Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Kaos ali neznanje?

Napisal/-a Ronin To okt 05, 2004 3:51 pm

No, ne bom rekel, da vsi vozniki ne znajo vozit, ampak vidis kako so nekateri nekulturni in s tem povzrocajo kaos in zamaske.
16.30 je priblizno stalna ura ko se vse zacne, zdj je malo bolj poudarjeno zaradi studentov, ampak to ni glih razlog. K opazujem ali kdo drug ko opazuje se folk ne zna razvrscati na pravi pas ( npr. pas, ki gre samo v levo,...ipd), potem npr. cesta iz tivolija proti levu in k gre pas v levo, proti glavni avtobusni in zelezniski postaji....in ko sm mal prejle su mim...pa folk vid, da je use zabasan, pa se kar sili v krizisce...sj ni cudnga, da se pol nkamor ne premakne :wink:
Jz sm zaenkrat še kr potrpezljiv, ampak bomo vidli..... :P
There is no time...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To okt 05, 2004 4:00 pm

budale na cesti
k misljo da če je zelena da lahk kr rinejo
podpis

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To okt 05, 2004 8:11 pm

kaj hočeš že z tem postom povedat? sorry :ue

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To okt 05, 2004 8:13 pm

da folk, pol k vidi da je taka gužva, da ne bodo pršli skoz križišče, še vedno rine v križišče namesto da bi počakali pred semaforjem
podpis

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To okt 05, 2004 8:16 pm

lublancan je napisal/-a:da folk, pol k vidi da je taka gužva, da ne bodo pršli skoz križišče, še vedno rine v križišče namesto da bi počakali pred semaforjem

aha, že bol jasno ;)
to mi ni tak čudno, bol čudno mi je to, ko grem prek prehoda(to je ponavadi v radgoni), se onim prižge že rumena luč, ok počakam da je rdeča, pa da semni prižge zelena da lahko grem prek, stopim na cesto in VRUM avto z 80km/h minimalno not mimo mene :evil:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To okt 05, 2004 8:21 pm

Hja.. se dogaja. Naprimer meni.

Na Zaloski ustavim pred zelenim semaforjem, ker bi drugace zaprl krizisce. Kaj naredi tip za mano? Trobi mi ko budala, medtem se prizge rdeca. Tip se pa spravi lezt po levi mimo mene in se postavi pred mene, tako da niti semaforja ni vidu. Jest sm pomoje kr rdec ratu in sm se hotu kr zaletet vanjga. Sploh potem, ko ni vidu, da se je na semaforju prizgala zelena luc :roll: . i**** zmesat :evil: :x

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Sr okt 06, 2004 6:08 am

v takem primeru pa samo macolo izpod zica, me zanima, če bi un tip še pol bil kej glasen. drgač smo pa slovenci izredno necivilizirani vozniki, še posebej kar se tiče odstopanja prednosti, prehitevanja na vseh mogočih krajih, ..... pl k pa je treba plačat 5čukov za kak pas al radar bi se pa vsak k*** prtožo !!!!!! :sadd
Slika
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr okt 06, 2004 7:02 am

glede kulture vožnje se popolnoma strinjam. je enostavno ni.

no tudi pešci v naši prelepi sloveniji vedno odigrajo lepo vlogo. enostavno, ko je največja gužva, ko tisti z avtom morajo nunjo čez semafor ali križišče..pešec ne počaka. njega situacija v prometu ne zanima. on kar gre. pa tudi, če je rdeča.če potrobiš se bunijo kot, da ni on sigurno nič kriv (kljub rdeči luči)

ne peljem se več z avtobusom (v ljubljani seveda) ampak ponavadi je to bil najhitrejši način da kam prideš. z avtom...ni šans
Zadnjič spremenil menjekul, dne Sr okt 06, 2004 10:11 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 06, 2004 10:08 am

Mene pa najbolj razpizdi, ko jaz sputim kaksn avto ali pesca, me kaki nestrpnez za mano perhiti ali po levi ali desni. To pa je ogrozanje.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov