spletko23 je napisal/-a:Živjo!
Punca je od starih staršev dobila avto, poleg pa še komplet zimskih pnevmatik. Pnevmatike so bile proizvedene leta 1999 ter so bile uporabljene vsako leto. Zanima ma, če so te pnevmatike še dobre za letošnjo zimo ali bo potrebno kupiti nove?
Hvala!
p.s. sam sem mnenja da so že prestare, saj po 5 letih rata guma že trda, a ne?
Dugi7 je napisal/-a:Pomoje nima smisla tvegat, to je igranje z življenjem!
Gricko je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Pomoje nima smisla tvegat, to je igranje z življenjem!
ja ok zdej pa pretiravaš!!!
Pa sej nimaš drsalk namest gum po 5ih letih!!
Guma zgubi svoje lastnosti po 5, 6 letih, ampak že po 3 letih ni več taka kot je bla , ko je bla nova!!
Folk se vozi z gumami starimi 8, 9 let!! To pa je zame pretiravanje in reskiranje!!
Sej sem reku, če je dnar nej zamenja, drugač pa še eno sezono lohk voz, pa malo bolj v izi.Če je pa začetnica, se pa splača nove kupiti!
Gricko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:o bad kak eni komplicirate, da guma ni več ista po eni sezoni
lool
ne no
lejga no pa morš razumet da so eni dirkači!!!
Gume kurjo k norci, čez fogle gre vse po šrek, veš da mora guma držat!!!
![]()
![]()
Aja ALE10 ker avt pa maš ti, če smem vprašat?
feto je napisal/-a:zdej sem kupil trdo zimsko gumo in jo bom, upam, imel tudi cez poletje.
Ta je pa dobra!!!![]()
Če že tako razmašljiaš,zadrži to zase da ne bo še kdo pomislil da bi res tako naredil,ker to je apsurdno!!!!
feto je napisal/-a:zdej sem kupil trdo zimsko gumo in jo bom, upam, imel tudi cez poletje.
Ta je pa dobra!!!![]()
Če že tako razmašljiaš,zadrži to zase da ne bo še kdo pomislil da bi res tako naredil,ker to je apsurdno!!!!
Gricko je napisal/-a:lisko za take pdvige so pa dobre KORMORAN kramparce :P
So ful mehke, profila majo pa tud 8 + mm.
kako se pa po cesti vozjo, niti nevem, vem pa da se ful slišjo-vse brenči pa tuli :P
lisko je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:lisko za take pdvige so pa dobre KORMORAN kramparce :P
So ful mehke, profila majo pa tud 8 + mm.
kako se pa po cesti vozjo, niti nevem, vem pa da se ful slišjo-vse brenči pa tuli :P
Heh se motiš...... te gume kaj omenjaš ma kolega na AX-u ne rabiš ugibat al je prišel u ta breg (kjer je slikano sred brega potem pa sem normalno spelu)
Odgovor je NE
Tole so pa fulda kristal montero..... po navadni cesti izjemno tihe.... držijo se dober.... pa izredno mehke.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov