Drgač izpit bom meu letos 3 leta...
Razlika med CORRADO G 60 in CLIO 1.8 16V
aja VSE AVTOMOBILE SEM SI KUPIL Z POŠTENO ZASLUŽENIM DENARJEM!
ane SAFRANE...,
corrado g60: clio 16v:
118kw/160konjev 99kw/135konjev
225 nm navora 159 nm navora
iz nizkih obratov
dobr vleče, ker ima
navor skor tko k vr6
ker ima pač g60 kompresor
kot mercedez
--------------------------------------------------------
Samo meni osebno veliko manjša registracija ful bolj zgleda clio 1.8 16v bil je modre barve v tla prtegnen , EIBACH dela svoje, pa original feltne in zatemnjene šipe na srebrno + da ne pozabim
V IBR HUD ZVOk!!! BMC formula 1 filter in prov za rally cev za dovod zraka v motor znotraj je bila v obliki polža...
BY the way mislim da je moj bivši clio na netu:
www.avto.net
CLIO 1.8 16v l 1994 piše spuščen in lepo ohranjen mislim da okoli 112.000 km hoče pa zanga 960.000,00.
Samo ni slike.
Drugač pa oba avta sta huda s tem da volkswagen pač udobje in masiva med tem ko renault clio bl pokanje plastike, ker sm meu še musko našopano notr tko da je vse pol pokal

(((
SLABOST RENAULTA= preveč plastike....
POVZETEK:
da vam povem ko imaš same take avte imaš:
1. za policijo sem dau že 400.000,00 cukov
2. da ne omenjam požrte sinhrone od zabijanja v drugo do celo menjavo zobnikov določene prestave do olja, ki ga 16v mašine pupajo ( CLIO SPLOH 1 liter na 1000 km če bašeš)
gume.... itd, če bi to dal na kup mi mel že AUDIJA S8 za 4 mio SIT...
Ampak užitek je užitek, no najbolj ekonomični avto moj pa je bil SUZUKI SWIFT GTI.... avto leti, mal žre ne več kot 10l mestne cegu gas,skratka registracija majhna, že cestnina je pod 1300 ccm ker ima 1298 ccm konjev tudi samo 100 tko da fajn avtoček tko da ti ki imaš same yugece umisli si kaj takega boš vidu HUDOOOOO!, praktično avto je tako lahek da gre tolk k clio 16v sm probu s kolegom...
No upam da nisem preveč nakladu, LP in obilico tišanja sam pazte menjalnike

))))
PS:učer sm šu po obvoznici z vr6 230 HUDOOO!!!! kakšn zvok s filtrom...
OK LP!