Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Street racers so ga naje...!!

Napisal/-a INFINITI Če okt 21, 2004 11:31 pm

2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 21, 2004 11:37 pm

A ni škoda Camarota :cry:
Američani...je sploh treba še kej dodat :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če okt 21, 2004 11:38 pm

OMFG :!: :!: pa tu so zmešani ... sj folk na svojo odgovornost derka,jih noben ne sil...jao d bi men tku avto zjebal....pobijm jih use po vrst,potoučm ku zajce

LP
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če okt 21, 2004 11:41 pm

Namest da bi naučil folk vozt, raj sesuvajo avte.
Mal čudna preventiva.
Na podlagi česa ti lahko tako sesujejo avto in to na tvoje stroške ?
Zarad enga draga, za katerga sploh ni mus, da je lastnik vozu ?
Bolano. :evil: FU.CK USA :evil:

http://ww2.abc7.com/global/video/popup/pop_index.asp?ClipID1=271240&h1=Street%20Racing%20Crackdown&vt1=v&at1=News&d1=103567&LaunchPageAdTag=News&activePane=info&playerVersion=9&rnd=89116450

Ekstra magazin pa ameriško
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Pe okt 22, 2004 12:02 am

L.A., L.A. city of dreams..
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Pe okt 22, 2004 8:03 am

Povsem pravilno. Takim kretenom ne moreš dopovedat drugače kot na tak način.

Prav boli me falus al je škoda tistega camarota al ne. Kdor dirka na javni cesti, mora bit kaznovan. Bi bil takoj za, če bi še pri nas kaj takega uvedli.

sj folk na svojo odgovornost derka,jih noben ne sil...

Kaj pa ostali uporabniki JAVNE ceste, kjer se taki kekci spomnijo priredit ilegalen drag? A je njih kdo kaj vprašal? Kje je odgovornost dirkačev do teh ljudi?

Nasprotno od marsikoga se mi zdi, da so Amerikanci (tudi v kontekstu tele novice) kar pametni, sploh ne neumni. Če se takile novi ukrepi pojavljajo zaradi vpliva novega guvernerja* in njegovega prijatelja GWBja, pa lahko rečem le: FOUR MORE YEARS! (in to čisto resno)

*opomba: se mi sicer zdi da ziher Švarci nima nič pri tem, Dubya pa še manj, to je povsem v pristojnosti mesta Los Angeles

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 22, 2004 8:03 am

Pa sej niso resni! f*** .. jao boze ko se bodo nasi zzaceli zgledovat po teh bedakih, z tem da bodo nasi rekli, spojler ma gor! CRUSH!

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Pe okt 22, 2004 8:08 am

sonic je napisal/-a:Povsem pravilno. Takim kretenom ne moreš dopovedat drugače kot na tak način.

se stinjam s tabo :twisted:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe okt 22, 2004 8:10 am

ITA_car_fan je napisal/-a:L.A., L.A. city of dreams..

City of Angels :wink: modrih angelov zgleda :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe okt 22, 2004 8:19 am

mišel je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:Povsem pravilno. Takim kretenom ne moreš dopovedat drugače kot na tak način.

se stinjam s tabo :twisted:

Tudi jaz. Kdor je poslušal zraven, je slišal, da je 8 ljudi umrlo zaradi street racerjev.

P.S.
Sila kola lomi :P
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe okt 22, 2004 11:04 am

Hmmm, vidite, kakšne so posledice filma Fast & Furius. Ceu svet nori in se draga.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 11:10 am

Slide je napisal/-a:A ni škoda Camarota :cry:
Američani...je sploh treba še kej dodat :lol:

A bo še smešn, ko ti bosta dva idiota prpelala po tvojem pasu z 100+? Neki podobnga se mi je narmeč že zgodil, pa mi verjetno ni treba razlagat, da preveč smešn glih ni blo, a? :roll: :x

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe okt 22, 2004 11:22 am

Kaj se pa zdej u mene spušaš tle :roll:
Tud jaz takih ilegalnih dragov ne odobravam, mogoče zato, k sem bolj "ovinek fan", za legalne me pa boli k....če so al pa niso (hvala bogu da so, da se vsaj malo bolj varno to počne, ne kr tko na horuk), ampak a se še pošalit ne smem zdej... :roll:

Glupi američani so fentali povsem lepega Camaro-ta...OK? Naj zaprejo idiota, naj ga usmrtijo, boli me zanjga, avto pa naj raj prodajo ali pa men šenkajo, ne pa da ga stlačijo v konzervo...OK? :roll:
Ne se pa nad mano razburjat, k mam glih tok rad take idiote, ki se grejo drag na odprtih cestah, kot ti... :?

LP

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe okt 22, 2004 11:37 am

isti učinek bi imelo, če bi mu ta avto zaplenil, ga prodal na dražbi, izkupiček pa bi lahko dali v dobrodelne namene, ne pa da speštajo popolnoma dober avto...kva je tuki sploh fora, tip je itak ostal brez avta :roll: ...

sam ne, američani, samo da je spektakel...čudn da ga niso razsul v kakšnmu demolition derbyu :D ...
GTI
ITR
E30

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe okt 22, 2004 11:41 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe okt 22, 2004 11:45 am

Loopz je napisal/-a:isti učinek bi imelo, če bi mu ta avto zaplenil, ga prodal na dražbi, izkupiček pa bi lahko dali v dobrodelne namene, ne pa da speštajo popolnoma dober avto...kva je tuki sploh fora, tip je itak ostal brez avta :roll: ...

sam ne, američani, samo da je spektakel...čudn da ga niso razsul v kakšnmu demolition derbyu :D ...

ja, saj neumna raja ameriška ma pa tole rada, pa npr, dr. Phil, pa springer, pa še pa še, saj kaj drugega jih itak ne zanima, kot npr. kje je evropa, zakaj je vojna v iraku.......zakaj se bencin draži...........
američani kot narod so res eni zaplankani glupani!!
Slika

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN Pe okt 22, 2004 11:46 am

Poznam vsaj 25 tipcov z nepreveč hudimi avti, ki dirkajo na običnih cestah.. in tega nobenmu nebi privoščil, niti njihovih dejanj ne odobravam. Mislim pač da policija, kaznuje še vedno ljudi za neprave zločine,.. une ta resne kršitve jim uidejo skozi prste ali pa zaprejo oči... ker VSI VEDO kje se dogaja... kdaj se dogaja... in noben ne naredi nič... :evil: :roll:
The best way to get over someone is to get under someone else.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe okt 22, 2004 11:49 am

Kriza... :roll:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe okt 22, 2004 11:49 am

Prav boli me falus al je škoda tistega camarota al ne. Kdor dirka na javni cesti, mora bit kaznovan. Bi bil takoj za, če bi še pri nas kaj takega uvedli.

sj folk na svojo odgovornost derka,jih noben ne sil...

Kaj pa ostali uporabniki JAVNE ceste, kjer se taki kekci spomnijo priredit ilegalen drag? A je njih kdo kaj vprašal? Kje je odgovornost dirkačev do teh ljudi?

Nasprotno od marsikoga se mi zdi, da so Amerikanci (tudi v kontekstu tele novice) kar pametni, sploh ne neumni. Če se takile novi ukrepi pojavljajo zaradi vpliva novega guvernerja* in njegovega prijatelja GWBja, pa lahko rečem le: FOUR MORE YEARS! (in to čisto resno)

*opomba: se mi sicer zdi da ziher Švarci nima nič pri tem, Dubya pa še manj, to je povsem v pristojnosti mesta Los Angeles

am...oprosti, ampak...se niti malo ne strinjam z tabo :!: :!:
prvič to: če so ga dobli avta nebi smeli nikoli uničit :!: ker če bi blo tak bi vsak policaj lahko stopil do tvojega avta in ga celega spotolko pa mu nič nei mogo, pa če maš 3000 prič in 1500 posnetkov njegovega početja :!:
drugič: največ kaj bi lahko naredli je visoka kazen ali celo ječa in da avto povrnejo nazaj v tovarniško vse na njegove stroške
ne pa da mu grejo avto uničijo, potem pa še se hvalijo okoli, mislim halo????
saj pa to je tvoja lastnina :!:

raje umrem :!:

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe okt 22, 2004 11:52 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov