http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=776885
FireSTORM je napisal/-a:OMFG![]()
![]()
a si predstavla kdo da se pelje z tem ali podobnim avtom po cesti?
zuneking je napisal/-a:Sam ne morš verjet, kolk je enih ameriških strani, ki se delajo norca iz "Ricerjev".
INFINITI je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Sam ne morš verjet, kolk je enih ameriških strani, ki se delajo norca iz "Ricerjev".
Nisi pokapirau članek
FireSTORM je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Sam ne morš verjet, kolk je enih ameriških strani, ki se delajo norca iz "Ricerjev".
Nisi pokapirau članek
gre se zato da ta tip z sentro mora pičit mazdo mx-6 turbo če se ne motim
če je nebo piču bo dobil po pi*ki
ahjej pubeci, angleščina vas zafrkava?joke
INFINITI je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Sam ne morš verjet, kolk je enih ameriških strani, ki se delajo norca iz "Ricerjev".
Nisi pokapirau članek
gre se zato da ta tip z sentro mora pičit mazdo mx-6 turbo če se ne motim
če je nebo piču bo dobil po pi*ki
ahjej pubeci, angleščina vas zafrkava?joke
ti tudi nisi pokapiral članka; ampak bolj kot prejšnji forumaš
zuneking je napisal/-a:Jah jaz si razlagam, da se pač iz modela mal norca delajo. Zdaj pa naj me prosim kdo razsvetli, če to ni tko. Z angleščino nimam problemov. Aj spik ingliš ko maternji.
zuneking je napisal/-a:No sej nism mislu ricer kot japonc, ampak kot sejveškaj to pomeni. Matr smo nardil celo znanost iz tega. Drgač pa zanimivo kolk se da znižat težo avta, pod pogojem, da ni dayli driver. Edin škoda avta. Me prov zanima, kolk se da znižat težo enmu E30 325i, če bi ga imel za track-car. Zdaj ima cca.1150kg in 172 KM. Bi šlo kar dobr počez.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov