Dugi7 je napisal/-a:Gemblr je napisal/-a:A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije?
Ma ne! V Domina Grand Media hotelu imajo podelitev nagrad za CEZ pol je pa še tiskovka!
maky je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Gemblr je napisal/-a:A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije?
Ma ne! V Domina Grand Media hotelu imajo podelitev nagrad za CEZ pol je pa še tiskovka!
a zato je tolko policije tam. sam ne vem zakaj je še carinska policija tam.
matr jaz pa lepo iz obvoznice gor pa tm policaj spredaj zadaj hodi gor pa dol po cesti. en pred mano vn, en za mano vn jaz pa mimo (pomoje mu ni bilo jasno zakaj je avto tako visok![]()
![]()
). jaz sam tisto ufff pa lepo takoj proti domu (500m naprej
![]()
![]()
)
maky je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Gemblr je napisal/-a:A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije?
a zato je tolko policije tam. sam ne vem zakaj je še carinska policija tam.
matr jaz pa lepo iz obvoznice gor pa tm policaj spredaj zadaj hodi gor pa dol po cesti. en pred mano vn, en za mano vn jaz pa mimo (pomoje mu ni bilo jasno zakaj je avto tako visok![]()
![]()
). jaz sam tisto ufff pa lepo takoj proti domu (500m naprej
![]()
![]()
)
Dugi7 je napisal/-a:Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo![]()
![]()
![]()
. Razkazali so mu naš center ,potem pa so odšli, ker ima ob 19.30 podelitev pokalov za CEZ in novinarsko konferenco v Domina Grand Media hotelu!
![]()
![]()
![]()
jakaracman je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo![]()
![]()
![]()
. Razkazali so mu naš center ,potem pa so odšli, ker ima ob 19.30 podelitev pokalov za CEZ in novinarsko konferenco v Domina Grand Media hotelu!
![]()
![]()
![]()
Pa kaj ga nisi bebota takoj na gobec (ali še kakj hujšega)??????
Dugi7 je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kaj ga nisi bebota takoj na gobec (ali še kakj hujšega)??????
Zakaj bi pa ga?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov