Napisal/-a Omelo Po sep 20, 2004 2:12 am
Dejte prosim nehat objavljat to sranje. Sej ne da to, kot sm opazu, po večini počnejo lastniki Japoncov in Korejcev in vseh poševnookih ljudi, pa useeno.
Kr se mene tiče so te objave popoln nesmisel. Dokazujejo samo, kako so firme med sabo totalno skregane in kako oh in sploh se podatki niti pri eni firmi ne ujemajo.
Primer bom dal našo familjo. Mel smo PRECEJ avtomobilov... Audi 100, Audi A3 in sedaj Audi A4, Renault 5, Renault 25, Renault 19, Renault Twingo pa Peugeot 206, pa še preden sm jst na svet prlezu ene par.
Uglavnm, niti z !!!ENIM!!! avtom nismo mel problemov, pač klasični servisi in menjave filtrov. Edino kar je bil problem je bil nek čip pri Audiju A3, ki pa so ga po treh letih zamenjali na servisu brezplačno! In ja, ta audi, ki se je prodal pred dvema letoma, se še vedno vozi brez problemov po cesti.
Jst mam Twingota. Letnik 97. Pred tem ga je sestra 6 let vozila večinoma do službe in nazaj. Kar je blo dva kilometra. V tem času se avto še ogrel ni dobr. In pa, mislm da veste da kratke vožnje avto najbolj uničujejo. Potem sm jst kupu od nje ta avto. Vožnja se je iz njene spremenila v mojo... Vozim v obratih al pa šparam, odvisno od dneva. Vsak teden teram čez Celje po unih sfukanih cestah al pa čez Bizeljsko po ovinkih, v Maribor in potem nazaj (faks). Z avtom nobenih problemov! NOBENIH! V enem letu sm naredu tulk km kot sestra v 4,5 letih!!
Tko da prosim ne bluzit nekej in nekej druzga.
Moja punca ma Škodo Octavio Combi. Z avtom v 5 letih nobenih problemov (razen uničenih amortizerjev)! Pa so se vozil v Split, 5 ljudi, s polno naloženo trugo na strehi in prtljažnikom nafilanim do vrha. Max. obrežitev so zelo zelo presegli!! Štirje majo izpit. Usak vozi drugače! Fotr full preveč za obratih, sestra bi šla najraj 60 v peti brzini v klanc, mojo tamalo sm nauču vozt tako kot se spodobi, brat pa je še vedno začetnik. Usi vozijo avto, usak po svoje. Pa avto še kr ni crknu.
Tko da folk!
NE BLUZIT S TEMI BLESAVIMI PRIMERJAVAMI, kater avto je boljši, kako so japonci skrajno kul in oh in sploh.
BTW: O reklami "Have you ever seen Corola broke down?"
Ja sm, ko sm se peljal na morje se je emnu prou veselo kadilo iz motorja, ko je stal ob cesti.
Lp, Matic