Debate, ki niso vezane na ostala področja...

dunker
Stalni uporabnik

Montaža obratomera

Napisal/-a dunker Ne okt 10, 2004 8:33 pm

Lepo pozdravljeni!

Kupil sem si obratomer v A3M in bi zdaj rabil nekoga, da mi to zmontira... Stvar ima kar nekaj kablov (se mi zdi, da 6)... Po mojem laičnem mnenju je treba zadevo vezat na vžigalno tuljavo in preko kontakta na štrom (da dela osvetlitev le pri prižganem avtu).

Sedaj pa me zanima, je tukaj kakšna dušica, ki bi mi to naredila? Pa če se bo kdo javil, naj še ceno posega napiše zraven. :wink: Gre pa za Ford Ka, ki je v osnovi brez obratomera.

V eni debati sem zasledil, da je nekomu električne šipe (podobna reč, ne?) montiral nekdo z Bleda, kar bi bilo zelo ugodno - sem Gorenjec.

Can anyone help me???

Hvala že vnaprej,
Anže

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Ne okt 10, 2004 8:44 pm

montiral smo centralnega ce to mislis? Drugace bi ti midva z rebrom zadevo postimala, samo morm najprej nega vprasat ce je za to, ker on bo povedov kako to nardit jest bom pa pol to naredu. poslji mi kaksno sliko k si jo zihr zravn dobu kam gre kaksn kabel, lahko tud po mejlu

neo32@email.si

LP
Slika Slika

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Ne okt 10, 2004 8:57 pm

Živjo!
Ja, točno to sem imel v mislih.
Vse, kar se tiče navodil, sem ti skeniral in poslal na mail.
Najlepša hvala že vnaprej.

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Ne okt 10, 2004 9:08 pm

ma jst sm to nesu k najbližjemu avtoelektričarju.
my ride
Slika

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po okt 11, 2004 9:48 pm

Svaka čast Neotu32 in Rebru, to je vse kar lahko rečem!

Včeraj pozno zvečer sem odprl temo, danes ob 19.10h sem se peljal proti domu z delujočim obratomerom... Stvar je narejena res hudo, priporočam ju vsakomur.

Nazaj grede sem se pa naučil še pomembne lekcije iz vožnje - bremzaj po jajcih, ko je cesta mokra... Brrr, skoraj bi se zbil v zaščitno ograjo na nekem odcepu... Najprej so mi blokirale gume in je šlo povsem naravnost proti ograji, spustim zavoro da sem lahko začel odvijat in se mi je cel avto čudno zvijal okrog celega kakšnih 40m dolgega ovinka... na koncu je še malo zaplesal in povsem posran sem se odpeljal naprej... Brrr...

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Po okt 11, 2004 9:55 pm

dunker je napisal/-a:Nazaj grede sem se pa naučil še pomembne lekcije iz vožnje - bremzaj po jajcih, ko je cesta mokra... Brrr, skoraj bi se zbil v zaščitno ograjo na nekem odcepu... Najprej so mi blokirale gume in je šlo povsem naravnost proti ograji, spustim zavoro da sem lahko začel odvijat in se mi je cel avto čudno zvijal okrog celega kakšnih 40m dolgega ovinka... na koncu je še malo zaplesal in povsem posran sem se odpeljal naprej... Brrr...

to si le prevc obratomer gledov pa nisi bil pozorn na cesto :D

jah k*** jest sm dons k sm su domu od rebra zbil tablo delo na cesti :shock: :roll: k je bla spolzka cesta, tko da je res treba pazt :roll:
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov