Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Razne objave o zanesljivosti avtomobilov!

Napisal/-a Omelo Po sep 20, 2004 2:12 am

Dejte prosim nehat objavljat to sranje. Sej ne da to, kot sm opazu, po večini počnejo lastniki Japoncov in Korejcev in vseh poševnookih ljudi, pa useeno.

Kr se mene tiče so te objave popoln nesmisel. Dokazujejo samo, kako so firme med sabo totalno skregane in kako oh in sploh se podatki niti pri eni firmi ne ujemajo.

Primer bom dal našo familjo. Mel smo PRECEJ avtomobilov... Audi 100, Audi A3 in sedaj Audi A4, Renault 5, Renault 25, Renault 19, Renault Twingo pa Peugeot 206, pa še preden sm jst na svet prlezu ene par.

Uglavnm, niti z !!!ENIM!!! avtom nismo mel problemov, pač klasični servisi in menjave filtrov. Edino kar je bil problem je bil nek čip pri Audiju A3, ki pa so ga po treh letih zamenjali na servisu brezplačno! In ja, ta audi, ki se je prodal pred dvema letoma, se še vedno vozi brez problemov po cesti.

Jst mam Twingota. Letnik 97. Pred tem ga je sestra 6 let vozila večinoma do službe in nazaj. Kar je blo dva kilometra. V tem času se avto še ogrel ni dobr. In pa, mislm da veste da kratke vožnje avto najbolj uničujejo. Potem sm jst kupu od nje ta avto. Vožnja se je iz njene spremenila v mojo... Vozim v obratih al pa šparam, odvisno od dneva. Vsak teden teram čez Celje po unih sfukanih cestah al pa čez Bizeljsko po ovinkih, v Maribor in potem nazaj (faks). Z avtom nobenih problemov! NOBENIH! V enem letu sm naredu tulk km kot sestra v 4,5 letih!!

Tko da prosim ne bluzit nekej in nekej druzga.

Moja punca ma Škodo Octavio Combi. Z avtom v 5 letih nobenih problemov (razen uničenih amortizerjev)! Pa so se vozil v Split, 5 ljudi, s polno naloženo trugo na strehi in prtljažnikom nafilanim do vrha. Max. obrežitev so zelo zelo presegli!! Štirje majo izpit. Usak vozi drugače! Fotr full preveč za obratih, sestra bi šla najraj 60 v peti brzini v klanc, mojo tamalo sm nauču vozt tako kot se spodobi, brat pa je še vedno začetnik. Usi vozijo avto, usak po svoje. Pa avto še kr ni crknu.

Tko da folk!

NE BLUZIT S TEMI BLESAVIMI PRIMERJAVAMI, kater avto je boljši, kako so japonci skrajno kul in oh in sploh.

BTW: O reklami "Have you ever seen Corola broke down?"
Ja sm, ko sm se peljal na morje se je emnu prou veselo kadilo iz motorja, ko je stal ob cesti.

Lp, Matic

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 20, 2004 2:32 am

Tu pa lahko samo :con :bow

Ni več nič za dodat. Smo tudi mi meli že kr precej avtov pa še z nobenim ni blo tak da bi izstopal zaradi okvar.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po sep 20, 2004 2:33 am

Zanimivo; le zakaj se opravičuješ sedaj za svoje dejanje prej? -Nebi rad neke razprave delal, pa si objavil tale post. Glede tiste which car? zadeve; bila je narejena ravno na podlagi stvari katere si ti tako izčrpno opisal tukaj LASTNE IZKUŠNJE. Statistika je meni osebno zanimiva zadeva; enkrat jih pišejo državne službe ala ADAC, drugič J.D.powers, tretjič revije ki delajo lastne raziskave. In kaj narediš ti? Kot lastnik renoja ki se je uvrstil nizko na lestvici se onašaš ko malo dete in lepo premakneš temo pod "zabavni kotiček". Zelo odraslo od tebe ki je moderator na forumu.
In zakaj nebi objavljali takih zadev; verjetno če bi bil lastnik "poševnookega" avtomobila nebi premikal teme ali kaj podobnega; what an load of CRAP!
Drugače pa očitno so take teme zelo razburljive za vse lastnike; naslednjič jo takoj po objavi zaklenite ali kaj podobnega; sam pol to ni več forum in je kakršnakoli debata onemogočena mar ne?
Zakaj se nekateri obnašajo ko da je neka svetovna zarota proti določenim znamkam? -Tolikokrat je že bilo videno kam spadajo določene znamke po kvaliteti, ampak NE; "jaz veliki car v svojemu avtu prekašam vse strokovne raziskave in jaz vem kako kvaliteten je avto ki ga vozim" -Well good for you če ti se nič ne kvari, ampak kakih par tisoč ljudi (lastnikov) meni drugače; so get over it!!! Moje izkušnje z renojem so bile precej slabše kot tvoje. 99´ Megan je znal podivjati kar se tiče elektronike; kr sam od sebe je prbijao gas ko nor; ok so ugotovili da je senzor šel; zamenjajo zadevo. Čez nekaj časa ode tuljava rkom žvižgat, pol so šli kugllagerji, pol je klima začela ga srat, kasneje je pumpa za servo crknila, skoz neke pizdarije in malenkosti zaradi katerih sem obiskoval servise. No evo; zgleda da vsi nimajo takih izkušenj z renojem kot ti.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po sep 20, 2004 3:03 am

INFINITI:

Se popolnoma nč ne opravičujem. Mogoče res ni blo "pametno" da sm premaknil to v zabavni kotiček (kar sem kot moderator lahko naredu in tudi prčakvou takoj tvoje pritožbe), a to kar si objavil je popoln nesmisel! Sicer pa, za tvojo dobro voljo, premaknjeno nazaj. Če ti paše al pa ne.

Kakorkoli, kot sem rekel, popolna bedarija.

Poznam ogromno ljudi, ki ima avte (kot jih vrjetno večina na forumu). Za nobenga od teh ljudi ne bom reku, da ni mel problemov z avtom (takšne in drugačne malenkosti), a izstopa moja soseda. Mela je P206, Nisana, Polota, BMWja, Senica in pa Getza. Z vsemi avti, ampk beri, VSEMI je imela probleme. Zanimivo ne, tut nepokvarljivi Getz je med njimi. Use je crkvalo: centralno, menjalnik, motor, črpalke. A je možno da ma tako srečo?? Al je možno da je z njo kaj narobe? Jaz bi reku slednje. Ti vrjetno ne, kr si velik zagovornik poševnookih.

Jst proti Hyundaju nimam popolnoma nič, da se ne razumemo narobe. Tut vozim Renaulta, pa bi raj Audija, al pa mogoče Hyundai Coupe (ki ja zame edini uredu narjen Hyundai). Tko da to kr vozim sploh popolnoma nč ne vpliva na moje "grozovito" dejanje.

Sm poglej si tabelo. Saab, ki je resnično kvaliteten avto, sodi med slabe. Porsche, ki velja za daleč najmanj pokvarljiv Super Športnik, pa jasno med povprečne, z oceno 2/4. Jasno, Porsche ni avto, ki bi ga imel folk za vožnjo do najbližjega Mercatorja in nazaj, čeprav se, vrjetno kot edini športnik, zato ne bo uničil.

Mercedes-Benz. Ja mogoče F1 res ni v najboljšem stanju, pa še to zato, kr delajo drugi motor, a kukr jst gledam okol, res ne vem katera intelegenca bi dala MB kot slabše vozilo od npr. Suzukija?! Vrjetno kkšna firma, kjer delajo Suzukija.

Res, odkar se vozim sem in tja, sem videl OGROMNO MBjev parkiranih ob cesti, še več pa na vlečnih službah, ko so jih peljali do najbližjih servisov. Jeah!

Torej, kakorkoli obrneš, ta "tvoja" tabela, je popolnoma nesmiselna. Pa če se mi na glavo obrneš ne boš dokazal drugače. Moje mnenje je, da to mislu tudi večino ljudi na forumu (če se motim pa bolje zate).

Mogoče majo Japonci res kvalitetne motorje (ne vem, sam ga še nisem imel, čeprav potiho upam na Coupe FX 2.0-2.7). A kvaliteta izdelave samega avtomobila, notranjosti in detajlov se sploh ne more primerjati s katerim koli npr. Audijem (ki je ravno pri hiši). Ni se in ne bo se. Tudi v sami vožnji in občutkom med vožnjo so ogromne razlike. In ja, vozil sem že OGROMNO avtov, kljub tem da mam šele dobrih 21 let!
Zadnjič spremenil Omelo, dne Po sep 20, 2004 3:12 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po sep 20, 2004 3:04 am

Umm INFINITI, kako da Infinitijev ni na tabeli? Za moje pojme so to legendarni avtomobili. V živo sem si mel čast ogledat enga na Rogli in bil čist slinast.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po sep 20, 2004 3:16 am

Jah na žalost tudi pri tebi ugotavljam da sploh ne znaš brati statistike. Let me explain; zapičiš se v znamko svojega avtomobila in ne v avto sam! -Statistika obravnava CELOTNO ZNAMKO in ne le tvoj letnik, model, tip motorja in opremo - a ti je to zdaj končno jasno? -DEJSTVO je da ima vsaki proizvajalec kako bolj ali manj gnilo jabolko in kakšen bolj ali manj "perfect" avto. Recimo hipotetično ti imaš twingota 98 letnik z 1.4 motorjem ki je vse OK, pa pol ima nekdo 99 letnik dizl verzijo ki ima slabo izdelan motor in se kvari; kako se to odraža? - kvari statistiko celotnemu modelu. Nadalje te statistike se razlikujejo glede na letnike torej zopet mogoče je tvoj letnik ok, je imel pa prejšnji letnik ful težave s tem in tem, ki so jih pozneje odpravili - kapiš? Recimo KIA je precej švoh na tej tabeli, mitsu ravno tako; sej to so tut poševnooki. KIA sorento recimo je bila že dostikrat priznana kot izredno kvaliteten avto tako mehansko kakor tudi elektronsko; pa vendar ima KIA tudi druge avtomobile ki so lahko crap in kvarijo povprečje celotni znamki. Porsche je padel po kvaliteti kot znamka - zakaj? Ker je imel Cayenne neke težave z lučmi in neke malenkosti, ki so jih odpravili; zaradi tega niso 911 nič manj kvalitetni in to se lepo vidi pri j.d. powers kjer je porsche vrh kvalitete v svoji klasi - svaka čast pravim jaz.

Torej dejte že enkrat poštekat nekateri - raziskave so odvistne razen tehničnih zadev kot so velikost vzorca, način obdelave podatkov itd; tudi od LETNIKA, MOTORJA, MODELA vozila; vse skupaj pa se odraža na uvrstitvi celotne ZNAMKE, torej da zaključim; nekateri proizvajalci so bolj "šlampasti" in imajo več pokvarljivih avtomobilov, ki se večkrat kvarijo. Nekateri pa imajo bolj kvalitetne znamke in se MANJKRAT KVARIJO. Omelo ne bodi smešen z tisto Toyoto ob cesti ali pa Getzom; seveda da se tudi kakšen pokvari; pa vendar se statistično dosti manjkrat kakor keri drugi avto; to je tko kot da se igraš rusko ruleto; boš šel probat z enim ali več naboji - isto je pri avtomobilih; loh se zajebeš ali pa ne; jst osebno raje ne! Tko da BERITE statistko ne pa samo bit užaljeni ok? :wink:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po sep 20, 2004 3:27 am

Omelo je napisal/-a:Umm INFINITI, kako da Infinitijev ni na tabeli? Za moje pojme so to legendarni avtomobili. V živo sem si mel čast ogledat enga na Rogli in bil čist slinast.

Ker so na voljo le v ameriki in kanadi; po tanovem so začeli prodor v azijo preko Koreje; sedaj imajo na novo odprto mrežo tam. Bojo prišli v Rusijo čez 2 leti in prodrli navzdol proti celi evropi. V angliji pa dvomim da bojo ker bi morali začeti izdelovati volan na desni strani kar ni izključeno, vendar ni nikjer indikacije da bojo to naredili, celo avstralija je brez te znamke. Je pa tko da recimo lahko kupiš Infiniti G35 z značko od nissana ker se na japonskem tako prodaja; NISSAN SKYLINE (pa da ne bo zmede to ni GT-R). Torej bi teoretično lahko uvozil v anglijo zadevo ker je volan na isti strani. Drugi modeli pa žal niso na voljo mogoče bi še šel kak novi fuga oziroma novi M45 infiniti, vendar je glavna zadeva FX samo LHD verzija. A si ti videl FXa na smučanju z ZG tablcami?

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po sep 20, 2004 6:46 am

Se strinjam z Infinitijem, čist odvisno ker model in ker letnik imaš. Mel smo R4 ni blo problemov, mel smo taprvega Cliota tud ni blo problemov, mel smo pa tud Megana 97 letnik, ki je pa vsaj meni osebno zasral znamko. Skoz je neki crkvalo. Imaš pač pri vsaki znamki določene serije ki so slabe, pri Renojih so bli to kolikor sedaj vidim predvsem Megani 96-97 in Lagune 01. Moje mišljenje se je potrdilo ko je zadnjič en znanec kupil rabljenega Megana 97 letnik. Ga ni vozil niti dva tedna ko ga je že peljal na servis k je neki odletelo.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po sep 20, 2004 6:50 am

Bravo omelo > :bow
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 20, 2004 7:32 am

Nu-NRG je napisal/-a:Bravo omelo > :bow

eya, upam da zdej nebojo več žalili vw-ja :wink: :con

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 20, 2004 7:58 am

Sej ok - raziskave, sam unale je bla pa cist mem... Pa ne mi basat od zanesljivosti hyundaya, ker to je toook relativno. Poznam sonato, jooooooooooo tak obup od avta, tak sranje - noben reno pa pezo pa audi, vw skup namesan se nism vidu takkk sranje. Od sklopke vsak teden u pizdi, rocna - zajla se je 2x utrgala, cel motor so menjal z 4 (stiri) krat, klima je u pizdi, jafak fak jafak. :? :?
Slika

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po sep 20, 2004 8:23 am

Še en dokaz več, kako je vse relativno. Vozil sem Sonato pet let in vse skozi brez problemov. Močno dvomim, da sem edino jaz imel srečo s tem tipom avtomobila.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po sep 20, 2004 8:25 am

Zaneslivost avta je cist odvisna kok z njim deleš. lahk pa tut naletiš na kacka k te bo jebu u glavo nonstop, vedno bo kaka malenkost, sam to ne pomen da vsi. Moj fotr je meu lado 1300 skor 10 let, avto ni crknu niti enkrat, tank od tanka, Lada Samara pr hiš je bla 5 let, neke malenkosti so ble nič tragičnega, Lada Desetka, furam jo 2 leti, zaenkrat ni blo nič, pod črto, 3 lade, 17 let, nikoli ni nobena obstala na cesti, zaenkrat.
Ce avto vzdržuješ, delaš z njim kot je treba nebi smel bit velikoh problemov. Ko pa pridejo leta se pa spet počas začne, npr. mamina R5 stara 11 let in do 2 let nazaj je šla brez vsacga problema, zdej je pa skor vsake 14 dni neki, al ne vleče dobro, al kje ole ceri... skus neki.... že 3x ostala na cesti... tko da nič ni garancija za popolno zaneslivost, ja pa Volvo 460 je bil pri hiši samo 2 leti, nič vreden avto, zanič bremze, pregrevanje motorja... 1x ostal na cesti, Volvo 850 pr hiš 5 let, zaenkrat razen okvare klime nič posebnega ma pa 240 000 km.

Jst tem raziskavam preprosto ne verjamem(statistika je največja laž), vse je odvisno od sreče, čist nobena znamka ne dela 100% zaneslivih al pa nezaneslivih avtov.
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Po sep 20, 2004 9:26 am

jaz se pa popolnoma strinjam z infinitijem......omelo....ti me pa kaksenkrat razocaras s tvojim pisanjem...res :(
ne mores pricakovat, da folk ne bo izrazil svojega mnenja.

pol zahtevaj, da se nehajo primerjave, proizvajalcev izpušnih sistemov, z nase strani...

omelo, ne vzet tega za slabo kar sem ti napisal....sam ta topic je totalno mimo!!!

In ja mazda, je po raziskavah okvar prehitela toyoto...mazde se uradno kvarijo manj, lexus pa se pride na vrsto :twisted: :twisted:

JOKE no!!!

p.s. ampak ampak analiza je bila res narejena :wink:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 20, 2004 10:00 am

Se strinjam da so primerjave med avtomobili butaste, pa o zanesljivosti. Sam sem že večkrat opozoril da je nesmisel primerjat avtov med sabo. Zato ker ma večina iste kompunente, tisti ki nimajo imajo pa vsaj v elektroniki iste čipe. Da nau kdo reku da ni res, ker na svetu ni veliko proizvajalcev čipov oziroma njihovih snovalcev.

No pa pustmo to temo.

Omenil bi to. Včasih so nam avti kuhal pa kvarila se je strojna oprema. No to so poštimal, zdej nas zeza elektronka. Več ko bo elektronke bolj bo avto kompleksen, več šans bo da crkne.

Zani primeri BMW-jev Mercedesov ..... Če še omenima da je Audi A4 bolj zanesljiv kot A8. Pri A4 zadnjem modelu praktično ni serijskih napak, le napisano je blo to da se hitro obrabljajo zavorni koluti. (se nič ne čudm, sploh kdo kupuje take avte :D )

Če primerjam Golf II ki smo ga imeli 13 let drugega pa še mamo pa je tud že star 13 let, ni problemov gvira. Golf IV, ma pa butaste probleme nosilci šip.... Ne kvar pa se motor in podvozje pa ostala strojna oprema.

Avto je tak kot računalnik. Včasih smo mel 286-ke pa je vse delal sicer mal bolj počas pa je blo to to. Če si mu boljšo grafično nisi imel problemov, dons pa mu nič ne paše, še windovse komi prebavla če jih sploh.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po sep 20, 2004 10:08 am

Važn, da je folk vesel, da lahko pluva po renaultu. Pa važn, da bo to kej spremenil dejstva. Aha... :lol:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po sep 20, 2004 10:11 am

no statistika se lahk dela glede na ankete al pa dejanske rezultate
zdej ankete so relativne zto ker italjani bojo nemce kritiziral in obratno, seprav realnih rezultatou ne more bit

zdej glede na resnično pokvarljivost delat teste je pa spet težko, ker je treba definirat kaj je to okvar - mogoče žarnca, al to da ti motor zariba
če bi gledal na posredovanje vlečnih služb, je spet problem ker majo usi novejši avotomobili računalnike in določene napake so odpravljene e sekundi, če le ma avtovleka tester sabo, če ga nima da auto na kamijon in nardi črtico pod določeno znamko
poleg tega je pri zanesljivosti še en problem in sicer količina določenih modelov, ker če se pokvar 1000 cliotou na mesec glede na to kolk so jih nardil je skoraj zanemarljivo
če se pa pokvar 1000 ferrarijev je pa to ogromno

narest tako statistiko k bi bla VSEM ušeč je težko, bol realno bi blo če bi ocenjeval zanesljivost posameznga modela in sicer tako da bi delil št okvar z št prodanih avtov

kar se tiče pa rezultatov od WHICH-a je pa tko da nism prčakvou da je tolk znamk ocenjenih za slabe

nism bral vsega kar piše nad mano, zato se opravičujem če sem kej ponovu
podpis

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 20, 2004 10:20 am

Načeloma se strinjam z Vazmanom. Statistika je veda, s pomočjo katere dokažeš stvari, ki niso res. Namreč na fakulteti, je profesor za Statistiko dokazal, da je vrednost avta premosorazmerna s starostjo avta, preučevali pa smo avtomobile mislim da do 10 let stare avtomobile. Torej starejši kot je avto, več je vreden.

Vse te ankete so nerealne. Zakaj?: Kolikokrat sem se že pogovarjal s kolegom, ki je nor na svoj avto in pravi da teče ko ura. Nobenih problemov, vozi skor na hlape,... No pol pa prašam njegovga sodelavca, pa pravi da je avto vsakih 14 dni na servisu in skos neki crkuje. Pač vozniki ne posredujejo realnih podatkov, ker se jih niti sami ne zavedajo. Pač so zaljubljeni v svoj avto. ZAto so statistični podatki v TEM primeru popolnoma neuporabni. No pa še to: Kolk Angležev, bi kritiziral roverja al pa Vauxhalla? Kolk Švabov bi rekl, da je BMW al pa MB j**c? Noben. S tem, da poznam kakih 5 lastnikov BMW, pa imajo 3 probleme z njimi.

Glede Vazmanovega Volva 460: Mi smo ga kupil starega 1 leto in ga prodal starega 7 let. Nikakršnih problemov ni bilo z njim razen elektrike, ki pa je en avtoelektričar popravu pa je blo (ko si prižgal zadnjo meglenko je pregorela varovalka). Drugač pa popolnoma nič. Že ko smo ga kupil je imel podrsan prag. Barve sploh ni bilo na kar veliki površini pa ni nič rjavel niti ko smo ga prodal. Pa je bil skos na cesti, tut pozimi in ko je šel od hiše je imel 260k km.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 20, 2004 10:26 am

[quote="tomaz40"]Načeloma se strinjam z Vazmanom. Statistika je veda, s pomočjo katere dokažeš stvari, ki niso res. Namreč na fakulteti, je profesor za Statistiko dokazal, da je vrednost avta premosorazmerna s starostjo avta, preučevali pa smo avtomobile mislim da do 10 let stare avtomobile. Torej starejši kot je avto, več je vreden.

Vse te ankete so nerealne. Zakaj?: Kolikokrat sem se že pogovarjal s kolegom, ki je nor na svoj avto in pravi da teče ko ura. Nobenih problemov, vozi skor na hlape,... No pol pa prašam njegovga sodelavca, pa pravi da je avto vsakih 14 dni na servisu in skos neki crkuje. Pač vozniki ne posredujejo realnih podatkov, ker se jih niti sami ne zavedajo. Pač so zaljubljeni v svoj avto. ZAto so statistični podatki v TEM primeru popolnoma neuporabni. No pa še to: Kolk Angležev, bi kritiziral roverja al pa Vauxhalla? Kolk Švabov bi rekl, da je BMW al pa MB j**c? Noben. S tem, da poznam kakih 5 lastnikov BMW, pa imajo 3 probleme z njimi.

quote]

Sooo true!!! To je to!
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po sep 20, 2004 10:44 am

total glup post !!! think about it !!!!!!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost