DrSergioDJ pravi:
Kar se pa tice 90 v naselju..ja, res je veliko, priznam, ampak, recimo temu "olajsevalni podatki" - na eni strani je tak gozdicek, kejr ni nobene moznosti, da bi bila notr zival ali clovek, na drugi sta pa dve zivi meji...pa en izhod iz dvorisca (ok, iz tukaj bi lahko pritekel kdo..ampak bi mogu cez celo cesto - prvo cez nasprotni pas, sele potem na mojega), kar je pa bolj malo verjetno..
DrSergioDJ pravi:
s strani policije. table ni (kokr sm vidu 2 dni kasnej, k sm si sou ogledat situacijo).
a pa je kaka fora na kolk dalec te sicne z radarjem? (tko, v metrih -> recmo od 100-500 te lahko, manj/vec ne sme)
ikst pravi:
Bimmer a ti si policaj al kaj ?
Dej povej kdo odloca kje se bo hitrost merila. Osebno s policaji nimam slabih izkusenj. V 2h letih od kar mam izpit so me ustavili 3x, enkrat sem placal 2500sit ker sem peljal 100 pri omejitvi 90, pa se takrat sta bila prijazna z mano.
Ampak mi gre pa na zivce ko vidim da se vcasih postavjo tja kjer je omejitev 30 ali pa na podobno butasta mesta.
Pa se neki ce kdo ve. Kaj mors bit ce hoces vozit une tahude avtomobile z radarji. To je moj sanjski poklic
vladek pravi:
ja, to da je namanj kriv je bolj tako ...prekoracis hitrost 5km/h pa te j**e v glavo, vmes mu pa mimo pripelje eden ki 30km/h vec vozi pa ga sploh ne bo ustavil ... ali pa vozis za avtosolo (v koloni) pa avtosolo ne ustavi k je "sla" 6km/h prehitro, tebe pa ...
Sej ne da bi se to vsak dan dogajalo, ampak samo tolk, da so tud oni lahko "krivi" ne samo nadrejeni organ
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov