Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Ujet v digitalca

Napisal/-a Chip Če sep 02, 2004 8:23 pm

Na hrvaski obali sem v objektiv ujel naslednjega lepotca.
Niti tocno ne vem o cem se gre :lol:
Slika
Slika

Chip
Zadnjič spremenil Chip, dne Če sep 02, 2004 8:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

G-4S

Napisal/-a G-4S Če sep 02, 2004 8:26 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 02, 2004 8:26 pm

Plymouth prowler :wink:
Slika
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Če sep 02, 2004 8:32 pm

No zdej vem :wink:

Chip

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če sep 02, 2004 8:37 pm

:shock: :shock: :shock: hudooooooooo zgleda spredi

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 02, 2004 9:14 pm

Zdej tut VW sanja da bo naredil nekaj podobnega.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 02, 2004 9:18 pm

Vsem ljubiteljem VW se vnaprej opravičujem za naslednjo izjavo!!!
Ta KUR*EVI FOLCVAGN HOČE TKO ČIST VSE NARDIT, SAMO DA BI SLUŽIL...OD MINI ŠPAROVČKOV DO ULTRA LIMUZIN...HALO...pa nič ni ornk več :evil:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 02, 2004 9:21 pm

8) Si pozabil zdravila vzet ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 02, 2004 9:25 pm

:EE
Ne, ne...samo a ni res...čisto vse bi rad delal VW...najprej je bil "samo" Hrošč...pa Golf...pol so hoteli pa že v vseh možnih segmentih pobirat najboljše prodajne rezultate...mogoče so si še kakšen segment zmislli vmes :D
Načelno pa nimam nič proti VAG-u glede na to da avto s tega koncerna tudi furam...:wink:

Uporabniški avatar
pr0df@n
Nov uporabnik

Napisal/-a pr0df@n Če sep 02, 2004 9:37 pm

Plymouth prowler ja. Res posebnost, da ga vidiš...

Na Hrvaškem sem tudi jaz videl mislim da korejskega luksuz terenca, ki ful na mazdo spominja s 4 auspuhi...sem vedel keter model je pa sem pozabil

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če sep 02, 2004 9:40 pm

Slide je napisal/-a:Vsem ljubiteljem VW se vnaprej opravičujem za naslednjo izjavo!!!
Ta KUR*EVI FOLCVAGN HOČE TKO ČIST VSE NARDIT, SAMO DA BI SLUŽIL...OD MINI ŠPAROVČKOV DO ULTRA LIMUZIN...HALO...pa nič ni ornk več :evil:

:/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/

:cry:

vw rox

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 02, 2004 9:58 pm

@Golfy Najprej AUUUUUUUUUUUAAAAAA!!!! :mrgreen:
Sej je VW že vredu :wink: ...samo vodstvo hoče služit mastne dnarje z bednim "tržnim vsiljevanjem" ...čist vse hočjo met.

LP

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če sep 02, 2004 10:12 pm

Slide je napisal/-a:@Golfy Najprej AUUUUUUUUUUUAAAAAA!!!! :mrgreen:
Sej je VW že vredu :wink: ...samo vodstvo hoče služit mastne dnarje z bednim "tržnim vsiljevanjem" ...čist vse hočjo met.

LP

sej sm se hecu :wink: brez zamere :-P

Uporabniški avatar
pr0df@n
Nov uporabnik

Napisal/-a pr0df@n Pe sep 03, 2004 7:26 am

Slide je napisal/-a:@Golfy Najprej AUUUUUUUUUUUAAAAAA!!!! :mrgreen:

LP
Pa še ti imaš njihova j***a....

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe sep 03, 2004 7:35 am

Slide, glede tegla VW-ja si mi pa "mal" na žulj stopu:

I.) Sploh ne štekam, kaj ma VW s to temo

II.) Naprimer VW vs. RENAULT
Lupo - Twingo
Polo - Clio
Golf - Megane
Bora - Megane
??? - Megane coupe
Turan - Senic
??? - Grand Senic
Passat - Laguna
Phaeton - Vel Satis
??? - Avantime
Caddy - Kangoo
Transporter - Expres
LT 35 - Master
Tuareg - ???
Beetle - ???
??? - Speedster (a je ta od renoja? Skratka, en tak roadster-ček)

Še kej pozabu?

VW - 2x ???
Renault - 4x ???
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 03, 2004 7:55 am

Slide je napisal/-a:Vsem ljubiteljem VW se vnaprej opravičujem za naslednjo izjavo!!!

Sej ni edina firma k bi to rada. Kmalu bomo mel avto na vsake 2 centimetra. Bomo pršli v salon pa rekl: "Dobr dan, jest bi pa 4.56 metra avta v rdeči barvi, prosim" :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 03, 2004 9:24 am

Sej točno to sm mislu kar je nixxon napisu :wink:
HORSE...brez zamere...
samo začelo se je mislim da s tistimi "luxus liner-ji" ala Phaeton in Tuareg, ki se mi zdi da enostavno ne pristojijo "ljudskemu vozilu"...Zdi se mi kot da bi si hotel nekako na silo in umetno ustvariti preestiž...Pa še enkrat...dobri avtomobili so...
Je pa res, točno tisto kar je Nixxon napisal...Celo BMW razmišlja o izdelavi nekakšnega "polkombija"...je že padla šala na ta račun...BMW Laguna Break :lol:

LP

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe sep 03, 2004 9:37 am

Slide, nikakršne zamere ni, samo sem precej občutljiv, če kdo izpostavlja VW, ko se govori o slabih stvareh, dejansko pa ne odstopa tok od konkurence...

Pa "Ljudsko vozilo" je pomojem le še tradicionalni simbol, dejansko pa VW to že nekaj časa ni več. Pa s tem ga nimam namena poveličevat, samo na jetra mi gre, ko se VW vlač po zobeh, kao kolk je dražji in brez opreme, pa dejansko sploh ni (je dražji, sej ne rečm, samo po mojem mnenju upravičeno, pa še to je za cca. 100.000 sit in ne 500.000 kot meni večina), pa tut velik se ma za povedat če Logo (kao ljudsko vozilo)... Tut škoda je bla včasih velik prestiž, pa ni več tko, prvi dejansko ljudski avto pa je bil Ford, pa so po cenah kr vsporedno z VW...
Slika

Uporabniški avatar
FoxyLady
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a FoxyLady Pe sep 03, 2004 9:49 am

Ja to je Prowler. Mhmmmm.... very NICEEEE.

Tuki je par info.
http://www.allpar.com/model/prowler.html

http://www.hotrod.com/roadtests/46198/

http://research.cars.com/go/crp/reviews ... f=national

Če koga sploh zanima. Mene je :wink:

Žal ga pa ne delajo več :sadd
It's nice to be important, but it's more important to be nice !!!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 03, 2004 10:02 am

Horse, za uvod bom tole napisal - jedro bo pa na koncu vezano z zaključkom. Pa brez zamere.
Sam sm recimo jst tut jezen na VAG koncern in to ravno na račun opreme. Navadni gnoji so in lenobe, tko kot v večini velikih koncernov v evropi, nasplošno pa proti japoncem gledano so navadni luleki in v renaultu in v VAG koncernu, pa še v vseh ostalih evropskih.
Evo za primerjavo:
Subaru GL(leone) letnik 1985 osnovna verzija(cena je bila v sloveniji 35.000 dem) in golf IV letnik 1998 osnovna verzija(približno ista cena)
Subaru ima v osnovni različici pod opremo servo volan, nastavljiv po globini in višini, elektro ogledala, elektro stekla - vsa 4, centralno zaklepanje, sedež nastavljiv po višini, pa še mašina ima od 2800 obratov naprej stalen navor 137Nm, Kaj ima osnovna različica golfa, pa je približno v enakem razredu in v enakem cenovnem razredu kot ta subaru - golf ima samo 4 kolesa 4 bate in volan, pa nič več - lahko bi se vsaj potrudil, pa če že niso dal opreme, bi lahko avto vsaj kvalitetno nardil al pa vsaj prve šipe bi lahko dal na elektriko, če že ne vseh štirih. Pa ne da poveličujem subaruje in japonce - so mi tut nekateri evropski avtomobili všeč, ampak da je za 15 let razlike med našo in njihovo tehnologijo in 100 let razlike v miselnosti - to je najhujš.

Evropski koncerni so včasih delali avtomobile po meri ljudi, danes pa jih delajo za prodajo in z pogledom, da bi čimveč zaslužili, in ne da bi bili ljudje zadovoljni. Celo saab je šel iz ročno izdelanih avtomobilov na trakove, da bi več prodali in s tem so naredili slabo potezo - novi avtomobili crkujejo kot za šalo.
Samo lenoba in požrešnost je vseh skupaj, tko da nebi o VAG koncernu, ki je isti, kot ostali. Pa še moj komentar na golfe(od druge serije naprej - 3,4,5) - to so največja jetra, kar so jih nemci nardil - in tko tut je - nobene kvalitete in nobene opreme za ceno, ki presega vse norme zdravega razuma. A zdej se bodo pa še v vode takih avtomobilov spuščal - dej nej rajš začnejo več opreme u avtomobile dajat. Takim avtomobilom ne paše znamka vag koncerna spredaj. V angliji je fabrka, kjer delajo po 7 podobnih avtomobilov letno in to ročno. Vsak del tistega avtomobila je izdelan ročno in kvalitetno - a zdej bo pa vag pršu in bo delal tak avto na traku za 5X manjšo ceno in 100X slabšo kvaliteto.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost