Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Se splača met v avtu kak pripomoček?

Napisal/-a {Grega} Po nov 15, 2004 9:16 pm

Zadnjič sem bil priča nenavadnemu prepiru. Zlat Porsche 928 je grdo izsilil Cliota, ki mu je začel blendat. Tip v Poršu začne bremzat in se ustavljat in tip v Cliotu začne še hupat. Porš se ustavi na levem pasu. Modela si nekaj časa mahata z rokami, nato pa je tipu iz Cliota dovolj in izstopi. Ker tip v Poršu se ne odpelje mu potolče po šajbi. Tip iz Porša že hoče it ven, ko mu model iz Clia pokaže, da ma sabo kovinsko palico, s katero ga bo nalomu, če izstopi .... Tip v Poršu rajš spele.

Enkrat sem so me pred diskačem v Krtini pretolkli, takoj ko sem parkiral in izstopil. Začelo se je tko, da mi je najprej ene 4-5 modelov začelo po šajbi tolčt, jz sem šu ven ... rezultat ... 10 dni slep na eno oko, v bolnici 14 dni .... Če bi mel takrat sabo en kol ...

Razmišljam, da bi moral biti kovinski ali leseni kol obvezen pripomoček v avtu. Kaj mislite?

LP G.

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Po nov 15, 2004 9:18 pm

Al pa 10dg pameti da se takim okoliščinam izogneš že na daleč,če se pa ne da pač beži (če že nisi fizično dovolj da jih obladaš) in predvsem ohranit mirno kri...ZA PREPIR STA VEDNO 2 :!: :roll:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po nov 15, 2004 9:22 pm

G0lden je napisal/-a:Al pa 10dg pameti da se takim okoliščinam izogneš že na daleč,če se pa ne da pač beži (če že nisi fizično dovolj da jih obladaš) in predvsem ohranit mirno kri...ZA PREPIR STA VEDNO 2 :!: :roll:

Točno tole........... nasilje rodi nasilje.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: Se splača met v avtu kak pripomoček?

Napisal/-a Slide Po nov 15, 2004 9:45 pm

{Grega} je napisal/-a:Zadnjič sem bil priča nenavadnemu prepiru. Zlat Porsche 928 je grdo izsilil Cliota, ki mu je začel blendat. Tip v Poršu začne bremzat in se ustavljat in tip v Cliotu začne še hupat. Porš se ustavi na levem pasu. Modela si nekaj časa mahata z rokami, nato pa je tipu iz Cliota dovolj in izstopi. Ker tip v Poršu se ne odpelje mu potolče po šajbi. Tip iz Porša že hoče it ven, ko mu model iz Clia pokaže, da ma sabo kovinsko palico, s katero ga bo nalomu, če izstopi .... Tip v Poršu rajš spele.

Enkrat sem so me pred diskačem v Krtini pretolkli, takoj ko sem parkiral in izstopil. Začelo se je tko, da mi je najprej ene 4-5 modelov začelo po šajbi tolčt, jz sem šu ven ... rezultat ... 10 dni slep na eno oko, v bolnici 14 dni .... Če bi mel takrat sabo en kol ...
Razmišljam, da bi moral biti kovinski ali leseni kol obvezen pripomoček v avtu. Kaj mislite?

LP G.

Bi ti ga pomožnosti vzeli in te z njim nalomili...lahko maš ti kol...ampak proti štirim petim tvoje velikosti nimaš kej iskat...ni to Hollywood, pa Steven Seagal ;)

Drugač je dobro...če je eden, mogoče dva, če se userjeta, če pa se ne, si pa lahko že pri dveh bogi...Razen če obvladaš kake borilne veščine...ker tle se pa zgodi, da enmu eno lepo krožno spucaš okrog glave, pa se drugi raj umaknejo...
Ampak zapomn si...vedno je en bolj nor k si ti ;) Torej...raj mirno kri ohranjat...
Za preventivo je pa vseen dobr met kej v avtu...to pa je tud res :oops:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
carmender
Nov uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a carmender Po nov 15, 2004 9:50 pm

Men se je model prpelu nasprot po mojem pasu zjutrej, k sm mulce v vrtec pelov, da sem se mu komi izognu, pol sva se pa ustavla, oba vn pa najprej sam pičkarjenje, pol je pa model vinto(dvigalko) potegnu iz prtlažnika, da zdej me pa bo! Jest sm mu pa z vsemi mojimi dvemi metri pa sto kilami reku, da moram otroke v vrtec pelat, pa da nej me počaka, da ga bom nabutu k pridem nazaj in se usedu v avto in odpelov. Pa ga na žalost ni blo! Sam dokler so vinte pa palce je se uredu. Pištolce so pa že kr jeba!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po nov 15, 2004 10:20 pm

HEhe, jaz mam vedno v avtu pajsarja enih 80centi dolzine :D
Nikol neves kaj pride poces 8)

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Po nov 15, 2004 10:24 pm

MagLite - tavlko :P

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Po nov 15, 2004 10:32 pm

gre_up je napisal/-a:MagLite - tavlko :P

LP
G

Jst bi pa NOS vgradil, da bi lažje pobegnu :D

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Po nov 15, 2004 10:35 pm

ja, mene so enkrat na poti v AG, Izola.. mislim da na kozini ustavili in sem meu baseball palco direkt pod zicem tako da mi je malo ovirala sklopko, gas, premzo..
škif upraša kaj je to.. sm reku da bejzbol treninram :oops: pol mi pa najde čisto klasičn boxer iz hidranta ono za vodo odpirat take XXL velikosti v sovoznikovem predalu in potolče po strehi z njim i reče "a zravn gasilcev tudi treniraš"??? :oops:

komi sm se zvleko..

:!:sam da veš da odgovarjaš za vse kar najdejo v avtu...
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 15, 2004 10:39 pm

En kol pa pet tipov .. don't think soo ..
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po nov 15, 2004 10:39 pm

jqa ne smeš met kola al pa kej, ker ti lahko policaj teži, če maš pa ključ recimo, ti pa nč ne more. Jst bi precenu, če je en al pa dva bi šu vn, če jih je več pa do konca po gasu, tud mrzuga:) Ker se preveč zmatraš če se tepeš:)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po nov 15, 2004 10:44 pm

da bo zadišalo po neljubi situaciji veš že ob samem začetku dogajanja. vsaki "taki" situaciji se je bolje umaknit (sploh, če jih je več pa so še malo pod gasom).

je pa res da kij vseeno da en občutek varnosti....ampak prva varianta je vseeno izogib neljubi situaciji ;)

po kakšni nerodni izkušnji naj bi človek dojel, da se da vse uredit na miren način in da je izkušnjo "moral" doživet tudi zato, da uvidi svojo napako (v samem dogodku), če je le ta bila storjena tudi z njegove strani .

nabavi si kaj...ampak vseeno za volanom raje ostani hladan...ko špricer 8)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po nov 15, 2004 10:49 pm

menjekul je napisal/-a:da bo zadišalo po neljubi situaciji veš že ob samem začetku dogajanja. vsaki "taki" situaciji se je bolje umaknit (sploh, če jih je več pa so še malo pod gasom).

je pa res da kij vseeno da en občutek varnosti....ampak prva varianta je vseeno izogib neljubi situaciji ;)

po kakšni nerodni izkušnji naj bi človek dojel, da se da vse uredit na miren način in da je izkušnjo "moral" doživet tudi zato, da uvidi svojo napako (v samem dogodku), če je le ta bila storjena tudi z njegove strani .

nabavi si kaj...ampak vseeno za volanom raje ostani hladan...ko špricer 8)

PODPIS menjekul...NA KVADRAT...
P.S Vsem 2m in 150 kil...kje piše da se te bo nek picajzel velk 160 ustrašu če si velik 2m...lahko je mojster borilnih veščin in te bo zmlatu ko vola...nekajkrat sem že vidu takšne...ja skoraj burleske so že ble...PA TO NE LETI NA NIKOGAR, sam večkrat se sliši...predvsem tukaj na a.com so same "mrge"..sm bil 2m pa 100kil pa so se usral...ne ga fu/at pobje...nikol ne veš na kazga norca naletiš...poleg tega je pa lepo napisu carmender...danes so že tud pištole u igri...je vredno zarad našega ponosnega ega zgubit živleje, pstit punco samo, mogoče otroke...ne...raje se umaknit...čeprav priznam...tud men kdaj poči...predvsem ali pa izključno na cesti :oops:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Napisal/-a ITA_car_fan Po nov 15, 2004 11:01 pm

tako se strinjam z taktiko "IZOGIBANJA"

daewoo_rugby.. če maš ključ v prtlažniku ti policaj ne sere nič, če ga maš v avtu pa da je tak za kamion 80-ka pol bo pizdarija.. sicer pa nimaš cajta brskat po prtlažniku ko pride to take situacije..
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po nov 15, 2004 11:03 pm

in rule number one: kadarkoli ste s punco, se nikoli :!: ne smete izpostavljat na cesti (ne bit pametni - ne tekmovat z avtom na glavnih cestah, da dokažete kako vasa škatla leti) in ne ji privoščit kakega dogodka, ki ji lahko ostane v slabem spominu (recimo povzročite nesrečo, ker ste mogli pokazat, da maste muda). enako gre, ko ste s frendi (več ljudi v avtu = večja odgovornost). (samo nasvet ;) )

glede na to kako ljudje v teh časih upoštevajo druge v prometu si predstavljajte, da bi se vzdolž recimo celovške-lj, tržaške - mb ljudje na vsakem semaforju zaustavljali in kregali (enaka scena na drugi strani kjer poteka promet). pizdimo vsi, sam pravico iskat na cesti....je bolj sfizifovo dejanje.

lepo pelte 8)

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Napisal/-a ITA_car_fan Po nov 15, 2004 11:11 pm

menjekul je napisal/-a:in rule number one: kadarkoli ste s punco, se nikoli :!: ne smete izpostavljat na cesti (ne bit pametni - ne tekmovat z avtom na glavnih cestah, da dokažete kako vasa škatla leti) in ne ji privoščit kakega dogodka, ki ji lahko ostane v slabem spominu (recimo povzročite nesrečo, ker ste mogli pokazat, da maste muda). enako gre, ko ste s frendi (več ljudi v avtu = večja odgovornost).

vse to prekršil večkrat... :cry: so se frendi tudi jokali ko so dam prlezli
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po nov 15, 2004 11:12 pm

Jrt mam v kufru dva pripomočka, tri če še dvigalko štejem.
Mam eno votlo colsko, ene 40 centi dolgo železno cev, ki ji primarno uporabljam skupaj s ključem za losanje vijakov na feltni. Pride pa prov tut za kej druzga.
Naprimer enga velizga psa sm zbou (po hrbtu) s to cevjo k se je mojmu tamalmu psu za vrat obesu pa ni hotu spustit, pol je pa hitr spizdu.
Pol mam pa še tut okol 40 centi dolgo palco oz. ostanek od karnise. Ovito v ličarski trak, da ne drsi, v roki al pa na glavi. Uporabt je pa še nikol nisem mel šanse.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po nov 15, 2004 11:16 pm

Fantje ! Izogibajte se takim situacijam in pa merni živčki(čeprov vem da je težko!!!)

PS: Kak pajser za bolš občutek pa tud ni švoh :twisted:

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Po nov 15, 2004 11:17 pm

no od mojga sodelavca mat :lol: ma pa v prtlažniku bikov falus. To se obesi, pol pa nakonc naložiš ene par opek, in čakaš ene 2 leti oziroma dokler ni suh. Pride pa to debelo kot palec in dolgo ene 60-70cm. zgleda pa kot posušena veja, zvija se pa kot pendrek, oziroma tko da ga skor nemoreš fino zvit. Če ga s tem opi.diš mu koža kr mal zacvet. Jst sploh nism mogu vrjet dokler nism vidu, pol pa sam :shock: :D

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Po nov 15, 2004 11:21 pm

lol
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov