Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Pazljivost ni odvec - kraja

Napisal/-a X-Hair Pe sep 17, 2004 1:13 pm

Previdnost ni odvec.....

> > > > >Predsinočnjim sem slišal za naslednji doživljaj: Dan prej sta
> > > > >se
> znanca
> > > > >(par srednjih let) peljala z avtom iz Idrije pri Ljubljani. Pri
> > > Hotedršici
> > > > >je ob cesti stal >velik nobel< avto, družina ob njem pa je
razburjeno
> > > > >ustavljala mimovozeče. Ko sta se znanca ustavila, je >sine<
> > > > >stopil
> pred
> > > > >avto, >mama< za njega, >ata< pa je odprl vrata avta in ju
> > > > >okradel.
> Bili
> > > so
> > > > >Romuni, drugo mi ni bilo povedano zelo podrobno.
> > > > >
> > > > >Včeraj, 9.9.2004 ob 17:30 smo se z družino peljali od Velikih
> > > > >Blok
> > proti
> > > > >Cerknici. Nekako tam, kjer se cesta povzpne najviše, je ob
> > > > >cesti
stal
> > > temno
> > > > >siv BMW serije 7, starejši, vendar v dobrem stanju. Romunska
> > > registracija,
> > > > >zadaj zatemnjene šipe. Vzporedno ob njem je ravno ustavila svoj
avto
> > > > >domačinka, ženska v živopisanih oblačilih, kot jih najpogosteje
> vidimo
> > > pri
> > > > >Rominjah, pa se je voznici približevala tako, da je scena
> > > > >najbolj spominjala na prometno kontrolo tik preden policist
> > > > >reče: >Dober
dan,
> > > > >dokumente prosim.<
> > > > >
> > > > >Ker je bila pripoved prejšnjega večera še nadvse živa, sem
> > > > >zapeljal vzporedno z avtomobiloma (k sreči ni bilo nikogar z
> > > > >nasprotne
> strani),
> > > > >voznici pa smo s kričanjem in mahanjem dopovedali, naj odpelje
dalje.
> > > Hitro
> > > > >je dojela in speljala. Nekaj sto metrov dalje sva oba ustavila
> > > > >in
se
> na
> > > > >hitro sporazumela, za kaj gre. Sivi romunski BMW je tačas že
> pripeljal
> > za
> > > > >nami. Na poti proti Cerknici nam je nekaj časa sledil, v nekem
> trenutku
> > > pa
> > > > >vešče prehitel. Na tisti cesti se z brzino ne da delati
> > > > >čudežev,
zato
> > smo
> > > > >ga v prvem naselju videli zopet stoječega ob cesti, ko je
nevpadljivo
> > > > >opravljen najstnik brkljal zadaj po prtljažniku. Pozneje je
> > > > >avto
spet
> > > mirno
> > > > >vozil za nami in odpeljal proti Rakeku.
> > > > >
> > > > >Voznica-domačinka pred nami je medtem po telefonu že obvestila
> policijo
> > v
> > > > >Cerknici, mi pa smo policistoma v avtu, ki sta pripeljala
> > > > >nasproti,
> > dali
> > > > >listek z opisom in registrsko številko avta. Vozil ga je čokat
> možakar
> > z
> > > > >brki, poleg opisanih je bil četrti član družine še manjši
> > > > >otrok, ki
> je
> > > ves
> > > > >čas dogajanja sedel v avtu.
> > > > >
> > > > >Ni šala, ni pripovedka, žal mi je, ker bo imel kak romunski
> > > > >turist
> > morda
> > > > >dodatne težave, če se mu bo v Sloveniji pokvaril avto ali pa ga

> > > > >bo
> > > prijelo
> > > > >lulat, ampak kilogramska Mag-lajtka in spray CS ostajata v
> > > > >vsakem
od
> > > naših
> > > > >avtov.
> > > > >
> > > > >Če se vam zdi vredno, povejte še komu.

To sem dobil na mail, sedaj ce je pa izmisljotina pol pa en post vec :P
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 17, 2004 1:31 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Kraj: mkg in lj

Napisal/-a gizmo Pe sep 17, 2004 1:34 pm

Ne ni izmišljotina.
So mi povedali o dveh primerih. Pa niso bli Romuni ampak romi v audiju a4,isti način izvedbe.S tem da so še dober zasledoval frenda k jim je spizdu. Aja blo je pa na območju NM.
Policija, ki je bla obveščena o dogodku pa dokler niso nič kaznivega nardil jim kao nič ne morjo. A pol nej počakamo, da nam pokradejo stvari al pa da kakšno družino zrinejo s ceste. :ue
Upam da ne bo kdo nasedu, saj ko boste videl tisto žensko v tisti pisani cunji vam lohk počas postane jasno za kaj gre.
LP

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Pe sep 17, 2004 1:54 pm

No, mene so pa zadnč ustavlal Nemci, ampak se je vidlo, da so Romi. Najprej sm se peljal iz Medvod proti Škofji Loki pa so neki mahal pa da nej ustavm. Ko jih je.e sm si mislu. Nato sm se vračal domov in so bli še zmeri na istem mestu. Ko pa sm popoldne šu k punci u Črnuče so bili pa na Nemški cesti in spet mahal, pa kr neki čez cesto laufal, en tastaro glih tok da ni en zbov. No, bla ja pa črna opel omega.

Ja, baje pravjo, da jim je zmanjkalo bencina pa da rabjo denar, v zameno ti pa ponujajo "zlate prstane, verižice, zapestnice." Mamico jim, ej. LOPOVI. :evil:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe sep 17, 2004 1:58 pm

Saj na radiu tukaj v MB skozi pravijo ko so prometne informacije, da pri Črnem Lesu prodajajo lažno nepravo zlato... Kam smo prišli... Mojega sodelavca so že nagnili... Je pa bil hec, da so ga zaustavili in rekli, da jim je zzmanjkalo dnara za bencin pa če kupi neki prstan za 5 jurjev pa je vzel pa dal 5 jurjev pa adijo... Jebiga... :shock:

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Žalnik Pe sep 17, 2004 5:27 pm

Še moja dogodivščina. Na bencinski v Slov. Bistrici sm glih razložu robo iz tovornjaka, hočem spelat pa so mi prasci kr pot zaprl. Bil je pa črn BMW petka (btw full dobr ohranjen) francoske registracije. Pa prleti zakurjen mulc pa začne: problem car, problem car (kak problem car če so mi z njim pot zaprl :evil: ), pa začne dol vlečt prstan, verižico, zapestnico kao 18k zlato za 50 EUR. Bolj ko govorim da ne bom vzel, bolj je rinu u mene, na konc mi je kr u roko vse skup porinu pa kao 50 EUR, pa sm ga poslal u p***o materno vrgu vse skup čez okno, stopu na gas (ene 5 cm manjkal do njihovga avta), hupo do konca, pol so pa spizdl. Mamico jim j***m.

Ne nasedat takim, fora je pa da bo tega sranja sam še več :evil: :evil: :evil:

LP
Žalnik

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe sep 17, 2004 9:18 pm

Ta folk bi blo treba pošteno prestrašt. Pa tut policaji jih bi mogl mal v roke vzet. Tut če jim ne morejo nč pa jih naj vsaj ene pol ure zajbavajo pa težijo. Tako bojo vidl da se jim ne splača in bojo spizdil kam drugam. Če bojo pa vidl da jim folk naseda in da policaji nč ne nardijo se bo pa to samo še razpaslo. Slovenci vsi preveč požremo. To se je treba pizdit pa vse dosežeš.

Tako ko piranski zaliv. Če hrvati pravjo da je njihov zakaj se ni pol en slovenc najdu da je pa do umaga naše. Bi bil pomoje hitr mir ne pa da majo zdej šanse da nam še to ukradejo.

Se opravičujem za off tpic.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po sep 20, 2004 7:52 am

Da še jaz prispevam svojo zgodbo.
Se peljema jsz in moja punca prejšnji pondeljek proti Ljubljani in glej ga zlomka ravno pod Trojanami, kjer se konča avtocesta in ponavadi začenjo voziti vsi v neki strnjeni koloni, zagleda moja punca(ki je vozila) na desni strani (ob cesti takoj pod trojanami, kjer je neka gostilna)moškega ki neutrudno maha, krili z rokami in kriči na ves glas tako da sma ga kljb zaprtim oknim slišala v kabino ob prižganem radiu. Punca seveda dobra dušca kot je bi takoj ustavila amak, hopla cefizelj jaz pa sem že imel podobno srečanje s podobnimi ljudmi sem se spomnil le da je bil za volanom moj očim(130 kg 180cm pa roka ko kladivo trda, pride isti moški do avta ko mu ustvaviva in nama ukaže takoj ven iz avta bla bla bla očim pa "kaj nisem vas slišal lahko pridete bližje je promet preglasen" moški seveda naivno stopi bližje takrat pa PUFFFFFF vidiš očimovo desnico na faci človeka ki leti po zraku vstran od avtomobila in očimovo preklinjanje ter "tu maš si se na napačnega spravu zgub se delat na pa krast ...........). No nazaj k moji zgodbi kar naenkrat vidiš mene ki skoraj vtrgam volan in napravim svojo punco gluho ko zavpijem in potegnem volan na drugo stran (aja vpitje je bilo nekaj v tem smislu "KA SI FUKNENA") in pol me praša ona zakaj sem tak bla bla bla.Jst pa ji razložim prej omenjeno štorijo in kaj pa začne moja punca preklnjati skoraj z istimi psovkami kot moj očim leto poprej.....Na koncu pa še doda hm mislim da bom mogla si omslit neko zaščito proti takim in po novem ima pazte to ne enega ampak dva spreja ki te neverjetno dobro osolzita za vsak slučaj pa ji bom še elektrošoker probu nekje zrihtat(vem da je prepovedan amak ....... )
No upam da se ne ponavljam in ne ponavljam zgodbe katarega drugega. Tako da pazite niso ti "ROMI" samo na primorski in ljubljaniski strani Slovenjie (pardon za opredelitev)ampak jih najdete ponavadi tudi pod Trojanskim klancom zato pazite.

LP gregor
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 20, 2004 8:02 am

Mah men je kle u Portorožu neki ful čudnga :P
En tip prodaja pač u stojnici neke pocen verižice oblečen kot klošar in zadnjič ga opazim ko on to pospravi pol se pa odpelje z enim ful hudim črnim Bmw pa zatemnjene šipe... tablica pa ....... nimam pojma iz kje je :?
No uglavnem pol sm se enkrat z kolegom peljal v Koper in ob cesti malo pred žusterno (tam kjer policija ponavadi ustavlja, za tiste ki veste kje je to...) stoji ta tip....... njegov Bmw, odprta hauba in se pogovarja z eno žensko, ki je stala zraven in mislim, da je mela puntota najstarejsi model....... zihr je to tud kej takega :roll:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po sep 20, 2004 8:50 am

To sem danes prebral v Večeru, tudi na štajersko/koroškem koncu se potikajo barabe :x

Romunsko "zlato"

Prebivalci Bresternice so v petek dopoldne opazili romunska državljana, ki sta v središču kraja ustavljala vozila. Voznikom in potnikom sta pod pretvezo, da se jima je pokvaril avtomobil, ponujala izdelke iz rumene kovine. Pri tem sta enemu od voznikov iz rok iztrgala 30 tisoč tolarjev (125 €), po prerekanju sta mu del denarja vrnila, nato pa se odpeljala proti Dravogradu. Policisti so Romuna izsledili v kraju Brezno pri Podvelki in ju privedli k preiskovalnemu sodniku.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 20, 2004 9:04 am

sam batine! :evil: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 20, 2004 9:12 am

Zakaj se pa men nikol nč tazga ne zgodi???

Men je enkrat ciganka prodajala prstan za 5k sit, pa je ostala brez prstana brez 5k pa še brez prednjih zob. Ne j*e*b*e*m jst takih. Nej grejo delat. Mam pa dvigalko ponavadi v kabini in ne v prtljažniku. FOLK NE USTAVLJAT VSAKMU BEDAKU K KRILI Z ROKAMI, PA K MA DOBR AVTO - TAKI MAJO DNAR PA GSM, PA NEJ SI POKLIČEJO VLEČNO SLUŽBO!!! RAZEN, ČE JE RES NESREČA, POTEM STE DOLŽNI USTAVIT.

U petek je bil pa en italijan mal preveč pameten, prehiteval me je u škarjice, jst pa ne bodi len, sm se obrnil na stran, kokr da ga nism vidu in sm mu celo stranico od avta podrajsal - mojmu avtu nič, on pa pomoje celo stranico za štrihat, pa še kriv je bil, sam k se mi je mudil u Trst, pa nisem hotu policije klicat. On se je pa itak naprej odpeljal. PA P*I*Z*D*A, KDAJ SE BO FOLK NAUČU VOZIT, JST TUT NE MOREM STALNO UČIT VOZNIKE KAKO SE PRAVILNO VOZI(BONTON) - ENKRAT BOM NALETU NA TAZGA KT SM JST, POL BO PA RES ORENK POČL!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po sep 20, 2004 9:52 am

Kristus @nebivedu...včas si pa prov ....ja hudo :? ...zato k je prodajala prstan za 5k ji neb blo treba zobov ven zbit...al se samo rad hvališ :?
Tud jaz ne odobravam tega početja, prav nasprotno, ampak ti pa mal pretiravaš včas no, tej ciganki zobe, onemu k ti je v avto vdiral, kolena z maglite-ko...ja ne vem no...Al ni res, al je...ne boma o tem...Samo jz bi na njegovem mestu policaje poklicu, pa bi šou sedet za neki cajta zarad vloma al pa še to ne, tistega ki bi mi pa tak kolene zdrobu, bi pa prov mastno stožu...ker ga še vedno neb smel udarit...vsaj tolk ne...ne vem no...ne razum me narobe...sovražim lopove, ampak tvojega početja pa tud ne odobravam...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po sep 20, 2004 10:09 am

Slide je napisal/-a:Kristus @nebivedu...včas si pa prov ....ja hudo :? ...zato k je prodajala prstan za 5k ji neb blo treba zobov ven zbit...al se samo rad hvališ :?
Tud jaz ne odobravam tega početja, prav nasprotno, ampak ti pa mal pretiravaš včas no, tej ciganki zobe, onemu k ti je v avto vdiral, kolena z maglite-ko...ja ne vem no...Al ni res, al je...ne boma o tem...Samo jz bi na njegovem mestu policaje poklicu, pa bi šou sedet za neki cajta zarad vloma al pa še to ne, tistega ki bi mi pa tak kolene zdrobu, bi pa prov mastno stožu...ker ga še vedno neb smel udarit...vsaj tolk ne...ne vem no...ne razum me narobe...sovražim lopove, ampak tvojega početja pa tud ne odobravam...

LP

Se podpišem...
Slika

ales18
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica (okolica)

Napisal/-a ales18 Po sep 20, 2004 10:53 am

To je veliko problem na naših cestah :x . Zato pa jest ne pobiram nobenih štoparjev :x .....razen če ne poznam dobr osebo!(kolega ali kolegico)

Za zaščito pa mislim da je dobr tista pištola ki ima elekto šok pa stane 200.000 SIT. :) (Kakšne 3 tedne nazaj je bilo po televiziji, kakšna je pištola pa njihove stranske učinke,....itd). Ampak to je malo v primerjavi če ti ukradejo avto ali kaj drugega.

Velik sreče pa previdno nikoli ne veš kaj te čaka za ovinkom....

Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po sep 20, 2004 11:03 am

Ok bom opisal, da boš bl razumu, zakaj je zobe zgubila.
Pridem na bencinsko postajo barje. Tam pustim avto in si grem neki not kupit za pit. Pridem ven in ženska se naslanja na moj avto in mi teži naj ji dam 1000 sit. Težila je v meni neznanem jeziku, razumel sem jo samo tisoć tolari, pa znam neki cigansko, ker mam naselje ciganov 600m zračne linije od mene. Sem lepo reku da ji ne dam in da naj se mi spoka stran od avta - tisti k me poznate veste zakaj. Za vse ostale - moj avto ni nikoli zaklenjen - in če so cigoti zraven ... , pol nej grejo raj stran, ker raj prej tepem, pa pol sprašujem kaj je blo.
Ker mi je vsiljevala jurja sm ratal tečen in ona se niti podrazno ni hotla umaknt od mojga avta. Jst se usedem lepo not in ona mi začne razbijat po šipi nej jo odprem. Lepo še enkrat odprem vrata in ji rečem, naj se umakne. Ker tega ni nardila, sem ratal mal jezen, in sem vžgal avto - takrat pa ženska potegne ven prstan iz pleha pobarvan z zlato barvo in mi izjavi; daj pet tisoči tolari, rabim za bencin. In jst vs jezen vprašam, kje ima avto - pa pokaže tanovo sedmico parkirano mal naprej od mojga avta. Takrat sem ji lepo reku, če imaš za tak avto pol morš met tut za bencin, zdej se pa spokaj stran k drgač te bom udaru - in ženska se postavi pred moja vrata, da nisem mogu u avto in izjavi; Pa udari če upaš! - in za vse ki me obtožujete - pač ne bodi len, sm jo žvajznu, da je kak meter nazak kr po zraku letela, in sem se lepo usedu u avto in odpeljal.

Evo zdej mate celo zgodbo - naslednjič bom pa kosti lomu takim cigotom, nej grejo delat, ne pa nas obirat za še tist drobiž, ko nam ostane od plače. Pa še to za vse tiste, za katere so cigani revčki pa bogi in oh in sploh; Pr nas so jim podarili 2 baraki/brunarci. In oni so notri dal živino, samo pa še vedno "revčki" spijo u njihovih barakah. Pa še to najslabši avto u cigancki vasi, ki je lučaj oddaljena od mene je OPEL OMEGA 2.8 V6 LETNIK 2003. Kok od vas ima tok vreden avto. Mal si zamislite kdo koga j**e in kdo vas j**e - prvo vam država pobere full davka, pol pa država daje vaš denar od vaših davkov "ubogim" cigančkom, pol vas pa še ti "ubogi" cigančki na cesti oropajo in NOBEDEN JIM NIČ NE MORE, KER JIH ŠČITITE IN VI IN VAŠA POLICIJA!!!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po sep 20, 2004 11:05 am

ales18 je napisal/-a:To je veliko problem na naših cestah :x . Zato pa jest ne pobiram nobenih štoparjev :x .....razen če ne poznam dobr osebo!(kolega ali kolegico)

Za zaščito pa mislim da je dobr tista pištola ki ima elekto šok pa stane 200.000 SIT. :) (Kakšne 3 tedne nazaj je bilo po televiziji, kakšna je pištola pa njihove stranske učinke,....itd). Ampak to je malo v primerjavi če ti ukradejo avto ali kaj drugega.

Velik sreče pa previdno nikoli ne veš kaj te čaka za ovinkom....

Lp

Elektrošokerji so od 7 do 15k sit pa imajo od 90.000 do 200.000voltov napetosti. Tko da tista "pištola" ni vredna tega denarja.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po sep 20, 2004 11:51 am

Ne vem kdo je reku, da koga ščiti...jaz že ne... :roll:
Samo včasih pišeš kako si zobe ven metu, pa kolene drobu...kako da ti ni že policija za vratom...
Ne gre se za nič osebnega tle, ker jaz tud ne maram cigotov, samo jz bi vsazga, ki bi me tak napadu ko ti (ne gre se samo za to zgodbo), stožu in to ornk...nisem noben angel, sem tud sam že koga po zobeh počoho, sam tko k pa ti kolene razbijaš, pa zobe...to je pa že mal prehudo...zato sem pa tud napisu, al rad malo preveč poveš, al pa je neki narobe s tabo ali pa s tistm, ki je potem tiho :!:
To kar ti počneš ni več samoobramba ali silobran...

P.S Jaz bi tud potuhtu mal, če maš 600m do cigotov, da ti zarad takih junaštev ne bi kdaj grozila zastrupitev s svincem, če veš kaj mislmSlika...Mislm da te je škoda za ene cigote :wink: Pa tud drugač ne veš na kazga lohk naletiš :!:

Pa brez zamere,
Slide
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po sep 20, 2004 12:02 pm

Imaš prav - včasih odreagiram tko kot ni prav in se zavedam tega, ampak večinoma to počnem, ko me kdo zelo razjezi in težko umirim svoj bes, ki ga imam v sebi. Pač na ene zadeve sem alergičen in večina vas dobi fleke po telesu od takih priložnostih, pa se zadržite, jst se pa ne, pa sprostim vse zavore in pol nardim štalo.

Sprašuješ se kako da nimam policije na vratu - zato ker sem opazil, da če več pišuka*ij počneš in večje kot so, manj ti policaji težijo, kr poglej okol sebe. Včasih so mi skos težil, pol k so pa večje stvari prišle na dan so se pa umaknil. Pač smo v taki državi, kjer vlada prvo denar, nato pa zakon močnejšega, drugi odpadejo.

S cigoti, ki so 600m stran od mene se jst čist razumem, oni mene in mojo familjo pustijo pri miru, jst pa njih in njihove familje. Vejo do kje smejo it in jst vem do kje grem lahko ion tega se držimo. Drgač jih pa ni bilo v bližino moje hiše že vsaj 2 leti.
So hotl pa Grosupeljski cigoti(ni ista familja) moje starše oropat, pa še danes tožijo policaje k so "zgubili" zapisnike in tožijo mene pa moje kolege zarad poškodb pa za 3 zgorele avtomobile(njihove).
Ene stvari imam pač pošlihtane bolje, kot večina ljudi tam okoli mene. Pa še to trenutno živim na vikendu, do naslednjega poletja se pa selim na tako mesto, kjer vsaj 1km okoli ni nobenega človeka, ampak sam gozd in mir ter spokojnost, ker ne prenašam več kretenov okol sebe in se jim grem izognit, ker drugače bom naredil prevelko štalo in bom končal v zaporu. Do men bo pa vodila samo ena pot, ki bo prevozna samo s terencem ali pa peš.

Si zadovoljen z odgovorom?

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi To sep 21, 2004 8:26 am

NEBIVEDU you are my hero. Ne res matr mogoče se veliko ljudi ne bo strinjalo z menoj ali pa s tabo ampak RED mora bit.
Aja pa kaj se bo v mojem avtu vozilo poleg mene za protection HEHEH japan powah

Slika
Potegne nekdo pipec iz žepa pa reče "vadi pare" jst pa "u lej jst mam tu nožek sam je malo večji" :lol:
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov