matcho je napisal/-a:Ni prijetno videt kaj takega, verjamem. Sožalje tudi iz moje strani.
Bi pa se naj danes zjutraj zgodila še ena večja nesreča v kateri bi naj umrli 4 ljudje. Audi A8 bi se naj zaletel v tovornjak, nekje v Slovenski bistrici. Ve kdo kaj več o tem?
Kennman je napisal/-a:a je kdo videl nesreco, oz. ve karkoli o tem-- vceraj (sobota) ob pribl. 23h, se je na zacetku Trzaske tu v LJUBLJANI zgodila ena FUL HUDA PROMETNA, Z rezanjem kljudi ven iz avtov...
menjekul je napisal/-a:zaleteni štajerci so uglavnem vedno "pod gasom". in to pod veliko dozo
šmeks je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Ni prijetno videt kaj takega, verjamem. Sožalje tudi iz moje strani.
Bi pa se naj danes zjutraj zgodila še ena večja nesreča v kateri bi naj umrli 4 ljudje. Audi A8 bi se naj zaletel v tovornjak, nekje v Slovenski bistrici. Ve kdo kaj več o tem?
V soboto še ena prometna nesreča s smrtnim izidom
Na Oreškem nabrežju v Mariboru se je v soboto nekaj minut pred polnočjo zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik kombiniranega vozila. Po prvih podatkih mariborske policijske uprave je voznik iz za zdaj še neznanega vzroka zapeljal s cestišča na pločnik in nato trčil v betonski zid. Zaradi hudih poškodb je voznik umrl že na kraju nesreče, dva sopotnika pa sta se v nesreči poškodovala. Policisti še ugotavljajo podrobnejše okoliščine nesreče.
Templar je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:zaleteni štajerci so uglavnem vedno "pod gasom". in to pod veliko dozo
Gorenci pa prbiti ko mine... Kransterdam pa to...![]()
Mislim halo pa take izjave daj pejd nazaj v vrtec jest mekol pa cukat sošolke za lase budalo jedno.
menjekul je napisal/-a:zaleteni štajerci so uglavnem vedno "pod gasom". in to pod veliko dozo
RegY je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:zaleteni štajerci so uglavnem vedno "pod gasom". in to pod veliko dozo
sem štajerc, iz centra mb, pa še n isem niti enkrat vozil pijan, niti toliko, da bi pihnil 0,3... vprašajte babyM, ona je vozila namesto mene moj avto na prejšnjem avtoshowu grosuplje, pa sem bil sposoben vozit, ampak nisem hotel, ker vem, da bi pihnil
menjekul je napisal/-a:
kot prvo sploh ne vem zakaj si objavil ta topic.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost