Prvo, kar se tiče alkohola in

je blo že dost napisanga,tko da sam nakratko. Tisti, k se majo za tako" sposobne dzeke" so itak največji p.r.f.u.k.n.j.e.n.c.i., nerazgledani imbecili in vsi po vrsti potencialni morilci in s tem jih uvrščam ob bok pedofilom in posiljevalcem. Me je

ker sem zgubu dobro prjatlco pred leti, ker so

racal ob 2.00 zjutraj.
Naslednji problem mulci,k so komaj izpit naredl, da ne govorim o tistih k ga sploh nimajo, nafilajo avto pa muska pa gas.Kako bo obvladal avto? A zato k je pr NFS postavu dober cajt. Po možnosti majo še od starih kakšno raketo PS 150+.Ja sam špegle na tupo glavo pa roko čez odprto šipo,pa nagnjen na šaltkebl, da se bo glih kar zlomu.Volan pa itak z enim prstom drži.
Motjo me pa tud penzionisti,tisti ki niso več sposobni za volan.Vem,da jih ne mormo zaprt v eno sobo,ampak bi se mogl sami zavedat svojih sposobnosti motorike in orientacije ki niso več take kot so ble. Nekateri mislijo,da če so preživeli svetovno vojno, da je odporen al nevem kaj na vse in glavni general. Tko je gospod z očali debeline pivovske flaške prevozu stop znak in piču direkt v mene.In kaj je reku, da čez zarosen avto ni videl nič pred sabo. Ja seveda ni imel časa počakat, da se mu avto odrosi, k se mu je verjetno tko zelo mudilo. Recimo, da bi šel takrat 6 letn mulček čez cesto, namesto jaz z avtom.Pol pa

.
Naj še povem, da sam priznam ne vozim vedno po omejitvah,ker so na nekaterih predelih res mal čudne(beri:neutemeljene).Ampak vedno vozim z glavo in se zavedam da sem na cesti le eden od udeležencev prometa in se ne obnašam kot an trgu.
Pa še to, zahodnjaki s katerimi sem se pogovarjal so vsi po vrsti rekl, da smo nori,bedaki za volanom.Očitno bo že nekaj res na tem.
Ne bi rad zgubil še koga,ki ga cenim na cesti.
Zato prosim res pamet v glavo ko smo za volanom