...in ja! Zadnja je Naomi.
Moram priznat, da mi je letošnja izdaja ena slabših. Kaj menite?
LP,
don CONSIGLIO
S|icKeR je napisal/-a:jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.
AIRbrush je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.
Zakaj je pa Rolex ura tako draga, pa isto kaže kot Casio za 10.000 sit? Prestiž pač.
S|icKeR je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.
Zakaj je pa Rolex ura tako draga, pa isto kaže kot Casio za 10.000 sit? Prestiž pač.
uro imaš lahko 10let ali več, koledar pa je uporaben samo eno leto, pol ga pa vržeš stran.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov