Danes sem videl v Mariboru pred City-jem,rdečega Lancerja EVO8...me zanima če je njegov lastnik na forumu...in mimogrede,dobesedno zazeblo me je ko je speljal NOOORI SOUND mater
Saj si mu upravičeno...hehe ko sem ga videl sn mislo da ga bom šov narezat pa spizdit avto sej ne JOKE , pač čeljust sn si skor izpahno pa to...ko paraplegik sn se začel obnašat..ne moreš no kak pa bi to mel...pol pa je še speljal tak da ga je spravo ziher nad 6k-rpm ...pol pa sn še celi v erekcijo pado ... eh kr brezzveze mi je ..celi dan sem že slabe volje
O avtu raj nebi ker je nor sam bl bedne barve pa že ne morš evota 8 uzet rdeča mu enostavno ne paše, stvar okusa sicer, siv ačrna kar kol bi lepš zgledal
enkat sm na dsf-u gledu motovision, pa so ga testeral....
srebrne barve.....trga trga......sej je sam okol 8,9 miljonckou? škoda k jih nimajo u autosoli..... pa rumen saj men tud lepo zgleda...
Mtej je napisal/-a:enkat sm na dsf-u gledu motovision, pa so ga testeral.... srebrne barve.....trga trga......sej je sam okol 8,9 miljonckou? škoda k jih nimajo u autosoli..... pa rumen saj men tud lepo zgleda...