nebivedu je napisal/-a:Vprašanje pa je - Ali naj grem na zavarovalnico in prijavim nesrečo, ali naj pustim. On ima avto zavarovan pri adriaticu, jaz pa na triglavu. Nov smernik je 12k sit, sam sem ga dobil zastonj.
Norden je napisal/-a:Vsekakor se usztrezno zavaruj in pojdi na zavarovalnico, kajti, če je imel tip res take izgovore in skušal naprtiti tebi krivdo, imaš lahko sitnosti.
Je policija obravnavala prometno nesrečo, naredila zapisnik in dala tipu za pihati ter mu dala plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti?
Če je temu tako, skoraj nima nobenih možnosti delati nečednosti, če pa policija ni ugotovilal krivca, bi pa znale biti težave.
Evropsko poročilo o prometni nezgodi sta izpolnila?
Urejanje teh zadev in skakanje po zavarovalnici je jeba in udarec za živce, a bolje to, kot da se lahko potem kdaj orenk zaplete. Ziher je ziher.
nebivedu je napisal/-a:Norden je napisal/-a:Vsekakor se usztrezno zavaruj in pojdi na zavarovalnico, kajti, če je imel tip res take izgovore in skušal naprtiti tebi krivdo, imaš lahko sitnosti.
Je policija obravnavala prometno nesrečo, naredila zapisnik in dala tipu za pihati ter mu dala plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti?
Če je temu tako, skoraj nima nobenih možnosti delati nečednosti, če pa policija ni ugotovilal krivca, bi pa znale biti težave.
Evropsko poročilo o prometni nezgodi sta izpolnila?
Urejanje teh zadev in skakanje po zavarovalnici je jeba in udarec za živce, a bolje to, kot da se lahko potem kdaj orenk zaplete. Ziher je ziher.
Policija je prišla napisala zapisnik, dala tipu pihat in mu dala plačilni nalog za izsiljevanje prednosti. Izpolnila sva tudi evropsko poročilo, vendar tip noče dat kupončka. Jst osebno bi lahko hitro dobu kuponček od njega, po hitrem postopku, sam ne da se mi ukvarjat s takimi stvarmi k mam že tko preveč problemov zarad nasilja. Grem jst lepo na zavarovalnico in tipu bom naredu štalo. Če bo pa kej "srov" mu bom naredu pa še štalo malo drugače.
nebivedu je napisal/-a:.No po polurnem čakanju na policijo se primajejo, naju hočjo ucolat ker sva avte pustila tam kjer so bli in pol dajo njemu krivdo (škoda k nimam cifre od unga ata, bi mu povedal da nej gre še enkrat delat CPP k nima pojma). Je tud kr neki se še zgovarju, ampak mu ni nič pomagal.
Polo78 je napisal/-a:
(malce offtopic) Ampak nekateri dejansko pojma nimajo, kako se vozi po teh krožnih. Zanč sta se mi v golfu 4 en star foter pa stara mama (tipično) prpelala nasprot, se prav ata je vozu v smeri urinega kazalca.Komajda se mu izognem, mu trobim, ateku pa valda nič jasno. Verjetno si je sam mislu, spet ta mularija, k sam nori...
Ne morš verjet, da so eni tok butasti...
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov