd ...

Kako, da je kocka "pokazala" E38, se starejsa oblika, zadnji pogon, precej manj udoben od favoriziranega safrana ... ? :?

Radovednost pac ... :shock: no hard feelings .... :D

P.S.: ce ti bo ostalo se 8 tisocakov, si povabljen v BMW klub Slovenija, ki je ze lep cas uradno priznan s strani BMW, torej evropske izkaznice in ostalo "kramo" ... :?
Zadnjič spremenil gerchy, dne To avg 31, 2004 5:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra To avg 31, 2004 5:33 pm

Eni pa majo denar!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 31, 2004 5:35 pm

Cool avto. Srečno vožnjo želim!

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy To avg 31, 2004 5:37 pm

Felgne ... :oops: :shock:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 5:38 pm

Se prav, da avta sploh se nisi v zivo videl ??
Svasta.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy To avg 31, 2004 5:40 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gerchy je napisal/-a:Felgne ... :oops: :shock:

kwa ? a niso hude ? jest sm prov te hotu met gor !

Papiga :P
Btw .. poskrolaj visje, da slisim razlago za nakup tako "skatlaste" oblike ... :roll:
Zadnjič spremenil gerchy, dne To avg 31, 2004 5:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To avg 31, 2004 5:42 pm

notri je meni obupno. take barve notranjosti sux big time! razen če si bolj tople sorte in so ti všeč take barve :? :? :? :?

pa feltne so tud meni :oops: :? :? :oops: . kake 3 cole nebi škodile (men tole glih ne zgleda 18 )
SlikaSlika

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy To avg 31, 2004 5:44 pm

Hja, felgne ne pasejo tako kulsko na sedmico, kot na petico, ce so pa bile narejene za M5. 8)

Drugace pa bele zmigavce + mal nizje podvozje .. morda rahlo temnjenje .. pa bo ze tk lep, da bo kr kicast ... :lol:

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ To avg 31, 2004 5:52 pm

Safrane, ce bos res to kupil: :bow

Vsec mi je prav vse, od modela, felten, do barvne kombinacije :D

Ko bos enkrat vozil BMW, na drug avto niti pomislil ne bos vec... 8)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ To avg 31, 2004 6:00 pm

gerchy je napisal/-a:Hja, felgne ne pasejo tako kulsko na sedmico, kot na petico, ce so pa bile narejene za M5. 8)

Drugace pa bele zmigavce + mal nizje podvozje .. morda rahlo temnjenje .. pa bo ze tk lep, da bo kr kicast ... :lol:

Gerchy :huh: Sem kar cakal, kdo bo prvi napisal nekaj takega :roll: Pa ravno TI... :ue

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 6:05 pm

maky je napisal/-a:notri je meni obupno. take barve notranjosti sux big time! razen če si bolj tople sorte in so ti všeč take barve :? :? :? :?

pa feltne so tud meni :oops: :? :? :oops: . kake 3 cole nebi škodile (men tole glih ne zgleda 18 )

Barva notranjosti je sama po sebi koul samo potem les tut slucajno ne pase zraven. Bi bl kaksen aluminij.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy To avg 31, 2004 6:08 pm

Jerry ... pa kaj? :P
Beli smerokazi so zakon, to priznas tudi ti, fan felgn sem tako ali tako, tudi M podvozje ne bi prav nic skodovalo. Se vedno serijsko.
Temnenje pa ... vendarle gre za pomembno osebo, a? :D :twisted:
Sicer pa .. temna stekla so tudi pri E38 na doplacilni listi dodatne opreme ... :wink:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To avg 31, 2004 6:12 pm

Hey Safy; lepo lepo!
No pa je še eden na forumu z Zbnerjom; yess!! Anyway na slikcah mi je notranjost malo weird, sam vem da v živo ta modrina deluje dosti lepše (čeprou je men črna še zmer bl classy). A maš une tanajudobnejše zice? -Men je tale napa ko iz sanj; vsakič ko sedem notr se kr stopim z zicom hehe. Anyway dobr motor si uzeu, ful je vzdržljiv. Pa tut poraba bo zlo ugodna; jst mam še vedno raj našga v8 bencinca kr trga ko pohodš ne glede na hitrost in brzino; pa tut menjalnik je 6 stopenjski ročni; čeprav sem pogruntal da je avtomatik vseeno dosti primernejši za to klaso; sploh če obračaš tako težek avto na kakem klancu; duhh!
Anyway uživaj v zibnerčku ( tut glede kvalitete se nisi zmotil :wink: )
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To avg 31, 2004 6:12 pm

Izgleda res ohranjen. In res je cena še posebej za ta motor zelo primerna.

Kar se pa tiče barvnih kombinacij: Noter je krasen, samo bi morala biti zunanja barva bolj kontrastna glede na notranjost. Za moje okuse ne more biti avto zunaj en odtenek plave, noter pa drug odtenek plave... Recimo črna sploh ne bi bila slaba. Platišča so všečna, model je itak zakon.

Neke stvari bi ble po mojem še za uredit: beli žmigavci, odstranitev napisa zadaj, ki je obupno velik, mogoče pa tudi majhne potemnitve.

Overall zelo dober nakup. Želim ti, da ga čimprej dobiš in da ga boš z veseljem uporabljal.

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov