German je napisal/-a:Hello!
Sem german originalno iz Argentine, imam clio 1.4 RT letnik 94. Zdej morem narediti servis, Olje, zracni filtr, olje fiter, svecke, bencinski filter. in vse tisto k je potrebno. jaz bi naredil servis doma ker mam znanje, sam ne vem kje pa bi lahko kupil, na petrolu lahko dobim vse ampak se me zdi da je drago. Torej, v kranju kje pa bi lahko kupil poceni???
Upam da mi boste lahko razumel in cakam da me boste odgovoril kmalu!
LP!
German
feto je napisal/-a:German je napisal/-a:Hello!
Sem german originalno iz Argentine, imam clio 1.4 RT letnik 94. Zdej morem narediti servis, Olje, zracni filtr, olje fiter, svecke, bencinski filter. in vse tisto k je potrebno. jaz bi naredil servis doma ker mam znanje, sam ne vem kje pa bi lahko kupil, na petrolu lahko dobim vse ampak se me zdi da je drago. Torej, v kranju kje pa bi lahko kupil poceni???
LP!
German
POCENI JE NAJDRAŽJE!!!
Pooblaščeni servis rabiš,če ne druzga pa zaradi garancije.
feto je napisal/-a:German je napisal/-a:Hello!
LP!
German
POCENI JE NAJDRAŽJE!!!
Pooblaščeni servis rabiš,če ne druzga pa zaradi garancije.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov