Najprej lep pozdrav vsem starim mačkom

Sem nov na tem megastičnem forumu, tako da če sem tole dal v napačen oddelek, se oproščam, bodo že moderatorji porihtali. Torej, k problemu:
Pred nekaj meseci sem opravil vozniško. Ker takrat še nisem imel službe, o svojem avtomobilu pač nisem (še) sanjal. Potem pa je prišel klic in v enem dnevu sem spakiral in gremo v LJ v službo - juhu

. In tu tiči problem. Seveda, sedaj ko delam, je avto moja prva želja. Tudi zato, ker moram, poleg tega da se peljem s trolo še kakšna dva kilometra peš v službo ker trolca pač tam ne vozi (pa smo v lj, joj

In po desetih urah službe pač nimam ravno veselja pešačit 2 km in čakat trolo še 15 minut, pa še zima se bliža, heh
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
Problem je sledeč: ker sem priden in delaven

si naberem na mesec veliko ur, čez 240 in posledično imam tudi plačo preko 210 tisoč mesečno. Ampak, žal NISEM prijavljen, torej delam na ČRNO

Službo bom imel, to vem, samo kdaj bom prijavljen pa ne vem. Ali imam sploh kakšno možnost kje kupiti kakšen avto (sam sem razmišljal o Puntu, letnik 2001, 2002). Pač nekaj novejšega nekje do 1.5 MIO sit. Kredit na banki odpade, ker nimam plače nakazane ampak v kuverti, pri lizingu rabim 30% pologa, pri položnicah pa plačilne liste. Res ne vem, kaj mi je storiti razen tega, da celo zimo pešačim, in šparam... Aja, nekih prihrankov tudi nimam, drugače bi že vzel nekaj poceni, za silo... Zapleteno vse tole

Hvala za vsakršno pomoč in nasvete!