Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Homolomo akcija - Ta vikend na gorenjski

Napisal/-a jurk Pe okt 08, 2004 2:15 pm

Iz kar zanesljivih virov sem izvedel, da bo ta vikend pod okriljem Kranjske policijske postaje potekalo iskanje tehnicno neizpravnih vozil na podrocju gorenjske, najbolj prizadet naj bi bil Kranj.

Samo kot opozorilo, upam, da ne bo kdo ostal brez tablic :cry:
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe okt 08, 2004 2:17 pm

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe....fakkkkkkk....znoruuuuuuuuuu booooooooooooooom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :-:o :-:o :-:o

BTW: od kod teb informacija??? a si ti skriti policaj a kako?? :twisted:

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Pe okt 08, 2004 2:55 pm

fak a res al kaj??? zdej se bojo še na kranj spravl???
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe okt 08, 2004 2:57 pm

ha ha ha neka neka ima leka :P :) :twisted:

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Napisal/-a jurk Pe okt 08, 2004 4:27 pm

vesolc je napisal/-a:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe....fakkkkkkk....znoruuuuuuuuuu booooooooooooooom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :-:o :-:o :-:o

BTW: od kod teb informacija??? a si ti skriti policaj a kako?? :twisted:

Ce bi bil skrit policaj bi vas su iskat, ne pa da vam pomagam. Mam pa par poznanstev na polciji, nisem kriv ce se kolegi odlocajo za napacen posel ;)

Skratka, mislm da je ta informacija zgolj koristna, ce se vam pa zdi da sem grdi grdi pa da me je treba :/:o:/ bom pa v prihodnje raje tiho pa pametno komentiral poste ala "joj joj kar ustavil so me pa tablice vzeli"

Naceloma sem totalno proti vsem tem akcijam, ki jih izvajajo kapsi, u osnovi sem tut prot kapsem, ker sm ze preklet velik kesa zmetov za gluposti, look at CPP kazni post :evil:

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Pe okt 08, 2004 8:42 pm

Hvala lepa dobis za :pivo ob srecanju
Slika

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c Pe okt 08, 2004 9:09 pm

Ene 2 al pa 3-je policisti v Kranju imajo že dobro leto akcije te vrste... Stvari so vzeli v svoje roke, saj so se kot se radi hvalijo specializirali za te stvari... Ne potrebujejo niti kanala, niti drugih tehničnih pripomočkov, da strokovno ugotovijo ali je vozilo izpravno... Eden od teh je iz tvojih krajev in lahko da si prav od gospoda "TT" dobil te informacije... Zgolj ugibam!
Uglavnem, hočem povedat da lahko brez tablic ostanete kadarkoli, zato si čimprej zrihtajte zadeve... Al pa preštudirajte zadeve in pišite ugovore, kar je na koncu lahko še dober biznis :wink: Vsaj pri meni je bil...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Pe okt 08, 2004 10:27 pm

s3c a lahko poveš kaj več, da bomo vedeli ko nas doleti...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T So okt 09, 2004 3:36 pm

A je bil kdo na gorenjskem ujet in ostal brez tablic?

/jan

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 09, 2004 4:10 pm

Ma keu mene kdo ujel :D

Ne joke - nism vidu nobene kontrole pa sm su v avstrijo cez lubel...

BTW tisti del ceste na avstrijski strani k je na novo narjen je NAJLEPSA CESTA NA SVETU. Kratki ostri ovinki, malo lepega jesenskega listja na crnem novem gladkem asfaltu. POEZIJA!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So okt 09, 2004 4:17 pm

Ja vceraj sem se smukal po gorenjski pa nisem srecal niti ene patrulje pa sem sel tudi skoz Kranj in to mimo policijske postaje :P . Razen ce pridejo iz svojih brlogov po 23. uri.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc So okt 09, 2004 4:31 pm

tut po 23 uri ni blo panike!! okol 1ih ponoc je sicer en focus s sireno picil mim gimnazije minuto za nemu pa se kibla!! drgac pa ni blo nc posebnga

BTW: pugi kva pa tvojmu pugijo neki iz riti poka?? u cetrtek k si su mim CCja ti je ful iz auspuha neki pokal?? kaj to?? :-P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 09, 2004 5:09 pm

vesolc je napisal/-a:tut po 23 uri ni blo panike!! okol 1ih ponoc je sicer en focus s sireno picil mim gimnazije minuto za nemu pa se kibla!! drgac pa ni blo nc posebnga

BTW: pugi kva pa tvojmu pugijo neki iz riti poka?? u cetrtek k si su mim CCja ti je ful iz auspuha neki pokal?? kaj to?? :-P

Tankam fižol 98 :D Jah kaj ces tak auspuh, zanc je :D
A si kdaj rally gledov?
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc So okt 09, 2004 5:33 pm

Pugi je napisal/-a:A si kdaj rally gledov?

mmm...ja!!! a je to un ka vozjo po gozdnih poteh zlo hitr?? :P :lol:

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Re: Homolomo akcija - Ta vikend na gorenjski

Napisal/-a [YuGo] So okt 09, 2004 5:44 pm

jurk je napisal/-a: potekalo iskanje tehnicno neizpravnih vozil

Edino pravilno. :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 09, 2004 5:57 pm

vesolc je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:A si kdaj rally gledov?

mmm...ja!!! a je to un ka vozjo po gozdnih poteh zlo hitr?? :P :lol:

Vglavnem zelo je odprt auspuh pa mi seka... :wink:
Slika

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Napisal/-a jurk So okt 09, 2004 9:38 pm

Dons sm govoru s kolegom, k je bil vcerej zvecer na sihtu pa je reku da niso mel pisane nobene posebne akcije, s tem da je pa vidu, da jim po potrebi pomaga republiska policija. Glede na to, da je tip navaden policaj prov kaj vec informacij ni mogel dobiti....mozno, da so stvar prestavili oz. tudi mozno, da me je en mal nategnu po domac povedan....skratka kar jaz vem ni blo nobene sile niti iskanja homolomo scena....

Se opravicujem vsem, ki so ostali doma zaradi tega, kar sem slisal sem postal, se vedno boljse prepreciti kot zdraviti :oops:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 09, 2004 9:48 pm

jurk je napisal/-a:Dons sm govoru s kolegom, k je bil vcerej zvecer na sihtu pa je reku da niso mel pisane nobene posebne akcije, s tem da je pa vidu, da jim po potrebi pomaga republiska policija. Glede na to, da je tip navaden policaj prov kaj vec informacij ni mogel dobiti....mozno, da so stvar prestavili oz. tudi mozno, da me je en mal nategnu po domac povedan....skratka kar jaz vem ni blo nobene sile niti iskanja homolomo scena....

Se opravicujem vsem, ki so ostali doma zaradi tega, kar sem slisal sem postal, se vedno boljse prepreciti kot zdraviti :oops:

Mah sej ql, sj js sm tud govoru s kapsi, pa so rekl, da je pac samo tista akcija "promil" k je vedno - mal ti dajo za pihat...

Sam itak je pa fora, da bodo skoz bl problemi an, tko da smo skoz ogrozeni. Js mislm, da v kranju polcaji majo mal vec clovecnosti, da vidijo, da stvari niso smrtno nevarne.

Js ne vem, ampak ce kdo tole od kapsov bere - ok, feltne podvozje, ce ni dobr narjen je nevarn, samo ej koga je do zdj ubil sportni filter? Js se vam globoko opravicujem za nevsecnosti z zvokom in vam obenem lezem v rit, da me prosm pustte zvet, ker mam res vesele s temi stvarmi. Pa tud dedi je reku, da mam lep avto!

Lp, P :? :wink:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov