sj folk na svojo odgovornost derka,jih noben ne sil...
Loopz je napisal/-a:isti učinek bi imelo, če bi mu ta avto zaplenil, ga prodal na dražbi, izkupiček pa bi lahko dali v dobrodelne namene, ne pa da speštajo popolnoma dober avto...kva je tuki sploh fora, tip je itak ostal brez avta...
sam ne, američani, samo da je spektakel...čudn da ga niso razsul v kakšnmu demolition derbyu...
sonic je napisal/-a:Povsem pravilno. Takim kretenom ne moreš dopovedat drugače kot na tak način.
Prav boli me falus al je škoda tistega camarota al ne. Kdor dirka na javni cesti, mora bit kaznovan. Bi bil takoj za, če bi še pri nas kaj takega uvedli.sj folk na svojo odgovornost derka,jih noben ne sil...
Kaj pa ostali uporabniki JAVNE ceste, kjer se taki kekci spomnijo priredit ilegalen drag? A je njih kdo kaj vprašal? Kje je odgovornost dirkačev do teh ljudi?
Nasprotno od marsikoga se mi zdi, da so Amerikanci (tudi v kontekstu tele novice) kar pametni, sploh ne neumni. Če se takile novi ukrepi pojavljajo zaradi vpliva novega guvernerja* in njegovega prijatelja GWBja, pa lahko rečem le: FOUR MORE YEARS! (in to čisto resno)
*opomba: se mi sicer zdi da ziher Švarci nima nič pri tem, Dubya pa še manj, to je povsem v pristojnosti mesta Los Angeles
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov