+Gambit+ je napisal/-a:Preden karkoli napisem - prebral sem si vecino stvari iz iskanja, pa bi rad zadevo malo obnovil...
Torej, zanimam se za omenjen avto.Ker je lep.Ker mi zadostuje 105KM.Ker se vidim v njemu, ker malo pije, in ker je baje vzrdzljiv in se baje ne kvari.
Zanimajo me naslednje stvari :
Servisi : koliko stanejo servisi za STijko?Mislm, napram drugim avtom, so dragi, poceni, ali podobno kot povprecen avto?Ker avto ratuje vedno bolj eksotika....
'Nepokvarljivost' : Dejstvo je, da ne mislim kupit taprve, v katero se zaletim.Zdej pa, ce kupim kolkor tolko redno servisirano, lepo vzdrzevano etc., kje se lahko zalomi?Kaj so sibki deli tega avta?
Ce je na forumu kdorkoli ki jo ima ali si jo je lastil (v kar ne dvomim), bi zelo lepo prosil, da deli z mano izkusnje, ki jih je z avtom imel...
LP Gambit
SebyDiamant je napisal/-a:Lahko se z veseljem kdaj peljeva, ko bom v Kranju (sem večkrat). Števec vsaj pri nižjih hitrostih ne laže (tisti merilniki hitrosti pri šolah).
Ko sem imel BMW 730 sem se peljal tudi 250, večkrat, tako da meni to ni nič posebnega. Nisem divjak rad pa vozim hitreje. V 9 letih sem naredil cca. 400.000 km, brez nesreče in neumnosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov