Mislim da bi tudi policaji morali imeti svoje policaje!!

LP
lenivec je napisal/-a:tole si sprintaj in mej shtranjeno v avtu, ko ti bo kaki policaj naslednjič gnjavo mu to pokaži in povej da dokler se oni nebojo držali pravil, se tut ti neboš
Samotar je napisal/-a:Ja ce je bus glih spelov ni mel vec k 40 nikol notr. Z motorjem je pa lohk kr faj zalet mel. Ja takoj s krizisca gor se da prehtet ce mas kaj poskocnega visje gor ma nic vec.
Sej jst tam pripicim iz Malih Lasc vn ene 100, pr kriziscu nogo z gasa, v kriziscu gas do podna, ce te kaksen drekac izsili ga prehitis, ce je frej. Je pa tam krizisce pod cudnim kotom tam nekje 40 stopinj.
Tole je pa ziher levi ovinek.
zupi13 je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Ja ce je bus glih spelov ni mel vec k 40 nikol notr. Z motorjem je pa lohk kr faj zalet mel. Ja takoj s krizisca gor se da prehtet ce mas kaj poskocnega visje gor ma nic vec.
Sej jst tam pripicim iz Malih Lasc vn ene 100, pr kriziscu nogo z gasa, v kriziscu gas do podna, ce te kaksen drekac izsili ga prehitis, ce je frej. Je pa tam krizisce pod cudnim kotom tam nekje 40 stopinj.
Tole je pa ziher levi ovinek.
skozi križišče je omejitev 50 km/h! "zato ni mogel imet zaleta".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost