mazda-mx3 je napisal/-a:BojanI.....tržno inšpekcijo obvesti, pa drustvo za zascito potrosnikov...
seveda ce se ne bo moral zmenit za reklamacijo....
ne se jim pustit.
mazda-mx3 je napisal/-a:BojanI.....tržno inšpekcijo obvesti, pa drustvo za zascito potrosnikov...
ne se jim pustit.
gajo_g je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:BojanI.....tržno inšpekcijo obvesti, pa drustvo za zascito potrosnikov...
ne se jim pustit.
ni drustvo ampak urad za varstvo potrosnikov
URAD RS ZA VARSTVO POTROŠNIKOV
KOTNIKOVA ULICA 28
(01) 478 36 18
_Jerry_ je napisal/-a:Vsaj to povej, za kateri avto gre, ali pa znamko platisc...
mazda-mx3 je napisal/-a:bojan, strokovnjaka lahko dobis kvecjemu na IJS ali pa na SIQ-ju...
varstvo potrošnikov, ti pa lahko pomaga z veljavnimi predpisi....tukaj imas tudi neke klavzule o stvarnih napakah, ki pokrivajo nekatere take primere...poskusi, skodit ne more...
ce pa izgubis, jim poslji vse mozne inspekcije (trzno, delovno, pozarno, zdravstveno)...vsaj en jih bo malo odrl... :P
sem nesramen kaj?!
BojanI je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Vsaj to povej, za kateri avto gre, ali pa znamko platisc...
Valjda!
VW oz PORSHE SLOVENIJA, feltne so pa originalne jasno. Pri njihovem odnosu me moti predvsem to, da so apriori odklonili reklamacijo, češ da so pri pranju uporabljana agresivna sredstva. Ja kaj je pa potem sol na cesti, pa kemikalije. ki se stresajo proti zmrzovanju ? Na začetku me ta zadeva sploh ni motila, ker je tega zelo malo, vendar sedaj ko vidim odnos bom šel pa do konca. Predvsem me na tem mestu zanima ali ima ta urad za varstvo potrošnikov takega strokovnjaka, ki lahko argumentirano trdi, da je napaka tovarniška, al sem pa jest res uporabljal močnejši šampon kot je recimo un za otroke. Bom še slikce pripel, da boste videli o čem se pogovarjamo.
Lp, Bojan
Rjuhar je napisal/-a:sam so loleki, namest, da bi rekl - ja valda, ni problema - na novo polakiral in bi bil mir... za 5 kosov po feltni si gredo tudi tokrat mazat ime... Sicer pa - zakaj pa nis Opla kupu... {joke}
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost