u glavnem pol ko je vse lepo končano se ga da fajn barvat in trdo je ko p*****a in lahko, z avtom je čez zapelu..

[Sporočilo uredil/a PoLOdivjan na dan 06.02.2003 ob 12:21 GMT]
TechnoBoy pravi:
s purpenam gre...ga nic nerazira..stiropor je men ze navaden spric kit razrl. tko da purpen... se komat dobr oblikuje
ant pravi:
Jst mam frenda ki je na ta način naredu bicikel pa sem se z njim pogovarjal in je reku da ni problema spojler narest samo načrt na netu dobiš pol pa tist stiropor oblikuješ pa neko tkanino okol zaviješ pol pa neko smolo al neki tazga namažeš pol pa zbrusiš in to je to. ga bom pa še bolj podrobno vprašal pa sporočim.
aja pa da ne boste mislili da pride tok kej cenej kot v trgovini ker moreš vseen okol 10k za materjal dat. drgač je pa če maš kakšen počen spojler. pol ga pa uštima kr pocen. tok da folk če ma kdo kakšen počen spojler za tastarga puntota pa bi ga prodali, moj mob je 041 217 703
Maverick pravi:ant pravi:
Jst mam frenda ki je na ta način naredu bicikel pa sem se z njim pogovarjal in je reku da ni problema spojler narest samo načrt na netu dobiš pol pa tist stiropor oblikuješ pa neko tkanino okol zaviješ pol pa neko smolo al neki tazga namažeš pol pa zbrusiš in to je to. ga bom pa še bolj podrobno vprašal pa sporočim.
aja pa da ne boste mislili da pride tok kej cenej kot v trgovini ker moreš vseen okol 10k za materjal dat. drgač je pa če maš kakšen počen spojler. pol ga pa uštima kr pocen. tok da folk če ma kdo kakšen počen spojler za tastarga puntota pa bi ga prodali, moj mob je 041 217 703
Ja na netu ze lahko dobis nacrt. Samo jest nebi zaupu nekim amaterskim izračunom, poleg tega je kvaliteta vprašljiva. Da ti izdelaš dokaj lepo zadevo rabš kr neki spretnosti v rokah. Tista tkanina je armirana plastika pol pa z epoksi smolo premažš vodno zbrusiš, natanko polakiraš in (vsaj pri jadralnih letalih je tako) in to ta zadnje dvoje ponoviš 3-7X! Ok no sej ce ste spretni pa ce vam je vseeno ce bo avto letu al se pa zariu u zemlo lohk probate![]()
Pa se to me zanoma kuko ti bo ratal tolk velik kalup narest pa tko da se bo popolnoma ujemal, ga misliš narest iz 4 polovic, 2-h ???
[Sporočilo uredil/a Maverick na dan 06.02.2003 ob 23:12 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov