Debate, ki niso vezane na ostala področja...

hondafreak
Nov uporabnik

Napake v prometni

Napisal/-a hondafreak Ne jan 26, 2003 4:04 pm

V zadnje casu sem ugotovil,da imam v prometni napacne podatke.(tip motorja,teza in moc motorja).Na racunu od avta pise da ima 79 KW v prometni je vcasih pisalo 81 KW,sedaj pa pise 80 KW.Ve mogoce kdo,kam bi moral it,da se to popravi.Pomembna mi je samo moc motorja zaradi registracije.Na tehnicnem in na obcini pravijo da s tem nimajo nic.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Re: Napake v prometni

Napisal/-a BiMMER Po jan 27, 2003 9:15 am

Kako da ne, rekli so ti, da stem nimajo nič???
Podatke o prvi registraciji v svoj računalniški sistem ustavijo na UE-oddelek za promet, kjer imaš stalno prebivališče! Tam ti morajo to tudi popravit. S seboj imej original račun!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Re: Napake v prometni

Napisal/-a matcho Po jan 27, 2003 11:07 am

BiMMER pravi:
Kako da ne, rekli so ti, da stem nimajo nič???
Podatke o prvi registraciji v svoj računalniški sistem ustavijo na UE-oddelek za promet, kjer imaš stalno prebivališče! Tam ti morajo to tudi popravit. S seboj imej original račun!

Ja seveda! Saj pa te prometno ti izdajo in ti jo tudi naredijo na UE v katerem kraju pač živiš - običajno se nahaja v občini! To moraš it samo tja in nikamor drugam.
Slika

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Re: Napake v prometni

Napisal/-a Need_Power Po jan 27, 2003 8:36 pm

Sam ti pri problemu žal ne znam pomagat, lahko pa povem samo eno zanimivost.

Jaz sem imel pred 2 letoma golfa II dizla, letnik 86. Pa gledam v prometni, kjer masa vozila, in vidim 750 KG. Slučajno je bil zravn en kolega, ki je takrat tut mel golfa II dizel, samo letnik 90. Pa pogledama pri njemu, pa piše 980 KG.

Keko je prišlo do te napake nimam pojma, samo je res smešno da za avto, ki ima 1.6D motor napišejo da ima samo 750 KG.

P.S: Mogoče pa je zato tako malo nafte/kurilca trošil :))))) <-- joke

Ajde
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov