Miholl je napisal/-a:mah sej M5 ni nč kej dost bl švoh k tale srl,je pa res da je za druge-bl uporabne namene narjena.Z8 je pa zihr konkurenca SLRu,al pa M6-k ga bojo nardil....sej ga bojo ane?
metallic je napisal/-a:Infiniti, za mclarna je bmw prispeval samo motor če se ne motim.![]()
Drgač pa: športn avto z samodejnim menjalnikom (slr)...![]()
![]()
![]()
Direkt za jenkije...
jah sej veš ta pijača....
ne resno ka pa je po tvoje konkurenca tej formulci?sam ne mi napisat ferrari al pa da je nima
aja a si vidu Infinitya k se voz po naših cestah,a si ga mogoče tut slišu-seka mašina-V8 pomoje
INFINITI je napisal/-a:jah sej veš ta pijača....
ne resno ka pa je po tvoje konkurenca tej formulci?sam ne mi napisat ferrari al pa da je nima
aja a si vidu Infinitya k se voz po naših cestah,a si ga mogoče tut slišu-seka mašina-V8 pomoje
Nič ni "po moje" konkurenca; konkurenca je znana in že stokrat bila zapisana, ne glede kaj si ti misliš kaj je konkurenca in -JA; ferrari Enzo in Porsche GT sta direktna konkurenta; sem že objavil vzporedne teste med temi tremi na tem forumu. Z8 je tovornjak v primerjavi z SLR, testov o njem tudi verjetno nisi prav veliko bral mar ne? - Z8 mislim. Kar se tiče M6 mu je konkurent CLS AMG, je tudi bil vzporedni test teden dni nazaj v autobildu. Uči se sine uči![]()
Infiniti? -Ja vidim ga pravzaprav skoraj vsak dan parkiranega pred firmo kjer sem zaposlen. Ni V8, temveč V6, isti motor ki ga ima nissan 350Z ; 280 konjičev in zelo visok navor. Ah ja model je pa FX-35 AWD
na kaksn sexy nacin te je zabou :lol:
a je un fx take rjave barve pa ga ma en mudel, tak srednje visok, temnolas, pa ocala ma?
INFINITI je napisal/-a:
- Koda: Izberi vse
na kaksn sexy nacin te je zabou :lol:
a je un fx take rjave barve pa ga ma en mudel, tak srednje visok, temnolas, pa ocala ma?
Ne tale je popolnoma črne barve, pa kromane (opcijske) 20 col feltne ima gor. Gospod ki ga vozi je pa brez očal, srednje star in ima sivo-črne lase zelo na kratko postrižene.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov