ne nč manj ne svetijo v daljavo, sam življenska doba je za 30% krajša tko mi je povedu prodajalcaudi4ever je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:jst mam osram cool blue in sm zadovolen, je pa res, da 30% manj cajta svetjo![]()
a res, da 30% manj svetjo?? jaz sem jih namreč vzel sam zato, ker na škatli piše: high - performance lamp with shorter replacement intarvals. pol sm se mal
Samotar je napisal/-a:Točno tako. Philips Vision Plus. Svetjo do 50% bolš. No realno nekje 20%.
Jst mam Blue verzijo H4 55/60W. Kratke svetijo belo, le čisto spodaj se porajta mal modrikast če čez kakšno meglo pelješ, in ker svetijo tako daleč imajo odrezan zgornji rob. Dolge pa čist in samo belo svetijo.
Je pa fora pri teh žarnicah, da vsako neravnino oz. luknjo na cesti vidš, medtem ko jih s navadnimi nisem videl tako izrazito.
Jst sm dal pozicijske vn, ker od zunaj se je zaradi njih grdo rumnkasto belo vidlo.
Mi ma marsker popblendas ponoč, k misl da mam dolge. No pol hit dojame da niso ble.
Jih mam pa zdej že več kot eno leto not. Je pa res da ma Favoritka dost 'zračne' luči spredaj in se ne greje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov