Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nik00
Nov uporabnik

tdi pozimi

Napisal/-a nik00 Pe nov 12, 2004 12:44 pm

zanima me kako je z vzigom tdi motorjev pozimi ,mislim v zelo nizkih temperaturah,sedaj vidim pri kolegu da je zelo glasen pri vzigu obrati nihaji kake 3 sekunde pol se vse umiri ali je to normalno

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe nov 12, 2004 1:06 pm

dej uporabi iskanje, smo lani napisal še preveč o tem. :D
The MAN

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe nov 12, 2004 1:07 pm

če je mrzu je res ponavadi malo glasnejši, sam obrati pa ne bi smeli nihati gor in dol in to skor sigurno neki ne štima. ti bo kdo drug še kaj več povedal :)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: tdi pozimi

Napisal/-a lisko So nov 13, 2004 5:53 am

nik00 je napisal/-a:zanima me kako je z vzigom tdi motorjev pozimi ,mislim v zelo nizkih temperaturah,sedaj vidim pri kolegu da je zelo glasen pri vzigu obrati nihaji kake 3 sekunde pol se vse umiri ali je to normalno

Normlano..... vsak dizl je glasnejši prvih par taktov v nizkih temparaturah. Tist Da pa obrati nihajo.... če nihajo extremno pol je to neki narobe.... če pa mal zanihajo pa se potem takoj umiri (u treh sekundah še u prvo ne daš) Pa je to več al manj normalno.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So nov 13, 2004 2:42 pm

Jaz še nisem mel nikoli nobenih problemov z vžigom pozimi pa sem ga imel velikokrat veni.

Zdaj če je res extremno mrzlo se obrati dvignejo (na cirka 1100 do max 1300 obr/min) za kake 3 sekunde pol pa je vse normalno dalje.

Je pa res da ko je mašina mrzla da so dizli malo glasnejši, vendar se potem dokaj hitro normalizira.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov