Napisal/-a PhoenixX To nov 16, 2004 9:24 pm
..prvic sm pihu ko sm mel en let izpit, so me ustavl 100m pred domom ob 4 zjutri u najgostejsi megli kar sem se kdaj peljal, seveda 0.0 ker prvi dve leti se rs nism upal nic spit. Potem so mi dal pihat ko sem sel iz Lipe u pirncah, po dveh pivih sm napihal 0.0. Tretjic so me ustavl k sm sou iz kresovanja ob 3 zjutri, sm vozu z njimi b**** tok cajta da so me ustavl...0.81, sm parkiru drug dan pa na morje, tko da sm sele cez en tedn sou po voznisk. Sm dobu cez pol leta 35 jurjev in 3 kazenske. Pol so me ustavl na parkirplazu upred enim lokalom u lj, sm hotu spelat in k sm zzagledu da se pelejo mimo, sm dal b**** u rikverc in nazaj, valda da se jim je zdel sumljivo...0.51...nism dobu kazni, je blo u mejah normale. No ustavl so me se ene 5 krat u lj tm okol 5 zjutri k smo se vracal iz zura...sam niso dali pihat. Sej tut nism spil vec kot 2-3 pive...tko da ni blo panike. Zmerno pit, ne pijan za volan, to je to!!
lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.