Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Petrol in Bosch

Napisal/-a blazz Če sep 23, 2004 8:12 pm

Dons sm na eni mali pumpi (Godovič) dobu komplet(oba sprednja za F Brava) brisalca Bosch Twin za, reci in piši, nekaj manj kot 500 (petsto) tolarjev!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi je pumpar reku, da ne bo Petrol več prodajal Boscha, ker so se neki kao skregal in odprodajajo zaloge po smešnih cenah.

aja, konc posta, lohk greste kupovat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Petrol in Bosch

Napisal/-a _VeNoM_ Če sep 23, 2004 10:17 pm

blazz je napisal/-a:Dons sm na eni mali pumpi (Godovič) dobu komplet(oba sprednja za F Brava) brisalca Bosch Twin za, reci in piši, nekaj manj kot 500 (petsto) tolarjev!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi je pumpar reku, da ne bo Petrol več prodajal Boscha, ker so se neki kao skregal in odprodajajo zaloge po smešnih cenah.

aja, konc posta, lohk greste kupovat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ej o sm jst tud govoru k sm delu na petrolu!sam da je prodal zadevo!aja pa BOSCH že neki cajta se slabo prodaja! ,heheheh mogoče je glih bil zadnji na zalogi!no vsaj nikjer pr nas nism bosch opazu!aja no slabo se prodaja!

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Pe sep 24, 2004 6:50 am

men so se pa glih Bosch brisalci najbolš obnesel, zato sem tud hotu take met in sm čist slučajno prašu k sm glih tanku.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 9:32 am

OMV jih ma več kot dost!
HVALA BOGECI :lol: :wink:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov