Zdej odvisno za kaj bi ga mel, najbrš ne za avto za vsakodnevno rabo. Ne vem no 924 za poznavalce ni pravi Porsche (motr ni na pravi strani), kater motor pa ma makina, na 10l pozab pr takih avtih, kar bo manj kot 15 bo uredu. Je fajn zadevca sam bl uporabna za uživanje, da ga vsako nedeljo mal naokrog pelš :P
porsche matr fnt ta avto je pa edini porch k mi ni usec!je ze res da je porsche sam useen jz ga neb meu.je edini porsche ki je imel v zgodovini te prestizne znamke najvec problemou.
tud honda ki si jo navedu mi ni prevec pri srcu, kar se porabe tice sta pa oba prblizno glih, saj porsche nima ne vem kako zmogljivega motorja!
ceprav tezko priznam, je racionalnejsa izbira honda, ce ne druzga bos puzim v riti s porschem ops:
uzem kombi. men je ta kombi ful specjaln. ga skor usak dan vidm u šentvidu pri stični, ko se z vlakom mim pelem. hud je. sam še mau spustit pa ene 19 col felge gor pa bo
Jaz sem imel takega, letnik 82, ta avto ima notri audijev motor 2.0, ki razvije 125KM, poraba je tm okoli 12L. Bil je srebrne barve, notri pa črn, ohranjen u nulo, ampak vse tko kot je bil original, nč predelave. Glede pleha pa je tko, mislim, da je pločevina pocinkana in pleh je tko debel kot bi bil dvojni nemški pleh. Pač Porsche. Samo pravi poznavalci Porscheja pravijo, da to ni pravi Porsche.
LP
Če bi imel denar za vzdrževanje&bencin, en avto (magari jugo) še za zraven al pa vsaj da bi lahko uprabljal, nevem fotrovega zraven, pa da je porsche v dobrem stanju, bi ga takoj vzel... Porsche je pa porsche!!!!
Tako porši se prodajajo za okol 200k sit. Od Porsce-ja je tukaj samo školjka in ima mašino od audija - ali 2.0 ali 2.3 s turbinama in brez. Školjka je dost kvalitetno narejena, kar pa nebi mogu rečt za mašino. Če ga dobiš za ugoden denar, se ti ga vseeno splača uzet. Pije pa tok kot audi 2.0 ali 2.3 bencinar, se pravi da ga pod 10 že težko spraviš.