Osebno menim, da je zelo vazno, da imamo urejeno in mocno policijo. To je temelj zdrave in urejene drzave.
Zal ni vedno tako. Nasi policaji so me razocarali veckrat kot razveselili, pa ne mislim zdej une fore - uaaa prasci so me ustavl... NE, to je prov, ce sm vozu prehit, jebiga!
Opozorit hocem na dogodke, ki jim niso nikakor v cast, bil sem pa zraven....
1. Zacelo se je v Mozirju, ko se je skresil Fiat Tipo iz nasega foruma. Policaji so bli vredu, ampak, sori, ko smo prisli na kraj dogodka in je gorelo, se mi je zdelo kot da ima policaj polne hlace dreka. Kar postopal je in ni vedel kaj bi naredil. Moral sem sam pogasit, moral sem sam v gorec avto po kljuce... Ampak ok...
2. Enkrat sem klical policijo, naj pride k nam na dom. Doma sem cca 7km iz kranja. Klic je bil NUJEN. RABILI SO 50!!!!!! MINUT!!!!!!!
Eno uro!
Iz tega sklepam, da je res boljse v ameriki, ko imajo doma orozje...
3. Tole je pa najhujsa zamera: Napisal bi lahko 2 strani kaj je blo, pa se mi ne da.
Vglavnem bil sem prica neki hudi prometni nesreci. Vedel sem, da bo tip, ki je povzrocil vseskup pobegnil, ker je bil pijan ko malora... Letel sem na kranjsko policijo ob cca 0.30. Zvonil sem ko nor, preden mi je po 1 minuti prisel odpret totalno zaleplen policaj. Potem je poklical enega drugega policaja, ki je dol prisel po 4 minutah in pocas odpru belezko ter prasal kvaje blo... Povedal sem mu vse in skoooz govoru, nej hit grejo, da bo tip spizdu...
Vglavnem zadeva ima dolgo zgodbo, zakljucek je pa takle:
- Za 100 metrov od glavne policijske postaje oddaljeno nesreco so policisti potrebovali pazi zdej 25 minut, klub temu, da sem izrecno ene 10x povedal da bo tip spizdu
- Klub temu, da smo jim dal registrske oznake, tipa niso dobil, ker je sevede spizdil... Drugi dan se je kao javu na PP, vendar je baje kr en drug prisel... Un k je vozu je mel 2+ v krvi po moji oceni...
- Oskodovanci v prometni nesreci se sedaj niso dobili porocila, tko da jim zavarovalnica se po enem mesecu noce popravit vozil!!!
- Ostanki nesrece so lezali tam se naslednje 4 dni. Da bi policaj poklical komunalo - raj ne, da se ne bo pretegnil...
Tole ne leti na vse policaje, ampak se jih je pa nabralo kar nekaj, ki jih NI izpolnjevalo njihove naloge in dolznosti do nas drzavljanov. Sprasujem se, ali je blo to zato, ker nimajo nic od tega, od kazni pa gre denar v proracun in so tam bol zivi...
Upam, da se bodo poboljsali.

P.S. Se opravicujem za dolzino, sem skrajsal kokr sm mogu. Drgac je materjala za celo seminarsko...