menjekul je napisal/-a:tudi dve leti stare gume so ok, če so pravilno vzdrževane. fajn je, če so bile hranjene v suhem prostoru. za gumo je najbolj švoh, če se je v njej zadrževala voda.
bridgestone je napisal/-a:pol jo je pa treba lestost čim bolj znucat najbolj kar en burn out narest da nam neponucane gume stran metal.
1.8T je napisal/-a:Jaz sem sedaj kupil nove Michelin PA2 in jih namontiral... obcutki so mesani, ker sem imej prej gor letne GY Eagle F1 in mi sedaj po menjavi prva in druga samo kopljeta in skripljeta, tretja sele bolj normalno vlece/jan
Gricko je napisal/-a:bridgestone je napisal/-a:pol jo je pa treba lestost čim bolj znucat najbolj kar en burn out narest da nam neponucane gume stran metal.
jah čist odvisno kako pelješ in kolk mehka je![]()
kot sem rekel komot jo voziš to in naslednjo sezono(lahko tudi več samo se zavedaj da ni več taka kot je bila), tako da ti ni treba burn outov delat. Razen če maš željo![]()
lp
1.8T je napisal/-a:Michelin Alpin ali Michelin Pilot Alpin... sklepal bi, glede na to da je guma 91H, da imas Pilot Alpin...
Jaz sem sedaj kupil nove Michelin PA2 in jih namontiral... obcutki so mesani, ker sem imej prej gor letne GY Eagle F1 in mi sedaj po menjavi prva in druga samo kopljeta in skripljeta, tretja sele bolj normalno vlece
Drugace pa za zimsko gumo kar solidna zadeva.
/jan
Daco je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Michelin Alpin ali Michelin Pilot Alpin... sklepal bi, glede na to da je guma 91H, da imas Pilot Alpin...
Jaz sem sedaj kupil nove Michelin PA2 in jih namontiral... obcutki so mesani, ker sem imej prej gor letne GY Eagle F1 in mi sedaj po menjavi prva in druga samo kopljeta in skripljeta, tretja sele bolj normalno vlece
/jan
Al pa ce bi malo bolj normalno speljeval? Ves, se da speljat tut s pol manj gasa... :P
Jst sem si tut nabavil enake gume, pa itak se takoj obcuti da so mehkejse - pa sej so zimske, to se pri vsakih. Upam da mi bodo dobro sluzile
Daco je napisal/-a:Al pa ce bi malo bolj normalno speljeval? Ves, se da speljat tut s pol manj gasa... :P
Jst sem si tut nabavil enake gume, pa itak se takoj obcuti da so mehkejse - pa sej so zimske, to se pri vsakih. Upam da mi bodo dobro sluzile
Čojko je napisal/-a:Saj zakon imamo itak samo mi v SlovenijiNo, saj je še kje. Vzadnjič sem nekaj na pol poslušal in mislim, da so rekli, da ga ne v Avstriji ne v Nemčiji nimajo.
Mi spa smo itak narod ovc, ki rabimo pastirja. Če se bo nekdo spomnil imeti dodatne škarjice v prvi pomoči bo spec cela razprava in bodo vsi toliko parvili kakšno kazen lahko dobijo če nimajo škarjic. In takoj vsi teči v trgovine po nove prve pomoči - stare pa na odpad. Ko pa bo cestno podjetje postavilo tablo z omejitvijo 60 traven treh hiš poleg regionalne ceste pa itak ne bo nihče upošteval. Med 70 in 90 km/h je okrog 10m razlike v zavorni poti, kar lahko pomeni smrtno žrtev.
Samo to ni toliko pomembno, važno je, da imaš škarjice v prvi pomoči!!!!
Še sreča da imamo normalne policaje in kaznujejo "pomembne" prekrške in ne neumnosti. Je pa res, da tisti, ki jezika in se arogantno obneša do uradne osebe lahko plača tudi za manjkajoči povoj v prvi pomoči.
Lp Čojko
Daco je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Michelin Alpin ali Michelin Pilot Alpin... sklepal bi, glede na to da je guma 91H, da imas Pilot Alpin...
/jan
Al pa ce bi malo bolj normalno speljeval? Ves, se da speljat tut s pol manj gasa... :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov