dvalen pravi:
Imam clio-ta 1.4 RT letnik 94 5 vratna različica in me zanima, če je ze kdo imel problem z občasnim cukanjem avtomobila med 2-3000 obrati na minuto, če konstanto voziš!! to zgleda takole! peljes se po cesti v tretji na 2500 obratov in avto nekajkrat cukne kot da bi imel smetko v dovodu bencina!! to ne dela vedno!! medtem sem menjal že zračni filter, filter bencina in svečke (če mi je trgovec sploh prave dal)!
hvala za odgovor
dvalen pravi:
hvala za sedanje odgovore vendar!!
avto sem imel že na štajerskem avtodomu (mogo bi ga pustit nevem kolko dni da bi ga testirali, pa nisem)
pri koletniku so mi ga priklopil na računalnik in baje nic napak
pa se en privatni mehanik je nekaj popravljal (menjal filtre in takrat je bilo malo boljše a ne vec dolgo!!
hvala
MBc280 pravi:
Tudi meni avto(mercedes) občasno cuka in mi je mehanik rekel da je zanič regulator zraka(takoj nad zračnim filtrom je ta del kamor se vtakne neki kabel).Baje je zrak povezan z bencinom in če ni zraka potem tudi ni bencina.
Mehanik mi je tudi rekel, da ko bi ga priklopil na računalnik,ta ne more zaznati da je regulator zanič.
Zanima pa me če ti avto ko stoji v leru kaj nabija gas(ti obratomer kaj skače).
MGsax pravi:MBc280 pravi:
Tudi meni avto(mercedes) občasno cuka in mi je mehanik rekel da je zanič regulator zraka(takoj nad zračnim filtrom je ta del kamor se vtakne neki kabel).Baje je zrak povezan z bencinom in če ni zraka potem tudi ni bencina.
Mehanik mi je tudi rekel, da ko bi ga priklopil na računalnik,ta ne more zaznati da je regulator zanič.
mislim, da ko se ta napaka popravi ti avto več bencina porabi. mojemu očetu daewoo cuka (samo ko je še mrzel), pa ga nebo dal popravit ker potem več pije. pač je treba z manjšim gasom speljevat, mine pa že po 5 minutah vožnje.
je pa potrebno napako odpravit če avto cuka ko je že topel.
MBc280 pravi:
dvalen je napisal/-a:Imam clio-ta 1.4 RT letnik 94 5 vratna različica in me zanima, če je ze kdo imel problem z občasnim cukanjem avtomobila med 2-3000 obrati na minuto, če konstanto voziš!! to zgleda takole! peljes se po cesti v tretji na 2500 obratov in avto nekajkrat cukne kot da bi imel smetko v dovodu bencina!! to ne dela vedno!! medtem sem menjal že zračni filter, filter bencina in svečke (če mi je trgovec sploh prave dal)!
hvala za odgovor
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov