Doctor206 je napisal/-a:Na tem forumu ni še nobedn dokazu da majo benzinarji bol poceni servis![]()
Zkaj bi pa meli![]()
PiLLLe je napisal/-a:Od avta do avta odvisngolf 1 2 3 so pocen deli pa pocen use
nevem kdo ti je te bucke zbasou sam wtf clo najde se tak folk
MacK je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Od avta do avta odvisngolf 1 2 3 so pocen deli pa pocen use
nevem kdo ti je te bucke zbasou sam wtf clo najde se tak folk
Ja nevem no...Primer: Ze samo grelne svečke te pridejo ene 10.000sit - generik seveda, navadne svecke za bencinarja pa ene 4.000... Pa da bi naj drzale grelne vsaj 3 leta? meni sta po 10 mescih 2 odplavali![]()
Tak da... Naslednji avto nebo vec dizlRaje na bencinara prestopim :P
yogo je napisal/-a:to glede delov je zelo odvisno od avta do avta..recimo pri Golfu 19. Tdi so deli cenejši kot pr recimo golfu 1.8 GTI...tako da odvisno na kaj ciljaš...je pa tole kar je rekel možakar odzgoraj, da z bencinarjem profitiraš totalen BULL SHITT![]()
, ker je ravno obratno..
primerjava
moj oče ma PASSAT TDI 1.9...kuri mu 5.5 dizla kar znese cca 1000 sit na 100 km...oče nardi cca 1000 km ,mesečno..tako da, se na pumpi ustavi samo 1 x in zapravi okroglih 10.000
Jast vozim CIVC 1.6...kuri mi 7.5-9..povprečno 8, karznese 1650 sit na 100 prevoženih...na mesec prevozim cca 1000 km...kar pride 16500 SIT benza...glede delov pa mislim da niso deli od pasata nič dražji in nič bolj poceni kot za mojo hondo
poleg tega ima passat 90 km in pride zavarovanje ,malo manj kot za mojo civic s 125 km![]()
![]()
tako da...prihodnost je v dizlih...in v hibridnih vozilih...ne pa v bencinarjih![]()
čeprav mam raje bencinarje, ampak ko gledaš skozi denarnico se diesel bolj splača
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov