Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nove tablice Da ali NE?

DA
34
40%
NE
50
60%

Skupaj glasov : 84

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

nove tablice DA ali NE ?

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 8:07 pm

sm zdele gledu preverjeno, pa me zanima vaše mnenje o tej temi. sploh rabmo nove tablce, brez oznake kraja, brez grba, .... napišite mnenja.
pol gremo pa na referendum! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To okt 19, 2004 8:08 pm

kaj se bodo še zmislili :evil:
sama zguba denarja :?

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček To okt 19, 2004 8:08 pm

ne rabmo!
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 8:10 pm

eh komaj sem se naučil kdo je iz kje v tej mali državi...a zdj bomo pa brez oznak :roll:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 8:11 pm

pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

no resnično se mi zdi da bodo prav prišle. pač sedaj recimo lahko študenti oz. osatli, ki živijo drugje kot so uradno prijavljeni registriajo avto tudi v tisetem kraju kot so trenuto naseljeni ne pa da se furajo čez pol slovenije po tablice. :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams To okt 19, 2004 8:12 pm

Js sm definitivno proti :!:
Mater, ka si bodo še zmisnali? Nimajo drugega dela, ko pa neke nepotrebne stvari študirat :roll:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To okt 19, 2004 8:12 pm

jst sm za to,da smo brez tablc...še policajem bomo olajšali delo :P
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

aike
Novinec

Napisal/-a aike To okt 19, 2004 8:12 pm

Nevem no mn je cist ql ce pridejo nove tablice sam hocem DA BI BLE MANJSE !!!!!!!!!, KATERIH SE ZDAJ NA ZALOST NEDA DOBIT -al pa tut ? !

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček To okt 19, 2004 8:13 pm

maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

no resnično se mi zdi da bodo prav prišle. pač sedaj recimo lahko študenti oz. osatli, ki živijo drugje kot so uradno prijavljeni registriajo avto tudi v tisetem kraju kot so trenuto naseljeni ne pa da se furajo čez pol slovenije po tablice. :wink:

PAMETNA IZJAVA :idea:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To okt 19, 2004 8:13 pm

poršejček je napisal/-a:
maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

si si si ! :D

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To okt 19, 2004 8:14 pm

da, ampak take k so tastare, z modrim trakom, ne pa ta grda skropucala

drgač pa sej menjava tablc ni obvezna, dokler ne menaš auta
podpis

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 8:16 pm

ej zdaj vsaj vem kdo je iz centra lj (recimo) kdo pa iz domžal, vrhnike, ribnice ,itd... vsaj vem al je en kmet, ki se dela pomembnega u gradu al je kmet iz centra :P

enako gre za mb,ce,kp,go,kr, malo loše mi je edino na dolenjskem koncu. tm so itak sami medvedi :P

Uporabniški avatar
T`rdeča
Nov uporabnik

Napisal/-a T`rdeča To okt 19, 2004 8:18 pm

accim je napisal/-a:
poršejček je napisal/-a:

si si si ! :D

:evil: no tole ni glih najbol pametna izjava... :twisted:
je pa res neki ne....ko maš pred sabo žauski grb, ti je pa vse jasn... :rofl :rofl :rofl
zdej če tega ne bo več, pol mi ne bo več jasn!!!
"...nikoli u T`rdečo, boš s pendrekom dobil,
naredu boš nesrečo, če boš u T`rdečo ril..."
Slika
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 8:22 pm

saj vidm da si smajlije zravn napopal, sam se mi zdi, da ti plozaš na semaforju avtu pred tabo zato, ker ne spele dost hiter, ne zato, ker je iz celja........al pa iz MB :?: :(
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 19, 2004 8:28 pm

sem gledal prispevek in sem nad temi izjavami šokiran, jaz sem absolutno proti temu da se ukinejo kraji reg. oznak. Pol ko bojo nove tablce pol pa spet nebo neki prav pa bojo spet spreminjali budale :evil: jaz sem itak skoz za prvotno obliko tablce to kaj smo meli do letos, mogoče moder trak zraven nebi bil slab.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To okt 19, 2004 8:34 pm

šmeks je napisal/-a:jst sm za to,da smo brez tablc...še policajem bomo olajšali delo :P

Ali manjše :D
Ali spredi brez :P
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 8:35 pm

evo, točn to, ne pa da kr neki čarajo s črkami, pa ciframi, zdaj so take šiptarske cifre gor dal d kr boli........tk bi naj pustil kot je blo, pa tist moder štrajfn gor pa pika!
ja, spet jih bo nekaj fajn zaslužl! :evil:
pa to so nardil brez vsakega natečaja, brez pomoči oblikovalcev, ....skratka kr neki..... :oops:
Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To okt 19, 2004 8:44 pm

jz samo upam da se bodo čimprej zmenil, pa da dobimo končo ene tablce, k bodo vsaj par let enake- da si dam nick nardit :wink:
EJ6

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 9:14 pm

zupi13 je napisal/-a:

saj vidm da si smajlije zravn napopal, sam se mi zdi, da ti plozaš na semaforju avtu pred tabo zato, ker ne spele dost hiter, ne zato, ker je iz celja........al pa iz MB :?: :(

niti ne... včasih ko me kak zaspane ki na poti v službo gleda zapiske al kaj jaz vem kaj dela pri zeleni luči razpizdi in mu pohupam :wink: neglede na tablico :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 9:16 pm

kaWsk je napisal/-a:jz samo upam da se bodo čimprej zmenil, pa da dobimo končo ene tablce, k bodo vsaj par let enake- da si dam nick nardit :wink:

enako :!: :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost