Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Maserati

Napisal/-a juhica Če jan 30, 2003 3:09 pm

a je tle na forumu kaksen maserati fan? al pa kaksen lastnik? kaksne izkusnje?

juhica

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Re: Maserati

Napisal/-a juhica Če jan 30, 2003 4:45 pm

ma ja, gre za to, da mi je avto bolj pomemben kaksen zgleda znotri kot zunaj in tle pomoje italijanski sportniki nimajo konkurence. v bistvu je maserati edin italijanski sportnik, ki si ga lohk privoscic. kar se pa kvalitete tice sem pa jest v glavnem slisu mal drugac: glih modeli DO ghibli, quatrop. so bili j**c (v glavnem zaradi elektronke), tedva in naprej sta sele ok. je pa se neki, kar mi je enkrat en nemc na forumu reku: problem maseratijev je v tem, da blazno zgubljajo ceno. tako da jih rabljene kupujejo ljudje, ki komaj zberejo za avto, za servis je pa ze tezje... in ce mas motor, ki ima pri 2 litrih 280 konj in vec je pac samo po sebi umevno, da ta avto v prvi meri rabi normalnega voznika (boh ne daj, da mrzuga prtegnes, lohk turbine kar stran vrzes) in kot drugo en kulturen servis (olje, filtri na 10.000km...). drugac pa tudi starejsi maseratiji vozjo 200.000 km in vec...

ja, en takle quatroporte bi pa sedu. bi se kar ozenu z njim...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jan 30, 2003 5:44 pm

safrane: 4-5 miljone si dal??!! Oprosti to se mi za ta avto zdi relativno veliko... Hmmm. Navsezadnje pa vidim da si fan tko da ti nic ne ocitam, da ne bos spet uzaljen.

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Če jan 30, 2003 6:36 pm

No, js mam eno mickeno izkusnjo z modelom quattroporte. Ceprav niti malo nisem navdusen nad italijanskimi vozili, mi je omenjeni avtomobil precej vsec. Pred leti smo ga namrec imeli nekaj casa, temno-zelene kovinske barve z izredno licno armaturno plosco obleceno v svetel semis ali nekaj podobnega. Odlicno na pogled a neuporabno med voznjo predvsem na racun odbojev svetlobe. Na sredini je sredinsko konzolo krasila ovalna ura z emblemom maserati. No, ob dotiku na stikala, dobimo takoj vtis, da bi glede armaturne plosce maserati bil lahko "le" fiat. Stikala na sredinski konzoli se rada zaglavijo in tako postanejo neuporabna. No, skratka, avtomobil je dobra mesanica limuzine in sportnika, bocna silhueta je sorazmerno vsecna, siroki blatniki, zanimiva oblika platisc, sportno-nizek sprednji del in malce privzdignjen zadek vbzujajo vtis agresivnosti. Motor je eden boljsih delov, biturbo, 280KM, turno luknje skorajda ni cutiti. Se celo vsecen zvok ima, za italijana. Je pa res, kot podobna vozila tega razreda, ne gre pricakovati, da bi avtomobil ohranjal vrednost. Ampak, to je, kot sem povedal, kratka izkusnja.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov