Golfy je napisal/-a:kdo pa ob 23:00 pere auto????
no usaj tko razumem .... si napisu da hitr rabš![]()
am.. to je meu moj fotr na črnem audiju pa je mogu dat prebarvat
lazo je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:kdo pa ob 23:00 pere auto????
nujno kaj je clovk z tabo ,malo prej sm domov prsu ,kaj kdaj da ti prej napisem,mas pa res komentarje,ce ti je tezko odgovorit ,pac ne odgovarjat,ja saj tko ni tko zarezan orekn v barvi na easy,mislite da se bo dalo spolirat,dol,ja babe ni kej in pol komu zaupat avto,pa saj ni res, kaj pa avte ko avto nov pride ko dajejo tisto konzervacijo dol al kako slisu sm da ga nekate avtohise pucajo na krtace spet j**e,a ce ti tko pogrebe avto ze na zacetku ,je kej moznosti da se spravi dol,seveda mislim na temne barve,hvala vam
killah bee je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:kdo pa ob 23:00 pere auto????
nujno kaj je clovk z tabo ,malo prej sm domov prsu ,kaj kdaj da ti prej napisem,mas pa res komentarje,ce ti je tezko odgovorit ,pac ne odgovarjat,ja saj tko ni tko zarezan orekn v barvi na easy,mislite da se bo dalo spolirat,dol,ja babe ni kej in pol komu zaupat avto,pa saj ni res, kaj pa avte ko avto nov pride ko dajejo tisto konzervacijo dol al kako slisu sm da ga nekate avtohise pucajo na krtace spet j**e,a ce ti tko pogrebe avto ze na zacetku ,je kej moznosti da se spravi dol,seveda mislim na temne barve,hvala vam
ma moje mnenje je da ni važn , al je barva nova al stara, na novi se tolk bolj opaz vsaka praska, bo pa sigurno jeba dat tole dol,tudi s poliranjem boš le začasno odpravil zadevo, če imaš avto pod garancijo, pel avto v AH kjer je kupljen, daj ga prat na krtače,pol k pa pride ven pa ti sam
, pa da ti morjo pol oni ..... blablabla,
ka pa vem
killah bee je napisal/-a:prvo probi spolirat lepo počasi, pol pa poroči, kak je izpadlo
in ja polirati boš mogu pol skoz če ne boš hotu da se vijo lise od krtač![]()
lazo je napisal/-a:kolegovega je punca oprala na krtacah
killah bee je napisal/-a:lazo je napisal/-a:kolegovega je punca oprala na krtacah
![]()
![]()
![]()
joke![]()
drgač pa ka se ti tolk sekiraš za kolegovega avdija, razn če to ni tvoja punca![]()
dej ti mal razlož to![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov