Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Azz_Kikr
Nov uporabnik

Čiščenje & polica

Napisal/-a Azz_Kikr Ne sep 12, 2004 9:34 am

Pozdrav!
Imam dve vprašanji za področje Maribora.
Pozna kdo koga, ki čisti avtomobile znotraj v celoti (vključno z globinskim čiščenjem sedežev)?
Pozna kdo koga, ki bi mi lahko v Fiat Puntu naredil leseno zadnjo polico namesto originalne (ki se potem prevleče z žametom oz. kar koli je že tista stvar) za zvočnike?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne sep 12, 2004 9:48 am

Lep pozdrav

Glede čistilnice nevem,lahk pa ti povem da če si pa eno simpl leseno polico neznaš nardit pa nevem kaj naj rečem :roll: .

Vzem meter,zmer kok je široka,dolga in pojdi v trgovino z lesom ter kupi kos lesa teh dolžin(mediapan,iverka,vezana plošča...)
Potem doma po potrebi z vbodno žago al pa če maš kako drugo poreži polico po robovih-če je to potrebno in zreži si luknje za zvočnike.
Ko si režeš luknje za zvočnike,prvoj zvrtaj luknjo s svedrom nato pa vzemi vbodno žago in izreži poljubno luknjo za zvočnike-prej pa zariši velikost luknje.
To kar sem ti povedal,ti bo vzelo 1,5 ure dela pa še to je preveč kar sem reku.
Če jo pa hočeš prevlečt,pa si kupi skaj raznih barvnih kombinacij ali pa šilc-blago ki je podobno tistem ki je v prtlažniku.Lahko daš preko tudi gobico 0,5cm debelo in potem izbrano blago čez.Na spodnji to prevleko-blagko samo priklanfaš.

Eto to je to. Tvoja polica je fertik.Naredu si si jo sam hitro in učinkovito pa še poceni je bla. :wink:
Zdej pa sam rečt da jo neznaš nardit
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne sep 12, 2004 3:54 pm

ena polica se je prodajala par dni nazaj, poglej malo po malih oglasih...za punteja.
drugace za ciscenje pa mas v zg. al sp. Polskavi ( blizina Frama, Rac, Radizela) pralnico, Gorican, pa se gostilno imajo poleg, kjer imajo najboljso kavo sploh :P

meni je cistil avto zunaj in znotraj 2 uri, 3 k sit. imajo pa tudi globinsko ciscenje in pranje motorja, pa tudi pralnico za tovornjake.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Azz_Kikr
Nov uporabnik

Napisal/-a Azz_Kikr Ne sep 12, 2004 5:18 pm

Zunaj in znotraj za 3k sit? To se mi zdi res full malo. Se bom pozanimal.

Sem našel tisti oglas, pa je polica za Punta I, jaz imam Punto II.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost