Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Znižan avto-gremo na smučanje!

Napisal/-a Fullback Pe sep 24, 2004 4:21 pm

Mene pa zanima kakšne izkušnje imate glede zimskih potovanj v Avstrijo,Italijo...itd-torej na smučanje,tisti, ki imate znižane avtomobile?! :?:

Je to velika ovira al še večja? :lol: Tut sam nameravam spuščat avto, vendar ne za vsako ceno...Mnenja...prosim

Lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe sep 24, 2004 4:45 pm

No, to bi tudi mene zanimalo, saj imam tudi jaz podoben namen.

...pa še precej podoben avto kot Fullback :P

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 24, 2004 4:51 pm

Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe sep 24, 2004 5:42 pm

šmeks je napisal/-a:podobna tema žal ze obstaja...

http://avtomobilizem.com/forum/viewtopi ... +zima+bela

hehe nč žal...to temo sem že bral...zanimajo me izkušnje iz potovanj, kjer ni vedno splužen kot v Ljubljani :lol: Drgač pa Ljubljanske štorije so mi od kolegov znane-njihovi avti sploh snega pozim ne vidjo-važn da majo formule ;)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel Pe sep 24, 2004 5:47 pm

V bistvu ni problema.....Problem bos meu z plocniki in parkiranjem.....POVSOD!! :lol:

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Pe sep 24, 2004 6:24 pm

Iz izkušenj ti povem, da pomoje ne bi smel imeti problema. V vseh vsaj kolko tolko dobrih letoviščih plužijo stalno, sploh pa če sneži. Problem so kot rečeno pločniki in robniki. Drgač pa če pridejo z raznimi Porscheji, Bentleyi, Ferrariji pozimi gor, boš verjetn ti tudi :)

Lp Pecho :hi

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Pe sep 24, 2004 6:39 pm

Pecho je napisal/-a: Drgač pa če pridejo z raznimi Porscheji, Bentleyi, Ferrariji pozimi gor, boš verjetn ti tudi :)

Ja, seveda grejo s Ferrarijem smucat, pa smucke na haubi kot pri VW Hroscu... 8) Zakaj pa mislis, da so naredili BMW X5, Volvo XC 90, Porsche Cayenne...? :P

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Pe sep 24, 2004 7:13 pm

Iz mojih izkušenj v tujini bolje skrbijo za ceste, hitreje in temeljiteje očistijo cestišče, celo prelaz, ki je preko 2000m mestrov je takoj prevozen. Ne pa pri nas, ko je vršič celo zimo zaprt. Bolj bi bil problem, če bi imel še kake podaljške, potem je res jeba lahko.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: Znižan avto-gremo na smučanje!

Napisal/-a Pugi Pe sep 24, 2004 7:15 pm

Fullback je napisal/-a:Mene pa zanima kakšne izkušnje imate glede zimskih potovanj v Avstrijo,Italijo...itd-torej na smučanje,tisti, ki imate znižane avtomobile?! :?:

Je to velika ovira al še večja? :lol: Tut sam nameravam spuščat avto, vendar ne za vsako ceno...Mnenja...prosim

Lp

Je rem zmer u nasfeld pa se gonm po snegu ko fuknen, pa je ql... Odvisn je tud koko mas avto narjen...
Men dozdej da mi je snek kej utrgov je sam enkat, ko gaj blo pa res 30 centi...
Zadnjič spremenil Pugi, dne Pe sep 24, 2004 7:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe sep 24, 2004 7:29 pm

vršič je pozim zaprt ker leži v triglavskem narodnem parku in bi pluženje uničevalo cesto, poleg tega snega ni kam odmetavat, ker so okol drevesa
prou tako nesmejo solit zaradi varovanja okolja

z vožnjio spuščenga auta ne bi smel bit problem (razn če je res zamet)
problem bi bli edin podalški in pragovi, ker ti jih kšnga ledena kepa al pa kšn kup snega takoj polom

aja glede ferrarija: taki ljudje k se prpelejo s ferrarijem tm najamejo smučke, prou tako taki ljudje ponavad ne nosjo s sabo oblek ampak jih kupujejo
podpis

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Pe sep 24, 2004 11:08 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
Pecho je napisal/-a: Drgač pa če pridejo z raznimi Porscheji, Bentleyi, Ferrariji pozimi gor, boš verjetn ti tudi :)

Ja, seveda grejo s Ferrarijem smucat, pa smucke na haubi kot pri VW Hroscu... 8) Zakaj pa mislis, da so naredili BMW X5, Volvo XC 90, Porsche Cayenne...? :P

A misliš,da ti ljudje svojo opremo seboj vlačijo? Večina premožnejših si opremo tam najame ali kupi za teden dni. Sam mi Slovenci jo vlačimo čez pol evrope, ostali so pa že tolk pametni, da jo tm najamejo, ker je cenejo in bolje.

Se opavičujem za off topic. :oops:

Drgač so pa ceste 100% bolš urejene kot pri nas.

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Pe sep 24, 2004 11:37 pm

Pecho je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

A misliš,da ti ljudje svojo opremo seboj vlačijo? Večina premožnejših si opremo tam najame ali kupi za teden dni. Sam mi Slovenci jo vlačimo čez pol evrope, ostali so pa že tolk pametni, da jo tm najamejo, ker je cenejo in bolje.

Se opavičujem za off topic. :oops:

Drgač so pa ceste 100% bolš urejene kot pri nas.

se en off topic :oops:

namrec v tujini majo vsaj opremo k se jo splaca najet...pr ns pa se nismo prsl do te faze in je kar se tega tice bol boge...

ceste pa tud velik bols cistjo kt pr ns...dajejo tud precej vecje dnarje v to...klinc ko se grejo turizem se ga res grejo in zrihtajo komplet vse...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy So sep 25, 2004 12:08 am

Sam se eni res preseravajo...lan sm v Avstriji iz sedežnice vidu kako se je model prpelu u hrib z porškom GT2! :shock:

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster So sep 25, 2004 12:25 am

mene pa zanima a pridete bres problema čez ležeče polcaje k v mojmu okolišu jih je povhn

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So sep 25, 2004 12:52 am

mojster je napisal/-a:mene pa zanima a pridete bres problema čez ležeče polcaje k v mojmu okolišu jih je povhn

SAj ves, ustavis se pri lezecem das v prvo, pa zleses preko in to je to, da se avto cimmanj usede oz nagne, pol pa gre skoz.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 30, 2004 11:29 am

Pr ležečem policaju dodaš gas in poletiš čez - vsaj jst tko delam - pa ob kakem kupu peska tudi to počnem.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov