Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Radar, radar!!!!!! PAZITE!!!!

Napisal/-a dejan84 To okt 19, 2004 7:42 pm

Tole sm dobu pa mailu. Sm glih s faxa pršou pa, sam se mi ne ljub iskat, a je kdo že tole na forum vrgu.
Bolje še enkrat kot pa nikoli!! PAZITE NA CESTI!!!!

Slika

Slika

Slika
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To okt 19, 2004 7:43 pm

a tist spi u kombiju :lol: :lol: :lol:

aja lahk poveš kje je to :)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To okt 19, 2004 7:43 pm

:evil: prasice kaj se ne bojo še spomenli...jaoooo
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 7:47 pm

kje je to? sploh ne vem kje v slo stoji taka kočica :?

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To okt 19, 2004 7:49 pm

prej al slej bo sov kdo sigurno tisti dve zicki ki se vidta na zadnji sliki porezat!!! :-P

matr, to je pa res visek!!! se mal pa bo bojo na tehnicnem pregledu v vsak avto dal kaksn cudn "senzor" in pol sevede policajem sploh ne bo treba folka ustavlat ampak bojo sam poloznice domov posiljat !!!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To okt 19, 2004 7:49 pm

Perica je napisal/-a:prej al slej bo sov kdo sigurno tisti dve zicki ki se vidta na zadnji sliki porezat!!! :-P

matr, to je pa res visek!!! se mal pa bo bojo na tehnicnem pregledu v vsak avto dal kaksn cudn "senzor" in pol sevede policajem sploh ne bo treba folka ustavlat ampak bojo sam poloznice domov posiljat !!!

nedaj bog :(

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To okt 19, 2004 7:50 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :-:o :ne
FAK

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 7:54 pm

tole je drugače iz švice tako da smo pri nas še varni pred tako nadlogo :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To okt 19, 2004 7:56 pm

maky je napisal/-a:tole je drugače iz švice tako da smo pri nas še varni pred tako nadlogo :wink:

:bow :bow :bow :bow
ok ampk ko bo bom spet ->>> :evil: :evil: :evil: itd.
amm lp :wink:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To okt 19, 2004 8:01 pm

mene je 29.07.2004 dobil radar,ki je stal na Letališki cesti u LJ, sploh nism opazu ,sam danes dobim položnico od prometne policije in sliko zraven :shock: ,mamu jim ,sploh ne ustavljajo ampak te sam poškljoca,pol ti pa pošlejo domov slikico avta :?

piše pa tako: dovoljena hitrost 69 km/h za osebna vozila , jaz sem pelu 74 km/h , dobil pa 15k , v osmih dneh 7,5k 8) , sam tale dovoljena hitrost me mal bega ker je tam omejitev 50 km/h :roll:

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To okt 19, 2004 8:03 pm

Perica je napisal/-a:prej al slej bo sov kdo sigurno tisti dve zicki ki se vidta na zadnji sliki porezat!!!

mislm, da je tist mudel v kombiju lih zato tam, da to prepreč :P pa zdi se mi, da ta naprava ne stoji skoz tm in da je prenosljiva. že zato, k je na štrom in tm za ograjo je uštekano v podaljšek. tku da, ko bi biu prvi dež bi skurilo use skupi.

aike
Novinec

Napisal/-a aike To okt 19, 2004 8:05 pm

ja vrjetno je najbol pametno da se pritozis injim dokazes na je tam dovoljena hitrost 50 in ne 68 !!! :D :roll:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 8:13 pm

killah bee je napisal/-a:piše pa tako: dovoljena hitrost 69 km/h za osebna vozila , jaz sem pelu 74 km/h , dobil pa 15k , v osmih dneh 7,5k 8) , sam tale dovoljena hitrost me mal bega ker je tam omejitev 50 km/h :roll:

LP Killah bee

pritoži se :P

sicer pa tudi meni ni jasno tale 69km/h :?

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To okt 19, 2004 8:58 pm

Perica je napisal/-a:prej al slej bo sov kdo sigurno tisti dve zicki ki se vidta na zadnji sliki porezat!!! :-P

Ej, tole že obstaj drgač. Na pošti so letos v vsa vozila vgradili gps in sledilno napravo, tko da se skoz ve, kje si z avtom, kolk časa "počivaš", pol je zravn še mikrofon, k snema kako vozš pa en kup senzorjev, k mer, kako se dela z avtom.
Je bil že problem, ker sm bil preveč grob z avtom :P , v Jesenicah je pa en poštar že takoj ta drug tedn dobil obvestilo, ker je z avtom, ki je registriran do 80, vozil 150 po AC. Tko da - vse vejo.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To okt 19, 2004 9:05 pm

dejan84 je napisal/-a:

Ej, tole že obstaj drgač. Na pošti so letos v vsa vozila vgradili gps in sledilno napravo, tko da se skoz ve, kje si z avtom, kolk časa "počivaš", pol je zravn še mikrofon, k snema kako vozš pa en kup senzorjev, k mer, kako se dela z avtom.
Je bil že problem, ker sm bil preveč grob z avtom :P , v Jesenicah je pa en poštar že takoj ta drug tedn dobil obvestilo, ker je z avtom, ki je registriran do 80, vozil 150 po AC. Tko da - vse vejo.

Ooooo, bogi, zdej boš mogu pa po predpisih vozt! A boš zmogu! :P
Slika

Uporabniški avatar
Bota
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Bota Sr okt 20, 2004 11:13 am

Če je to slučajno pri nas (al pa ko bo), naj se en kamionar mal ob njega obdrgne.
LP, Bota
Slika

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Sr okt 20, 2004 12:34 pm

Jst v avto GPSa pa mikrofonov NE DAM! :D

Drgac pa ce ne kdo drug bom pa jst mal butnu tisto skatlo, pa se tozu jih bom ker so postavl oviro na sred ceste, kr jst vem more bit za in ne pred ograjo, ceprav je tam z belo crto oznaceno cestisce, ker ce ne grem jst lahko na avtocesto se sprehajat med prehitevalni pas in zascitno ograjo.... :lol:
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Sr okt 20, 2004 12:41 pm

zato pa vsi let's go STREET ILEGAL..

pa ne se čudit kr so tudi na tem forumu, pof*kani škifi!!! :evil:

vam povem kako?

v nemčijo greš homologirat al pa testirat avto za high speed, gor si rihtaš avto sveda pr dobrem tunerju in če maš keš.
pridš nazaj v slo, tiho ko ribica. ;-) i paaaaaaaraš slo ceste!
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
Čipnorec
Nov uporabnik

Kraj: dolenska

Napisal/-a Čipnorec Sr okt 20, 2004 12:44 pm

Fantje če gre kdo proti dolenski, točneje proti NM, imajo novomeščani belega kanguja, sm ga vidu danes!!
Na isti način kot to, sam da ni tak kontejner, ampak ga imajo na treh nogah, pa te lepo slika! :( :(
Lep pozdrav vsem! :D :D
Čip je zakon!!

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Sr okt 20, 2004 2:53 pm

slo police je kupila 400 (ja striri sto) samostojecih radarjev, ki 'prehitre' voznike slikajo ter jim sliko posljejo na dom. do sedaj so bili se kar iznajdljivi, ker so jih montirali na mesta kot so kante za smeti na izanski cesti, itd,...sam 400 novih je pa vseeno druga stvar.ena izmed glavnih poti kamor jih bodo namestili so predori na slovenskih avtocestah in pa predvsem avtocesta od lj proti primorski.slikanje se kmalu pricne ker so jim radarje ze dobavili.

tole sm na mejl dobu... :x :evil: :/:o:/ :-:o
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost