Debate, ki niso vezane na ostala področja...

blink
Novinec

Hella žarometi...Depo žarometi..?

Napisal/-a blink Če okt 21, 2004 2:30 pm

Za svojega Cliota imam možnost dobiti original žaromete od HELLE ( eden cca. 28.000sit) in druga varijanta so DEPO (14.600sit) za katere prvič slišim vendar naj bi bili žarometi obeh isti, samo proizvajalec je drug. Zanima me kakšne so kej razlike pri teh stvareh, original napram neki alternativni varijanti? A je kdo že slišal za firmo DEPO?

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Če okt 21, 2004 4:34 pm

jst mam na alfi en žaromet depo.je ful slabš narjen kot hellin-ta drug je original hella,sam ni pa neke panike-glede na keš raj uzam depo-sej garancijo boš dobil zraven ane?druga varjanta-kupi rabljenega original-zihr kje dobiš sej cliotov je na kile

blink
Novinec

Napisal/-a blink Pe okt 22, 2004 9:06 am

V kakšnem smislu slabš narjen? A optika in svetilnost sta ista če primerjaš z originalnim žarometom? Fora je v tem da teh z dvojno optiko je bolj težko dobit. Unih z enojno je pa res na kile..

blink
Novinec

Napisal/-a blink Pe okt 22, 2004 9:48 am

Če še koga zanima...tole je link od DEPO auto lamps

http://www.depoautolamp.com

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe okt 22, 2004 2:29 pm

ja sestavlene so mal bl bedn-pr men je čist bedno-k d bi jst pa ti se spravla žičko za žarnco izoilirat :P pa recmo mal cenej plastika je okol.drgač pa svetilnost je pa več al mn ista,se vid v temi čist ok. je pa res da mi je žarnca crklna po prvih dveh tednih...pač slabšo robo dajo not,sm zamenu pa je ql zaenkrat
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost